Ida Wulff legger ned bloggen?

Alt tyder på at en av Norges mest leste bloggere gjennom mange år, Ida Wulff  nå legger ned sin meget populære blogg. Og det ryktes at jenta fra Tønsberg har fått seg kjæreste, og at dette tar for mye tid til å opprettholde en av Norges mest populære blogger.

Siste innlegg fra Ida var 16. juni, etter det har det vært stille. Det er ingen hemmelighet at smellvakre Wulff også skriver for «Det Nye» og at dette kombinert med ny kjæreste- tar nok for mye tid til at hun rekker å skrive på bloggen som sikkert gir unge Wulff mellom 10.000 og 30.00 kroner pr måned i reklame inntekter.

Da er det lett å spekulere i om kjæresten er så rik…

De siste bildene av Tønsberg-jenta er ombord i en båt verdt langt mer enn det de fleste har råd til.

Det spekuleres også i om Ida Wulff er en av flere kjendiser som er plukket ut til å være med i «Big Brother» som kommer på TV2 i løpet av året.

Enda en grunn til at bloggen må legges på is for en periode?

Det er ikke bekreftet fra noe hold at Ida Wulff legger ned bloggen, men det er mye som tyder på det, og det kommer selvsagt som en bombe, og en gedigen nedtur for alle oss som har fulgt http://www.idawulff.com/ i en årrekke.

Også en annen av toppbloggerne la ned bloggen tidligere i år, nemlig legestudenten, pokerspilleren og fotomodellen Aylar Lie.

Vargas

4 thoughts on “Ida Wulff legger ned bloggen?

 1. Ida Wulff har postet innlegg i dag da….

  Men det er nok ikke lenge før den forsvinner. Damen begynner å bli voksen og er langt nede på listene for tiden. Løpet er nok kjørt mht 1. plassen her ja-

  1. Jeg ser det er postet et innlegg der, rett etter jeg laget mitt innlegg. Men jeg tror ikke hun er så ivrig som før nei, av mange forskjellige grunner. Og som du sier, den vakre damen er blitt voksen

   V.

 2. Du tok feil her ja….Jeg tror bloggen kommer til å bestå, hun har jo fornuftig nok eget domene og full kontroll på bloggen. Så om hun ikke gidder å blogge i en periode så er det ingen problemer, bloggen står jo der og venter på henne 🙂

  1. Stemmer, og hun er blant de som har vært med lenge, og har en særegen måte å formulere seg på. Og hun opprettholder en plass blant de på topp på Bloggliste.no år etter er. Imponerende. Mange som er glade for at Ida fortsetter. Ryktes at hun skal være med «Big Brother» denne sesongen også.

   Takk for kommentar-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.