Kan man finne den rette på nettet?

Selvsagt kan man det-

Foto: Online.no


– Da har du enten valgt det selv, ellers så tror jeg nesten du driver gjøn med meg- Det er liten eller ingen grunn til å sitte å være ensom uansett alder, interesser eller bosted. Men har du for få å være sammen med så kan jeg liste opp alternativer for deg- OG finner du så ingen venner, kjæreste eller noen å omgåes etter å ha prøvd her, så skal jeg personlig komme hjem å holde deg i hånda!

Har du en pc så er du egentlig langt på vei. Men du trenger egentlig ikke det heller. Det er mange steder man kan treffe folk.  Gå på cafe, vær sosial, venner venners fester, være med på ting der ting skjer- Meld deg på forskjellige kurs. Sett inn en annonse. Bruk kreativiteten- og fantasien!

Men siden du leser dette på nettet så skal jeg gjøre det enkelt for deg-

Disse stedene hjelper deg til å finne, venn, kjæreste eller begge deler.

 

http://www.facebook.com/

http://www.cupido.no/

http://www.moteplassen.com/

http://www.xl-dating.no/

http://hashtags.no/?r=twitterno

 

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM&feature=player_embedded[/youtube]

Og skal du først fri, så hvorfor ikke gjøre det på en skikkelig måte?

Dette er bare noen få av alle de forskjellig nettsteder der noen venter på DEG-

Er du deprimert og lei deg fordi du ikke har noen så er det bare å søke i vei. Et par tips på veien. Hver ærlig. Det er ikke så enkelt å leve opp til superman/ kvinne hvis du legger på for mye skryt- Og bruk profilbilde om du velger å lage deg en profil-

Vær uansett på vakt, det er ikke alle som gir seg ut for den man sier, og det er uærlige mennesker på nett, som ellers i samfunnet. Kommer penger opp som ett tema litt for tidlig i «date-perioden» eller forholdet så bør alarmklokkene kime.

– Å finne den store kjærligheten er nesten bare opp til deg selv. Det viktigste med å prøve å finne en kjæreste er vel at man må senke kravene noe. Leter du etter en kopi av en superstjerne med store pupper, eller en høy mørk prins med kjempediger lommebok, så blir du uansett skuffet enten du er mann eller kvinne.

Møt opp med blanke ark, åpent sinn, by på deg selv og lytt like mye som du snakker, så er jeg helt sikker på at det er en eller annen der ute for deg også.

Bare spør om du lurer på noe- Jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg traff min elskede, samboer, bestevenn og klippe i livet på nettet, og vi har vært sammen i tre og et halvt år og er fortsatt like forelsket…


Foto: vargas12.com


Jeg mener at vi mennesker ikke er skapt til å være alene-

Det er best å være to!

LYKKE TIL!


 

Vargas

 

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10094264

2 thoughts on “Kan man finne den rette på nettet?

 1. Møtte du mange før du traff noen det stemte med eller?:-) Jeg føer jeg tiltrekker meg så mye rart jeg!:-p Så har vel begynt å føle sjansene mine kanskje er større om jeg fysisk kræsjer inn i en tilfeldig fyr på gata hihi:-P

  Men bra noen klarer å treffe noen match’er på nett:-D

  1. Jeg traff ikke så mange faktisk. Tror det var et par kanskje tre- jeg ikke fikk noen kjemi med- Men det er bare å stå på. Ikke vær for ivrig, men bruk tid.

   Det er mye rart der ute så vært på vakt ja, men stort sett er det hyggelige mennesker som ønsker det samme som deg selv:)

   Takk for din kommentar

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.