Kåt som en hannhund

Våren kommer   Foto: vgb.no

 

 

Våren kommer og sevjen stiger både her og der. Er man i forhold så er det ikke noe problem, da får man når det passer for begge. Men det er ikke alltid det passer samtidig. Hva gjør man da?

Tar saken i egne hender, eller føyer seg etter hverandres behov? Og oppfører seg som man er singel?

– Å være kåt er ingen selvfølge for alle. Det er noe man kjenner når ting er på plass, og følelsene i harmoni. Ingen er kåte om det er problemer i hjemmet, på jobben, eller man har andre bekymringer man bruker tanker og energi på. Er hodet og sjel i harmoni er det lettere å kjenne etter kåtheten også.

– Menn har rykte på seg for å være mer opptatt av sex, og å være langt oftere kåt enn kvinner. Jeg er ikke så sikker på at dette stemmer. I hvertfall det å være å kåt i seg selv. Mulig menn har en annen oppfatning på hvor ofte man bør ha sex.

Menn er kåte ofte, men kvinner blir minst like kåte som menn når de først blir i stemning, så vidt jeg vet.

– Hva man fantaserer om og får lyst til å gjøre er så individuelt som det går an. Hvert enkelt menneske har sin måte å ha sex på, hver sin måte å få orgasme på. Ingen er like, men mange kan like det samme og fantasere likt. Det er jo en kjent sak at menn fantaserer om to damer på samme tid, og det er like populært at kvinner fantaserer om to menn på en gang.

Menn kan bli opphisset av det minste, og sexy klær, undertøy og duvende former er ofte nok. Mens kvinner kan gå i fruktdisken i butikken på hjørnet og få ideer om hva agurken kan brukes til foruten å være i salaten…


Agurk  Foto: vgb.no

 

– Hjernen er en erogen sone som brukes hele tiden. Og det kan være små ting man opplever, ser eller ikke minst det blir snakket om, som gir den lille gnisten som skal til. En liten sms om hva som skal skje i kveld når du og kjæresten møtes, kan være det mest pirrende man har opplevd på lang tid. «Dirty Talk» er en kjent måte å få tenning på, og mange benytter seg av den måten å pirre forholdet på.

– Orgasmen er menneskenes sjelelige bonus. Gir du din partner en orgasme om dagen er du sikker på at vedkommende blir værende hos deg. Men husk at det er mye som skal være på plass for at saftene renner så ofte som ønskelig. Gir du av deg selv og sørger for at menneskene rundt deg har det bra, så er sjansen langt større for at du har det bra i livet og dermed i sexlivet også.

Gi våren en sjanse til å kjenne skikkelig etter. Sett deg i sola og la varmen strømme på din vinterbleke hud, kjenn at du lever og tenk over livet ditt og hvor godt du egentlig har det. Tenk over hvordan du kan overraske kjæresten neste gang. Har vedkommende hintet om hvordan han/ hun vil ha det? Kan du overraske på noen måte?

Fantasien gir deg uante muligheter. Og våren er den beste tiden til å imponere noen du er kåt på…

Livet er ikke det verste man har. Det er best å være to!


http://www.rfsu.se/no/Norsk/Info-om-kjonnsykdommer-og-prevensjon/Seksuelle-problemer/Kat/

http://www.ung.no/sexogsamliv/

Vargas

4 thoughts on “Kåt som en hannhund

 1. «Mens kvinner kan gå i fruktdisken i butikken på hjørnet og få ideer om hva agurken kan brukes til foruten å være i salaten…» lol^^,

  At mannen er så mye kåtere og vil ha sex oftere enn kvinner er faktisk en myte:P Forskning viser at kvinner i snitt vil ha 20% mer sex enn menn:) Så, hvor la jeg nå den agurken… hehe^^,

  1. Hufsa du tar alltid poengene så kjapt, og du har ofte rett i det du sier, men jeg er ikke så sikker på at du har rett i denne påstanden:)-

   Agurken er kun et alternativ som kjent….

   Takk for hilsen fra deg-

   Vargas

 2. hehe.

  Jeg er av den oppfattning at sexlyst er individuelt fra person til person uavhengig av kjønn. Nå har jeg en unormal stor sexlyst da, men likevel så har jeg tuffet mannfolk som har en sex lyst som er ikke eksisterende, mens jeg har truffet dem som er på lik linje med meg, og de som er et sted mitt i mellom.

  Det samme gjelder jo får jenter, jeg kjenner jenter som har meget stor sexlyst og de jentene som ikke er fult så glad i sex.

  Er jo sant det du sier i forhold til humør og sexlyst. ofte så forsvinner sexlysten når man har mye annet å tenke på! Slik er det derimot ikke for meg, jeg kan ha sex når som helt, hvor som helst uansett hva som måtte kverne rundt opp i topplokket. Sex er et flott avbrekk som gjør humøret litt bedre.

  Det sies jo at det hjelper på sexlysten om man har sex selvom man er litt sliten og kjørt en dag. Nå mener jeg ikke at man skal gjøre det om man føler seg tvunget. Men tor mange har en tendens til å bare kutte det ut så fort de er litt slitne. Så fort man kommer i gang så glemmes alt dette!:P Men som sagt, jeg har nok i overkant stor sexlyst!

  Kjempeflott inlegg!;)

  Hilsen fra stineoor!

  1. Hei Stine-

   Vi er så forskjellig og det er individuelt hvordan våre følelser er, og jeg er veldig glad for å høre fra deg Stine. Takk for at du er så ærlig og sier det som det er, og jeg er helt sikker på at du ikke er alene om den følelsen.

   Men, det er stadig flere kvinner og menn som er flinke til å fortelle om sin seksualitet og kåthet. Dermed er det langt lettere for oss skribenter å fortelle allmuen om hvordan dette ligger an også.

   Jeg liker godt å høre fra deg STINE.

   Takk!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.