Høsten- mulighetenes tid

Endelig er høsten over oss og vi rekker å sette oss ned og tenke. Tenke på alt hva vi ikke rakk gjennom sommeren. Som du bare kan gjøre om sommeren og må vente helt til neste år for å få gjennomført.

Man får bedre tid på høsten, da går alt i litt mer normalt tempo. I ferietiden så skal man rekke så mye på så kort tid, og man rekker bare halvparten og knapp nok det. Godt det snart er vinter. Da går tiden ennå saktere.

På høsten er det mer inn-tid, som igjen betyr kvalitetstid med familien, det gir nordmenn spesielt god mulighet til å legge godt på seg gjennom god mat og god drikke. Man spiser mer og beveger seg mindre.

Og når sommer-reprisene på TV endelig er over så kan man nesten ikke få med seg alle delikatessene som kommer på skjermen. «Senkveld», «Skavlan» og » Nytt på nytt» blir sett av mer enn 1 million nordmenn hver eneste uke. Et imponerende tall.

Som sagt høsten gir muligheter.

Og med valget rett rundt hjørne er det mange tvilere som må bestemme seg for hvilket part man skal stemme på-

For er det en ting du må gjøre, for din egen del, så er det å stemme.

 

God høst og godt valg!

 

Vargas

2 thoughts on “Høsten- mulighetenes tid

 1. Takk det samme, Vargas!

  I dag titter solen atter frem her hos oss – ganske utrolig å tenke på, egentlig, når man i går og i natt var redd for at både hus og unger og båt skulle bli «borte med blæsten». Det var ganske mye vind, gitt.

  Men i dag oppfører naturen seg som om ingenting hadde hendt og vi kan trygt gå ut og betrakte skadene fra nattens herjinger. Partytelt-taket er så og si borte. Det samme gjelder 4 sykler og 7 hagestoler. 😉

  1. Såpass ja! Vet det blåste ille siste døgn, men jeg har fortsatt min sykkel, og hagebøbler he he:):)

   Det er nok tid for høststormer nå Kristine.

   Godt vi kan være injne foran peisen og blogge, med noe godt i koppen og noe godt i kroppen;)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.