Justin Bieber har en sønn på tre måneder

 

Mange internasjonale medier melder i dag at den syttenårige fløtesangeren fra Canada, Justin Bieber allerede  har blitt far. 

Mariah Yeaters en 20 åring som angivelig skal ha møtt Bieber etter en konsert på Staples Center i Los Angeles. Samleiet skal ha funnet sted 25. oktober 2010 ifølge Yeater.

Yeater hevder at en av Justins livvakter tok kontakt med henne etter konserten, og spurte om hun ønsket å møte superstjernen.

«Skadelig», «ærekrenkende», «forferdelig» og «usant».

Disse ordene bruker Justin Biebers talspersoner når de skal beskrive 20 år gamle Mariah Yeaters påstander.

Kvinnen har gått rettens vei for å få Justin til å ta en farskapstest, for hun mener at han er faren til hennes tre måneder gamle sønn.

Justin Bieber er en populær gutt – faktisk så populær at hans mest ihuga fans kaller seg «Beliebers». Men Justin har lenge vært sammen med artisten og skuespilleren Selena Gomez.

Justin Bieber Foto: SIDE2.no

Et av verdens mest prestisjetunge tidsskrifter- amerikanske TIME Magazine- har canadiske Bieber på listen over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Ikke verst for en 17 åring som ikke synger bedre enn de fleste andre gutter på samme alder. Vel, litt bedre kanskje da.

– Bieber ble oppdaget av sin nåværende agent Scooter Braun på YouTube for tre år siden, og det er ingen tvil om at han fortsatt behersker sosiale medier. I dag rundet han ni millioner «følgere» på Twitter. Bare Lady Gaga har flere (9,5 millioner), og kjendiser som artisten Britney Spears og president Barack Obama kan bare misunne tenåringens popularitet.

Det vil være et enormt slag for den meget populære popstjernen om det er hold i ryktene om at han skal ha en sønn som få har visst om. Det vil selvsagt gi en kraftig skrape i lakken for det tilsynelatende perfekte image til Bieber.

Sannsynligvis er dette et pr stunt fra en 20 årig gammel Bieber-fan som har planlagt denne løgnen lenge, utelukkende for å skape blest om sin egen person, og i tillegg bli knyttet til Bieber gjennom media.

Skulle det komme til en rettssak der hun blir avslørt som ondsinnet og løgnaktig vil det gi en god stund i fengsel for Mariah Yeater.

Ryktene vil gå fram til en farskaps-test foreligger.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=COJCN3Mhr14[/youtube]

Vargas

Kilde

TV2.no

2 thoughts on “Justin Bieber har en sønn på tre måneder

  1. Jeg skjønner ikke hva som er så digg med Justin,
    men det kan jeg tenke om flere andre også..

    Det skal en del til, for å gå dit hen å si at noen er barnets far, for så å kreve farskaps-test.
    Da vil jeg tro at det er litt fnugg av sannhet i beskyldningen.
    Mel, fra Spice Girls måtte jo kreve farskaps-test for å få frem sannheten også, om Eddie Murphy som far til sitt barn. Så jeg tenker som så at når noen krever en farskaps-test, da må de ha sitt på det rene. Det skal godt gjøres å få ett barn med en person som ikke engang har tatt på en..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.