I love CURVES- and I am proud of it

Formfulle, frodige og vakre kvinner er endelig på verdens mest anerkjente forside. Måtte det gi kvinner som ikke finner seg klær på H&M, Kappahl, Divine eller Ellos et kjempe løft mentalt. 

– Store kvinner, over snittet stor er endelig på vei til å bli akseptert som sexy, det er det en del menn som også er glad for. Kvinner i normal størrelse kan velge å vrake blant alle tilbud, allikevel så er det mange menn som skulle ønske at kvinnene deres hadde stor rumpe, store lår og deilige store pupper.

Tror du meg ikke? Gå og spør ham.

Det er heller ingen hemmelighet at kjente modeller har vært for tynne i lang tid. Da mener jeg farlig tynne som om de ser syke ut, dette har endret seg noe.

Kvinne, bær dine frodige former med stolthet, gi deg selv muligheten til å vise deg fram. Ikke gjem deg bort.

– At anerkjente VOGUE endelig ser ut til å ta dette enda et skritt i riktig retning er fantastiske nyheter også for norske kvinner som har sett på seg selv som et problem. Både mht klær, men også med selvtillit, sex og å finne klær man kan pynte seg i, til tross for at man er stor.

Vakre Thompson ble nylig kåret som den flotteste av de modellene som går under kategorien «store» modeller i USA.

En av verdens vakreste modeller, Crystal Renn fra USA er den eneste kvinne i verden som har vært på forsiden av legendariske VOGUE i syv forskjellige land, i fire av disse på forsiden.

At VOGUE nå ser ut til å sette fokus på store, sexy og frodige kvinner vil selvsagt også hjelpe norske unge jenter og kvinner til å forstå og akseptere at det er ok å være stor.

Det går an å være stor, flott og attraktiv i en og samme kropp. Det er jeg helt sikker på at en del kvinner ikke har trodd på.

Se godt etter VOGUE neste gang du er i butikken. Originalen er fra Italia og ser sånn ut:

Foto: VOGUE.it

Adele (23), en av de store stjernene på pop himmelen det siste året. Hun er en sexy frodig kvinne som er et godt eksempel på hvordan kvinner kan være både stor og flott, samtidig ose av selvsikkerhet og bære sin stolthet med eleganse. For ei dame, og for en stemme!

Jeg er stor Adele fan! Av flere grunner.

Hvis du er en frodig kvinne og sliter med selvtilliten så håper jeg du starter på toppen og leser dette en gang til.  Så kan du pynte deg i det fineste du har så går du ut i verden og sier, jeg er flott!

Vargas

7 thoughts on “I love CURVES- and I am proud of it

  1. Hei Ege’
   Jeg legger ikke skjul på hva jeg liker og jeg vet det er mange som er veldig enig med meg-
   Jeg skulle bare ønske store frodige damer var mer stolte av seg selv- Det er mitt mål med dette innlegget.

   Takk for at du leser og kommenterer Ege.

   Vargas

 1. Forøvrig elsker jeg Adele! <3 Fader – nå må jeg snart slutte å drikke rødvin. 😉

  Hvor mange flasker anbefales det å drikke hver dag, forresten? 2? Eller var det 3? 😉

  1. Hehehe fortsett og kos deg med rødvin Kristine, jeg får så mange fine kommentarer ut av det he he;)
   Min frodige, vakre og sexy kjæreste er bare helt herlig. Hun drikker ikke rødvin (bare hvit), hun er også min beste venn. Mellom oss sagt så møttes vi på «blind date» og har vært sammen siden.

   Mitt liv har et tidsskille og får en ny tidsregning fra den dagen jeg møtte henne. Hun er min soulmate og klippe i livet. Jeg elsker henne av hele mitt hjerte.

   Forøvrig så jeg på Adele sin Live konsert fra Royal Albert Hall i London i ettermiddag. Sannsynlig den beste konserten noen gang holdt i det legendariske konserthuset. Magisk, og jeg har velsignelse fra min kjæreste å se den så ofte jeg vil, så høyt jeg vil. Jeg er nok Norges største Adele fan.

   Takk for gode ord min venn!:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.