iPhone5- nå kommer den!

 

 

En av verdens mest leste blogg/nettsted, Huffingtonpost skriver at det er satt en dato for at Apple skal slippe den meget ventede ny utgaven av suksesstelefonen iPhone. Denne gang er det revisjon 5 som er ventet å bli vist for verden 4. oktober 2011. Det er ventet at den ser ut som dette, eller noe i nærheten. ( se bildet)

Ryktene sier at det vil bli presentert en billigere og forbedret utgave av iPhone 4 i samme arrangement.

Det er også ventet at det er den nye Apple sjefen Tim Cook som skal stå for presentasjonen. Steve Jobs er som kjent kreftsyk, og har ikke vært i mediabildet på en god stund,  de som er nær gigantkonsernet mener Jobs har trukket seg helt tilbake.

– iPhone5 skal ha 8MB kamera, 1 GB RAM, og det forventes at den har aluminiums-rygg og en hel rekke oppdateringer. Hvem som er på Apples gjesteliste er ikke kjent, men det er stor sjanse for at det er velkjente fjes som kommer på den anerkjente messen eller arrangementet.

Det er forventet at iPhone5 støtter det nye mobile bredbåndsnettet 4G.

Ellers er det svært lite info som er sluppet av Apple på denne siste modellen, som alltid.

 

Foto: Nettavisen.no

Det er ventet at det vil bli et mindre intimt lansering sted for den nye direktøren. Som skal ha sin første offisielle media-event.  Aplle Town Hall Auditorium, eller Cupertino Ccampus, som det også kalles.

– Forventningene er store rundt om i verden på alt nytt Apple kommer med. Så også iPhone5. Dette er neste generasjons smart-telefon og derfor har de fleste store forventninger til den,fordi det kommer bare en telefon pr sesong eller pr år fra teknologi giganten.

Det er også forventet at Samsung og andre store konkurrenter vil gjøre det de kan for å gå storebror i næringen, og om ikke kopiere, så i hvertfall være så lik den nye smart-telefonen som mulig.

Det er enorme pengesummer i nye produkter fra de største produsentene, og den største inntjeningen gjør de fleste det første 6 til12 mndr. etter at salget starter. Det er da etterspørselen er større enn evnen til å levere.

Mobiltelefoner og Smart-telefon spesielt er ferskvare, og det går kort tid til en ny modell er på trappene. Apple med sine iPhone modeller har valgt å lage en nå modell i året, foreløpig.

Apple er flinke til å holde sine nyheter hemmelig, derfor er det også stor spenning rundt dere nye produkter. Apple er verdens mest anerkjente merkenavn, derfor er det også viktig for bransjen hva amerikanerne klarer å levere til sine etterhvert kresne kunder.

Det er en liten hake.

iPhone 5 slippes 14. oktober i de fleste større land den forventes å selge godt i. Norge er dessverre ikke på denne listen. Ikke fordi vi ikke kjøper iPhone produkter. For det gjør vi i aller høyeste grad.

Det er fordi vi er så få her i landet at det er ikke her på berget de første klare partiene blir sendt.

– Det forventes å være slipp i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan. Det er allikevel stor sjanse for at du kan finne en av verdens mest omtalte smart-telefoner under juletreet, om du er flink til å forklare din partner viktigheten av å ha en slik.

Er det forresten viktig å ha det første av det siste?

Vargas

6 thoughts on “iPhone5- nå kommer den!

  1. Hei Ege

   Da er vi to. Jeg har ikke greie på det, men jeg mener Samsung sin Galaxy SII utgave er minst like bra som iPhone 4, og da kjenner jeg flere som har begge modellene. Men det er liten tvil om at det er store forventninger!

   Takk for at du er så snill og klok, og er innom og skriver dine meninger her på denne bloggen.

   Jeg er takknemlig Ege!

   Vargas

 1. Må holde deg i gang med kommenteringa vet du 🙂 hehe Jeg har hørt at Sony Ericsson har en bra tlf med touch skjerm også. Kanskje noen der ute kunne skrive sine erfaringer med telefonene? Please? ( regner med du også vil vite Vargas 🙂 )

  1. Hei Ege

   Ja det er fint å få høre erfaringer fra andre som har god peiling på nye produkter. Her er det ikke bare touch skjerm, men selve smart-telefon teknologien som er gjeldende. Den har jo faktisk allerede vært en god stund på markedet.

   Takk for at du holder kommentarfeltet vedlike Ege:)

   Vargas

 2. Jeg har selv Iphone4 og synes den er oppskrytt. Angrer litt på kjøpet og ville heller hatt en Samsung Galaxy eller Sony Ericsson. Men nå skal det være sagt at jeg ikke bruker den til annet enn sms, ringe med og høre på musikk. Vet at det er uendelig mange andre muligheter, men jeg har valgt bort internett på min. Det behovet har jeg ikke.
  Jeg synes også at designet på både Samsungen og andre mobiler er bedre.

  1. Hei Borge

   Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, og jeg er meget godt fornøyd med min Samsung Galaxy S II
   iPhone4 er nok oppskryt med tanke på at den er såpass dyr. Det finnes ok smart- telefoner til en langt bedre pris, spesielt hvis du ikke har behov for Internett funksjonen.

   Det er mange som ønsker å ha det det siste av det meste, men jeg er ikke helt sikker på at det er verdt prsien. Spesielt produkter fra Apple er overprsiet etter min mening.

   Takk for at du stakk innom, og kom gjerne igjen!:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.