Husker du «Skjærgårdsdoktoren»?

 

SEXY: Ebba som dansende diva i svenske «Skal vi danse?» Foto: Aftonbladet

Ebba Hultkvist Foto: Aftonbladet.se

Nå kommer denne kjente og kjære svenske serien igjen, med alle de samme skuespillerne i sine vante roller. «Wilma» skal igjen spilles av søte Ebba Hultkvist og pappaen er selvsagt Samuel Frøler som skjærgårdsdoktoren «Johan Steen». serien er regissert av Lars Bill Lundholm, produsert av Sveriges Televisjon.

Serien gikk på norsk TV fra 1997 til 2000 i avsnitt på 55 minutter pr de 18 episodene.

Siden da har Ebba Hultkvist blant annet vært med i den svenske utgaven av «Skal vi danse»? Blant annet. I den første serien var Ebba 12 år, nå er hun blitt en velkjent og dyktig skuespiller på 28 år.

 

– Serien følger den praktiserende legen Johan Steen og hans datter Wilma, som flytter til den idylliske (fiktive) øya Saltø utenfor Stockholm for å ta over svigerfar, Axel Holtmans legepraksis. Wilmas mamma skulle også være med som lege på øya, men hun fikk jobb i Afrika i organisasjonen «Leger Uten Grenser».

Det er usikkert når serien kommer på norsk TV. Innspillingene til den splitter nye serien begynner i 2012. Nordmenn har en stor forkjærlighet for det meste som er svensk. Bare vi vinner i sport.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5KYLTazWsQ&feature=related[/youtube]

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.