I Love Curves

IKKE SLANK DEG!

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sultehjæl eller folk som er både tynne og kortvokste?

Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Jeg er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det. Og jeg kjenner ingen menn som er spesielt glad i «knokkel-sex». For det er jo det det blir når man har sex med noen som er så tynne at det nesten skrangler i ben og knoker når man holder på  i halmen…

Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena. Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Jeg vet det finnes mye fint på nettet, men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

Vi menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere!

Plus size girls is the sexiest…

Jeg vil takke Jan Thomas for endelig å sette frodige damer som sexye- For det er de. Og Hege Kristin Eriksen er det perfekte eksemplaret- En fantastisk flott dame. Også før besøket fra Jan Thomas!

Frodige damer har så mye mer å by på, og legg merke til at de er ofte mye blidere enn tynne jenter som er konstant sulten f.eks- Vet at man kan være tynn, ha høy forbrenning og spise mye- Men det har ofte med trivsel å gjøre om man er for tynn også-

Eirin Hagström fra Top Model feks. er et glimrende eksempel på en flott jente som knapt nok kan kalles frodig- Men hun har former og er fantastisk flott-

Noe manne bladet FHM har skjønt-

Og denne klovnen Christer Falk- Norges første riksklyse- kan klappe igjen kjeften sin!

Eirin Hagström Foto: Dagbladet.no

 

 

Men frodige damer med noen ekstra kilo er langt mer sexy enn det motsatte- og jeg VET jeg har de fleste menn med meg på det-

I love curves!

 

Vargas

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10092458

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10012954

http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10013326

16 thoughts on “I Love Curves

 1. Hva skjer med re-posting av innlegg? Har ikke du skrevet det her før?

  «Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse “cat-walker” fra Paris eller andre verdens metropoler».

  Da lurer jeg virkelig på hvilke butikker du snakker om? Alle kjedene selger klær til folk i normale størrelser. De eneste som ikke finenr seg noe, er damer som er overvektige og tydeligvis har et fedmeproblem. Syns du det er sexy? De trenger jo hjelp.. Ser du har bilde av en av Williams-søstrene, men hun representerer jo ikke de du fronter, da jeg tipper hun har null problemer med å finne seg klær i vanlige butikker.

  Og hvem er du til å påberope deg retten til å si at du vet hva ALLE menn vil ha? Vi er da forskjellige, jeg syns for eksempel at tynne/slanke jenter har rikelig med former, og jeg foretrekker dem fremfor de du har bilde av over her.

  Elendig innlegg, trodde side2blogg hadde litt kvalitet på hva de la ut på forsiden sin

  1. Lars- det er ikke sikkert innlegget er elendig selvom du synes det. Innlegget er så bra at det er plukket ut av veldig mange andre innglegg av dyktige folk i Nettavisen som velger uttak for SIDE2-
   At det er psotet før er helt riktig, men det er oftet endret på før det er sent igjen. Det fult lovlig og minst like populært hver gang-

   Når det gjelder butikker som selger klær i Norge så er det de aller fleste kjeder dom ikke har pene og sexye klær til frodig kvinner. Ingen bortsett fra ZIZZY de har et bredt utvalg av klær til frodige kvinner- heldigvis-
   Men du Lars- hvordan våger du å påberope deg at alle trenger hjelp og har et fedme problem om de ikke finner seg klær? Her er det vel liten tvil hvem som trenger hjelp og ikke….
   Jeg sier i mitt innlegg at de aller fleste menn vil ha frodige kvinner og det stemmer på en prikk- tynne jenter har ikke former som du sier. Frodige damer har former, og det er det menn vil ha. Om du foretrekker tynne damer så er det din sak- søstrene Willams er frodige og flotte damer, og det er nettopp de damene jeg fronter jo!

   Du kan synes innlegget er elendig, men det er ikke verre enn at du kommenterer her- Er det elendig innlegg så la vær å lese det Lars!

   I love curves;)

   Vargas

 2. kjempe flott inlegg, og det hjelper virkelig å høre at flere mannfolk faktisk liker damer med litt former.

  Selv er jeg ikke syklig overvektig, men jeg har noen kg for mye, og jeg har store problemer med å finne klær som passer. Jeg har nå tatt skrittet og fått meg til å gå på butikker hvor de selger kun for større jenter, og endelig kan jeg handle klær uten å gå hjem deppresiv og frusstrert. Problemet igjenn der er at det er så mye dyrere med disse klærne. Det koster å være «feit»:P

  Og når jeg var tynn (Normal vektig) Sleit jeg ofte å finne bukser som passet, fordi jeg er født med disse kvinnelig formene, de lager igrunn klær for mennesker uten noe som helst former, noe som er med på å skape dette forvrengte skjønnhetsidealet!

  Selv syns jeg ikke det er fint å være for svær, jeg har planer om å ned i vekt, men jeg vil absolutt ikke bli en strek, jeg syns absolutt det er fint med kvinnelige former, men det handler igrunn om å stramme opp litt, og ikke være alt for stor, både i forhold til helse, og selvtilitt!

  1. Hei Stinemoor-

   Jeg er veldig glad for å høre fra deg, og jeg er helt sikker på at du er en kjempeflott dame med frodige former- Du bekrefter det jeg skriver i innlegget- Det er veldig vanskelig å finne klær litt større størrelser- Men som sagt så er Zizzy stedet å gå om du har en slik butikk fra den kjenden i nærheten av deg-
   Jeg synes du skal være som du er om du trives med det, men ønsker su å gå ned noen få kilo så kan det hende du trives enda bedre. Kjenn etter selv og lykke til, deilige kvinne!

   Vargas

 3. Ja det er super vanskelig. Jeg finner klær på mange butikker, men som regel må man bruke lenger tid og bli trykt lenger og lenger ned før man kan finn et plagg som ser noenlunde bra ut og som passer!

  Har handlet litt på zizzy i det siste, og de har mye fint der. Jeg har i lange tider nektet å gå iinn der av rene prinsipper fordi jeg føler det som et nedeerlag å måtte gå på butikker hvor de lager spesiallagde klær! Men sannheten er jo at de lager jammen ikke normale klær i «normale» klesbutikker heller.

  Stort sett så lager de ikke klær til jenter med former.. har ofte også problemer med å finne klær som passer over brystene til og med,, og det vet jeg om slanke jenter også som har!

  Det er lenge siden jeg har gått hjem fornøyd etter en shopping runde for å si det sånn!:P

  1. Jeg vet det finnes butikker på nettet som selger klær i litt større størrelser, men jeg har ikke linken for meg- men jeg lover å sende deg den når jeg kommer over den igjen- Og tro meg, det vil komme butikker som Zizzi flere steder i Norge-Behovet er enormt!

   Vargas

 4. LOL! MÅ være en spøk eller??

  Nei tjukkasdamer er det verste som er! Jeg er ei slank jente som passe på HOLD meg i form og jeg passe på å si til venninne mine hvis de har et gram for mye på KROPPEN!

 5. beklager, feil av meg å si elendig! 🙂 Men jeg står for kritikken, å si at frodige kvinner ikke finner seg klær i butikker er å overdrive. Alle damer som er normalvektige, finner seg klær i en av kjedebutikkene. De eneste som ikke klarer det, er det som er sykelig overvektige, synes du det er fint?

  Hvis du fronter jenter som williamssøstrene, så har ikke de problemer med å finne klær i vanlige butikker, og da skjønner jeg ikke poenget med innlegget ditt?

  Syns det er trist at du skriver at ALLE liker frodige jenter, for det stemmer jo overhodet ikke, du tar fullstendig vekk mangfoldet i sammfunnet og er med på å bidra med å skape idealkvinner og stereotyper. Det er jo den type holdninger som er med på å skape press på unge jenter og skape spiseforstyrrelser.

  1. Hei Lars

   Jeg skriver ikke alle menn- Jeg skriver vi menn liker frodige damer- og jeg skriver de fleste menn et annet sted. Aldri «alle».
   Det er heller ikke meningen å ødelegge for tynnere damer eller for menn som liker mindre frodige damer- Poenget mitt er at damer med litt ekstra har grunn til å føle seg sexy, og at de fleste menn ønsker at de dkal ha både rumpe og lår.
   De har ingen grunn til å slanke seg, hvis ikke det er motsatt og de vil slanke seg for eget del- da må de jo gjøre det-

   Men poenget er altså at de fleste menn og alle jeg kjenner liker best at damer har pupper og rumpe- Frodige damer er flott, og det fortjener de å få vite-

   Takk for kommentar Lars!

   Vargas

 6. Til lars: Jeg er absolutt ikke sykelig overvektig, likevel så har jeg store problemer med å finne klær i «normale» butikker. Som jeg også nevner i en kommentar over her, så har jeg vært normal vektig for en tid tilbake, men pga min timeglass figur (mine kvinnelige former, ikke bare en rett strek) Hatt problemer med å finne spesielt bukser som passer. For de lager kun bukser til jenter som ikke eier hofter. Det er hvertfall min opplevese.

  Og selv syns jeg selvfølgelig det ikke er fint med overvektige damer, og liker heller ikke min egen kropp for øyeblikket. MEN å ha litt ekstra gjør absolutt ingenting, mange er flotte med det, og så lenge de er fornøyd med egen kropp og utstråler selvtilitt så er dette mer sexy, enn jenter som kan gjemme seg bak en fyrstikk!

 7. herregud for et tullete innlegg! er helt enig med lars. det er ikke før man er overvektig at man må i såkalte plus size butikker og da burde man og tenkte på å gå ned noen kg eller ti.
  og former? former er ikke overfladisk fett som legger seg på låra og magan, former kan man fint ha selvom man bruker s i klær. former er pupper som matcher resten av kroppen og en fin og trent (sprett) rompe. må virkelige ikke være l eller xl i klesstørrelsen for og ha former!

  og ja, alle har forskjellige smak, men at du her uttaler deg at «de fleste menn foretrekker frodige kvinner», ja da vil jeg gjerne se noen undersøkelser og statistikker som underbygger det utsagnet ditt.

  1. Line, Herre vår gud trenger ikke å blandes inn i diskusjonen rundt damer med former eller ikke- Og innlegget trenger ikke være tullete fordi du synes det er det. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på dette innlegg når jeg har postet dette før-

   Hvis du kjenner noen menn Line- så kan du spørre hvordan hans idealkvinne ser ut- jeg er rimelig sikker på at hun skal være frodiG. Og det ligger litt i kortene her at du tvert i mot er av det mindre frodige slaget og dermed aldri hatt problemer med å finne deg klær i riktig størrelse.

   Man trenger ikke være stor som et fjell for å få problemer med å finne klær som passer i klesbutikkene i Norge om man har noen kilo for mye- så spar deg for frekkheter.

   Når det gjelder statistikk så holder det lenge for meg å snakkem med folk, og det gjenspeiler det som står i blogginnleget-

   Vargas

 8. jeg er ikke overvektig men har ofte problemer med og finne klær som passer. Har størrelsen 70 d i bh og den størrelsen finner du ikke i en vanlig butikk. Er ikke alltid like let og fine kjoler og topper som passer heller. Så det at man må ver overvektig for og ikke finne klær i en vanlig butikk er bare tull. Hvor store kurver man får er genetisk, det kan ikke bare slankes bort.

  Er uanset ikke son att alle overvektige mennesker må være mer usunne. Har man noen kilo ekstra men er aktiv kan man ver mye friskere en en person som er tyn men beveger seg lite. Skjønner ikke hvorfor det er greit at sykelig overvektige må handle i egne butikker. Folk hadde reagert annerledes vis det var kreft syke eller anoreksi pasienter som måte handle i egne butikker på grund av symptomene sin. Er ikke son at alle bare kan «ta seg samen» finnes mange som f.eks går på medisner som påvirker forbrenningen.

  Vis Lars synes kun størrelse s er fint så forandrer ikke det på det faktum at ikke alle er like og at det er et dårlig mangfold i butikkene. Bare for de du syns noen er stygge så betyr ikke det at du skal synes at det er greit at de får et dårlig tilbud. Det er lov og ver lit medmenneskelig.

  Syns forøvrig at blogg innlegget var veldig fint:D Syns bare det er bra om du påster det mange ganger jeg.

 9. Kjenner jeg blir mektig irritert over det enkelte får seg til å skrive som kommentarer til det innlegget her!

  Jeg blir GLAD når jeg leser det her fra andre enn kjæresten min (som forsåvidt elsker kroppen min og gir uttrykk for det hele tiden) og føler meg mye bedre. Jeg er ikke tynn – men jeg er langt fra i nærheten av overvektig. Jeg har derimot mye former, det vil si pupper, rumpe, lår og hofter – og de er der uansett hvor mye jeg trener og tar vare på meg selv (som enkelte her påstår er løsningen på å passe inn i klær fra de standardiserte kjedebutikkene i Norge). Allikevel har jeg store problemer med å finne klær som passer – rett og slett fordi jeg er nødt til å ha forskjellige størrelser på hele kroppen. S holder fint over midjen – men med en gang jeg skal ha tettsittende klær og vise fram formene mine må jeg opp i L for at det skal passe over puppene og kan bare drømme om å dra på meg noe med en S på i størrelsesbeskrivelsen på underkroppen… Jeg antar at man kan si at jeg har timeglassfigur – veldig innsvinget midje, men mye kurver både over brystet og hoftene.

  Derfor går jeg og gjemmer meg bak oversized klær til vanlig og gjemmer alt jeg har.. rett og slett fordi det er så innmari demotiverende å dra i klesbutikker hvor jeg hele tiden for understreket at jeg ikke er «normal» og ender opp med å føle meg både feit og ekkel… Det samme gjelder for undertøy – det er ikke mange butikker i Norge som selger størrelse 70 E til normale priser – løsningen har blitt på bestille fra utlandet. Det er både flaut og pinlig og handle – og jeg synes det er skikkelig provoserende at enkelte her liksågodt kunne anklaget meg for å være feit og lite tiltrekkende fordi jeg ikke møter normen i klesbutikkene slik de tydeligvis gjør.

  Det er tydelig at enkelte synes de har sin fulle rett til å uttale seg om ting det kan virke som om de har heller lite problemerfaring med selv, uten å tenke på hva slike uttalelser kan bety for andre.

  Tusen takk for et flott innlegg – this really made my day =)

  1. Hei Nina!

   Du er nok ikke alene om å ha det slik, dessverre. Alt for mange flotte og frodige kvinner føler at de må gjemme kroppen sin fordi de ikke passer inn i de fleste butikkers størrelser og kjedenes elendige utvalg. Heldigvis finner vi noen få kjeder som f.eks Zizzy som tar de som er litt større på alvor.
   Det som er et paradoks er jo at de aller fleste menn ønsker seg damer som har ei frodig rumpe, store pupper og helst ellers litt å ta i-
   Hvorfor kan ikke samfunnet ta dette til etterretning?

   Det er stor forskjell på å være feit og være frodig, og de feite bør få muligheten til å kle seg på lik linje med de som er etter klesbutikkenes standard mål-

   Tusen takk for at du delte dette på denne bloggen Nina-

   Jeg er sikker på at du er en kjempe flott kvinne-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.