Kan pedofile overgrep forsvares?

Er ikke pedofile overgrep mot barn den ultimate kriminelle handling? Å forgripe seg på et forsvarsløst barn?

På verdensbasis er det mange millioner pedofile, og disse menneskene er en trussel for alle barn, også i Norge.

Jeg skriver dette innlegget for å prøve å finne svar, samt å gjøre det jeg kan for å få slutt på alt som har med den psykiske lidelsen, sykdommen, galskapen og ondskapen som alle foreldre finner avskyende. Pedofili!

Det er med lett hjerte at jeg ønsker alle pedofile bak lås og slå raskest mulig, fordi jeg ser på en pedofil som et sendebud fra helvete!

Men det kan være fordi jeg vet så lite om det…

Er du redd, ensom eller trenger noen å snakke med- ta kontakt med meg og jeg kan sette deg i kontakt med voksne som gir deg trygghet, og ei hand å holde i-

Den som har det hele og fulle ansvaret for at barn i Norge har det bra- er politiker Tora Aasland, og hun er Konstituert barne-, likestillings- og inkluderingsminister fram til 20. mars 2011-

Kan man sammenligne pedofile- med spedalskhet- Ingen vil ta i noen av dem…

Har du noe å spørre henne om, eller  i tvil om hvilke rettigheter du som ung har, mht deg selv og din kropp så er det bare å skrive til henne: Postmottak@bld.dep.no

Det kan være smart å merke mailen med » til Tora » da det er litt flere enn hun som arbeider i departamentet- Synes du dette er vanskelig så kan du få en voksen som er veldig snill, og som du stoler på, til å skrive for deg.

En av mine store forbilder er forfatteren og TV- tante fra Portveien 2, Eli Rygg-

Hun er et klokt og fantastisk menneske som har forfattet flere bøker med temaer som ikke er like lett for alle å ta innover seg, men allikevel er en del av livet- Eli Rygg er modig, og skriver om ting mange tenker på, men helst ikke ønsker å snakke om. Takk Eli!

Jeg ønsker å anbefale boken» Jeg sa ikke kom inn » som berører overgrep mot barn-

 

http://www.elirygg.com/

http://www.forbarnasbeste.no/

http://www.stinesofiesstiftelse.no/

http://www.116111.no/

 

Vargas

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.533260-rattspsyk-kande-till-pedofils-bostad

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10021415

10 thoughts on “Kan pedofile overgrep forsvares?

 1. Du er like mye en trussell for kvinner som pedofile er for barn. Det er en mye større prosent av hetrofile menn som forgriper seg på kvinner enn pedofile som forgriper seg på barn. Så da må vi vel låse inne alle hetrofile også?

  1. Jeg er ingen trussel mot noen, men din sarkasme har et poeng- det er alt for mange kvinner som voldtaes i verden- Uansett så kan ikke pedofili- seksuelle overgrep mot barn oversees, pedofile som forgriper seg er i et økende antall og problemet må taes på alvor,i hele verden-
   Du må ikke blande disse sakene- voldtekt mot kvinner er en sak, overgrep mot forsvarsløse barn noe helt annet-

   Vargas

 2. De aller fleste som forgriper seg på barn er heterofile, ikke pedofile. Så din overskrift burde vært «kan heterofile overgrep mot barn forsvares». Og på samme måte må du skrive at alle heterofile burde vært bak lås og slå. De aller fleste pedofile forgriper seg heller ikke. Noen oppsøker også hjelp, men de fleste tør ikke pga fordommer som bl.a. i dette innlegget her. Det er nettopp slike fordommer som du kommer med, som gjør det umulig å løse problemet.

  1. Du tar feil Lars.

   De hetrofile er ikke tiltrukket av barn- slik som en pedofil er-
   Mitt innlegg er med på å få opp øynene på politikere som gir alt for lite fokus på et stort samfunnsproblem og økonomisk støtte til barn som allerede er et offer for tortur utført av pedofile-
   Fordommer? Langt i fra. De pedofile som forgriper seg på barn gjør en kriminell handling. Ifølge norsk lov så er det forbudt å sex med mindreårige der grensen er satt til 16 år for barnets beste. Det handler ikke om fordommer i det hele tatt.

   Vargas

 3. Du tar feil, de fleste som forgriper seg på barn er ikke tiltrukket av barn. De er heterofile som tiltrekkes av voksne, men som av ulike psykologiske og emosjonelle problemer og vansker velger å forgripe seg på barn i stedet. Det har ingenting med pedofili å gjøre, og flertallet av barneovergripere tilhører denne gruppen. Så ditt innlegg er ikke noe annet enn totalt blottet for kunnskap og innsikt i saken. Du sprer bare fordommer som forverrer situasjonen i samfunnet.

  1. ■En pedofil er en person som primært eller utelukkende er seksuelt tiltrukket av barn i førpubertetsalder. Pedo-fili er klassifisert som en psykisk lidelse. Institutt for klinisk sex-ologi og terapi (IKST) har i dag et eget behandlingstilbud for unge og voksne som er redde for å begå eller har begått seksuelle overgrep.

   Og ifølge Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi så er det et mer komplisert spørsmål enn det du så selvsikkert prøver å si Lars.

   Det er gjerne hos ham de havner, de som er dømt for seksuelle overgrep på barn. Men innimellom kommer det også andre, menn som ennå ikke har gjort noe galt. Menn som er redde for at de skal falle for fristelsen, og vil ha hjelp til å la være.

   – Vet vi hvor mange som tenner på barn, men aldri begår overgrep?

   – Nei. I mange land ville de ha blitt registrert og overvåket. Så de sier ingenting. Men de finnes – det er klart, sier Langfeldt.

   http://www.aftenposten.no/amagasinet/article3836292.ece

   Dette er et alvorlig problem og en alvorlig forbrytelse- som ikke må rettferdig gjøres på noen måte.

   Du må gjerne sitte høyt på din «hvite hest» og tro at du vet Lars, detr gjør du helt åpenbart ikke!

   Men du må jå få tro hva du vil…

   Vargas

 4. Jeg vet nok mer enn de fleste i…kan i hvert fall si i Norden om dette temaet. Langfeldt kan mye han, men han kan heller ikke alt om dette.

  1. Du har ikke noe videre peiling etter min mening, når du påstår at Langfeldt kan mye, og du sier det helt motsatte av det han sier.

   Hetrofile forgriper seg på barn, mens pedofile ikke får tenning av mindreårige-

   Ringer det fortsatt ingen bjeller Lars?

   Vargas

 5. Pedofile forelsker seg og tenner på barn, og noen få av de forgriper seg på barn. Heterofile forelsker seg og tenner på voksne, men noen av de forgriper seg likevel på barn. Flere enn pedofile. Sånn er det bare.

  At jeg sier Langfeldt kan mye, men ikke alt, betyr at han kan mye, men ikke alt. Mer tydelig enn det kan det ikke bli. Mye av det han sier er riktig, mens andre ting ikke.

  Det krever ganske mye fagkunnskap for å uttale seg om pedofili på en kyndig og hensiktsmessig måte. Det et veldig sammensatt tema hvor det finnes mye forskning. Men dette er det ytterst få som ha greie på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.