Hva kan gjøre Linnéa frisk?

 

Linnéa Myhre har etterhvert blitt et kjent navn. Moldejenta har 70.000 lesere ukentlig på bloggen sin “Alt du vet er feil”, og preget diverse avisforsider, nettsider og magasiner de siste årene. Nylig ble hun også kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Mann.

Det er ikke så vanskelig å skjønne at den vakre 21 åringen sliter når man ser serien NRK viser på P3.no

Hennes kollega Andeas Øverland i radioprogrammet «pop-salongen» på P3- der Linnéa var programleder en periode er villig til å prøve å hjelpe sin venn ut av mørket.

– Selvsagt skal det langt mer enn danskebåt-tur og koseprat til for å gjøre psykisk syke mennesker frisk. Allikevel er Linnéas sykdom noe mange jenter kan kjenne seg igjen i. Spiseforstyrrelser er en alvorlig utfordring for jenter og gutter i tenårene, i så måte gir Molde jenta sykdommen et ansikt med å stå fram som hun gjør i serien på P3 som er kalt «La Linnéa leve».

http://p3.no/linnea-leve-episode-1/

Sinna-bloggeren ble nylig kåret til Norges mest sexy kvinne av manne-bladet MANN.

En avgjørelse jeg støtter fult ut. Linnéa er fantastisk fotogen, med vakre øyne og flott hår, hun vært på førstesiden i flere magasiner gjennom de siste årene. Hun er lang og tynn som en hvilken som helst modell. Mange jenter kunne gjerne tenkt seg å sett ut som Linnéa Myhre kan jeg tenke meg.

– Bloggen hennes er meget populær, sannsynligvis pga hennes ærlige, direkte og litt rappkjeftet stil. Hun legger ingen ting i mellom og kaller en spade for en spade. I intervjuet med manne-bladet sier romsdalingen at hun har prestasjonsangst for å skrive, hun liker ikke å være sosial og vil heller sove enn å være sammen med andre mennesker.

Hva kan gjøres for å hjelpe Linnéa ut av depresjonen?

Psykolog har ikke hjulpet, og Andreas Øverland skal vel ikke ha så veldig mye ros til tross for innsatsen, for å ha fått topp bloggeren ut av den mørke sinnstemningen.

Det vondt å se at en frisk og vakker 21 årig jente slite så voldsomt som Linnéa Myhre gjør.  Jeg er stor fan og skulle ønske jeg kunne ha hjulpet henne opp og fram. Hun er en suksessrik blogger, har et utseendet mange kunne drepe for, så det skulle være rom for å være både blid og optimistisk.

For den som er frisk til sinns vel og merke.

 

Linneá Myhre (21) Foto: http://www.flickr.com/photos/lisalindoe/

Dessverre så er hun ikke alene. Mange unge jenter og gutter har både mange utfordringer hver eneste dag, og mentale problemer.Dette kan ende med spiseforstyrrelse, selvskading og i verstefall selvmord.

Satsingen på å styrke psykisk helsevern i Norge har vært fraværende lenge. Hadde satsingen vært etter behovet ville Linnéa og andre fått den behandlingen som kunne forbedret hverdagen for svært mange unge mennesker i dette landet.

Stå på Linnéa, vi er mange som følger deg og tenker på deg, om du finner litt trøst i det så er det flott!

 

 

 

 

Vargas

5 thoughts on “Hva kan gjøre Linnéa frisk?

 1. Tulling ass, du må posten link til den intetsigende bloggen din ved absolutt HVER eneste anledning, og du har aldri noe interessant å vise til heller. Du bare skriver om andre artikler, på en utrolig lite interessant måte. Håper du tjener noen kroner på reklamevisningene da, for dette er siste gang jeg klikker meg inn for å lese basically «ingenting» hos deg. Har du ingen egne meninger eller noe du faktisk brenner for som du kan skrive om, istedenfor å lete etter ting i media som muligens kan dra folk inn til bloggen din? Når man først kommer inn hit er det jo ingenting som gjør at man blir værende. Det er som en slags Se & Hør nettavis, bare mye dårligere.

  1. Hehe da er du av den lettlurte sorten du da Jonas, som allikevel bruker tid på å kommentere på bloggen? Du kan bare lære deg navnet først som sist. Denne bloggen har bare så vidt begynt å spre rundt seg med gode innlegg. Det er bare sånne tullinger som deg som ikke skjønner poenget.

   Skulle jeg skrevet noe som du fant interessant så ville jeg tatt noe fra Donald, og det skulle ha tatt seg ut…

   Skaff deg et liv Jonas, og slutt å mas!

   Vargas

  1. Det er ikke noe som heter å leve negativt pelko. Å få leve er utelukkende positivt. Alternative er å dø. Ignoranse og kunstig glede er bare en annen måte å leve på. De fleste mennesker har all grunn til å takke for at de lever.
   Linnéa feks, kommer til å bli misnt 90 år gammel, fordi hun allerede har nøkkelen til å leve et langt liv.

   Hun blir elsket av mange. Det er grunn nok.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.