Flere av medlemmene TV2s “Torsdagkveld fra Nydalen” er med i denne nye norske filmen som ser ut til å være hysterisk morsom. Når Hege Scøyen har fått en av birollene så er det alene et godt tegn på god humor.

Sex-dyr og multikunstner Jenny Skavlan har også en rolle i denne filmen som har premiere 22. juli.

– Med tre dårlige venner, én dårlig ide og ti millioner som definitivt ikke er hans, går Glenn i gang med å lage spillefilm. Alt dette fordi han prøver å imponere ei dame. Egentlig skulle han ha stoppet før, de skulle jo bare arrangere en fake audition for å skaffe seg de fineste damene i byen. Men det ene ledet til det andre, og nå lander snart filmstjernen Peter Stormare på Gardermoen for å spille superskurken. WTF!

Noen ganger er det lett å falle ut av regien, og det kan lett bli minst like morsomt som det som står i manus: http://www.vgtv.no/#!id=42159

 – Det er en film som passer alle som er i den alderen der de ikke kan se en film eller et TV-program uten å tenke «fy søren, det der kunne jeg gjort mye bedre selv». De vil nok tenke det om denne filmen også, men denne handler faktisk om noen som prøver å gjøre det bedre selv. Så det blir sånn meta, sier Sigrid Bonde Tusvik.

– Og så er Peter Stormare med, minner Henrik Thodesen om. Begge har sentrale roller i filmen.

Jeg mener norsk film trenger et solid løft, spesielt innen humor-genren. 

De fleste har ikke ledd av norsk film siden ” Fjols til Fjells” med Leif Juster, og det begynner å bli lovlig lenge siden.

Det er bare å håpe at dette ikke blir den samme smørja som B- filmene “Tomme Tønner” I og II.

De som er med:  Henrik ThodesenOdd-Magnus WilliamsonStig Frode HenriksenStein Johan Grieg HalvorsenMarte Germaine Christensen,Jenny SkavlanChristian RubeckJulia SchachtJesper SundnesLasse ValdalEven BenestadJeppe Beck LaursenSigrid Bonde TusvikPeter StormareHege Schøye.

Filmen er regissert av Nini Bull Robsam og Patrik Syversen.

http://nb-no.facebook.com/hjelpvierifilmbransjen

PREMIERE FREDAG 22. JULI PÅ DE FLESTE KINOER I NORGE!

Vargas

Pin It on Pinterest