Ikke slank deg!

 

Hvis du nå etter masse deilig mat i jula føler behov for å gå ned i vekt så er det en ting å gjøre-

IKKE slank deg! Du må legge om livsstilen, spise sunnere, oftere og mosjonere mer. Det er det eneste som hjelper.

Hvis du tror slankepulver, slanketabletter eller slankekurer av noe slag er veien å gå så tar du nok feil-

Jeg er ingen ekspert på område, men har egne erfaringer på hvordan man skal gå ned i vekt og bli der. Slankekurer som her er nevnt, kan få deg ned i vekt på sikt, men når kuren er over å går du raskere opp igjen enn du gikk ned. Helt sikkert.

Sett opp en to ukers intervallmeny med sunn og god mat og timeplan som du kan leve med. Du skal leve normalt og ikke etter timeplanen. Derfor skal du kose deg i helgen både fredag og lørdag. Og gjerne med både rødvin og god mat.  Poenget er at du skal ikke spise så du stuper. En porsjon med god mat er nok. I uken forøvrig så skal du spise hver tredje time, men det er nok med en frukt som mellommåltid. Og drikk gjerne så mye vann du vil, det gir metthetsfølese og er bra for kroppen-

 

I tiden som kommer vil du bli fôret med masse slanketips og oppskrifter i alle fasonger på sunnmat. Du kan gjerne lese det og tro på det, men en livsstilsendring er det som skal til får å gå ned  og bli på ønsket vekt.

Når det er sagt så vil jeg pressisere noe veldig viktig som jeg har vært svært opptatt av. Det er du og din kropp som du skal føle deg vel i. Og de fleste menn ønsker at sin kjæreste skal ha kurver /2010/12/i-love-curves-4/ defor bør alle kvinner som leser dette ha det i bakhode, når de er ute å går, og helst ellers også….

Det er DIN kropp og DU bestemmer hvordan du skal se ut!

Se på deg selv som en livsnyter. Du vil ha i pose og sekk og begge deler. Derfor så bør alt du spiser være i god sammenheng med hvordan du ønsker å leve, og det er selvsagt svært individuelt. Er du litt hard mot deg selv i form av å mosjonere noen ganger i uka, spise fornuftig og ikke for mye så er du helt sikkert langt mer lykkelig, enn de som går på slankekur, drikker supper med bilde av en tynn modell på posen.

Ikke la deg lure!

Jeg er helt sikker på at de som gjør som de selv vil, og har et langsiktig mål for hvordan man skal leve i det nye året har det langt bedre enn de som på død og liv skal slanke bort noen kilo, som etter noen månender er tilbake der de kom i fra- og vel så det.

Det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hodet. Det er lov å tenke fornuftig mht til hva man spiser og drikker. Det trenger ikke kalles slanking for det. Du skal ha lyst mosjonere for egen helses skyld, det trenger heller ikke kalles slanking! Har du ikke lyst å gå tur en dag så skal du la være.

Jo-jo slanking er faktisk langt farligere for kroppen enn om du greier å gå ned noe- i form av å kose deg når det passer deg, men lar flesteparten av ukens dager være » hverdag «-

Den beste trimmen du kan ha er sex, og det gir deg den selvtilliten og tilfredsheten du trenger for å få en bra » hverdag » og et bedre liv.

Vær stolt av deg selv- nyt livet!

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10013797

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10028700

3 thoughts on “Ikke slank deg!

 1. «Og de fleste menn ønsker at sin kjæreste skal ha kurver»
  Unnskyld meg, men absolutt INGEN jeg kjenner, har noen gang sagt at de liker slike kurver som du har bilder av overalt som jeg da antar at du henviser til. Så og si alle jeg kjenner ville si at di damene du har bilder av er overvektig og/eller «lubben» eller «feit». De fleste mennesker vil se rart på feite folk, nå snakker vi folk som er over «lubben» stadiumet. Dette vet jeg av erfaring fordi vi hadde en som var ganske så feit i klassen, bare en. ALLE i klassen, til og med hennes nærmeste venner ville i ny og ne gjøre små vitser om størrelsen hennes. Dagens samfunn tålererer ikke feite folk. Nå som sommer sesongen kommer opp vil de veltrente få positiv oppmerksomhet, mens de fete vil få negativ oppmerksomhet. Så damer ikke hør på tittelen i dette inlegget, jeg vet at det ville være utrolig greit å kunne tro på at man ikke trenger å slanke seg og at man er bra nok sånn som det er (dette er ment for de som er overvektig), men det er man ikke. Slank og veltrent er veien å gå for å oppnå hva du vil oppnå. Føler du at du tar deg nær av noe som er skrevet i dette inlegget bør du henge i med treninga, for innerst inne vet du at det jeg skriver er sant, selvom du ikke vil innse det.

  1. Du må vel være det slemeste og dummeste menneske som går i to sko! Tror du virkelig på dette selv? Ar det er kun de tynne som får suksess? Og mobber du de som er frodige og lubne? Jeg tror nesten ikke det jeg leser. Det er nettopp slike mennesker som deg som er en fare for alle som sliter med overvekt og spiseforstyrrelser. Du er sikkert 12 år og skjønner ikke bedre, men når du blir litt eldre, så vil du merke at gutter og menn ønsker seg jenter med pupper og lår. Men å argumentere for noen som er så fullstendig blåst i toppen som deg seg jeg ikke grunn til.

   Gå å skam deg!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.