Kåte kvinner skremmer de fleste menn

 

 Kvinner har en illusjon om at mannen ønsker sex så ofte som mulig, og aller helst flere ganger pr dag. Så feil kan man altså ta. Den moderne mannen skal være likestilt med kvinnen i alt, han skal være sammen med barna fra de er nyfødte, og helst ta ut masse pappa perm, han skal kunne lage mat, gjøre det menn er til for, å vaske, skure og skru bil. Gjøre alle «Handy-man» jobbene i huset.

Alt etter kvinnens ønske.

– Sånn er ikke virkeligheten. Mange kvinner tror at mannen hadde passet best til å være som huleboerne for mange millioner år siden. Som gikk med «snoppen» i den ene hånden og en klubbe i den andre, for å slå ned eventuelle beilere. Og feie over den neste kvinne som kom i hans vei.

Virkeligheten er ikke sånn på noen måte. Dessverre vil nok mang menn og kvinner si.

– Den moderne mannen er både psykisk sliten og utradert, han får den ikke opp pga problemene og forventningene.

Den norske trauste mann har gått ut på dato i mange tilfeller.

Mannen er tatt igjen av de tøffe og så alt for selvstendige kvinnene. Det er på mange måter kvinnen som er det sterkeste kjønn og ikke omvendt, som på 60´, 70´ og 80 tallet. Da kjente mannen sin virilitet, og manndom godt på huden og visste å kue sin kone om nødvendig.

– Respekten for mannen er forsvunnet som dugg for solen. Før i tiden, så var det far som tok alle viktige avgjørelser. Nå for tiden er han heldig om han får være med i butikken å holde håndvesken til sin kone, når hun handler de nødvendige varer til kveldens middag. Som selvsagt mannen i huset skal stå for. Satt litt på spissen selvsagt.

Men poenget er der!

 

 CopyrightVidarKolstad.jpg

 

 

– Den moderne selvstendige og kåte norske kvinne vet hva hun vil ha. Og den norske mann er på langt nær nok. Salget av sex-leketøy i alle fasonger og størrelser har formelig eksplodert i en stadig voksende kurve de 20 siste årene. Men de 5 siste årene har kurvene vært som brattest.

– Det finnes noe for enhver smak, og folk flest er ikke lengre flaue over å gå på Kondomeriet eller andre butikker som selger nesten alt. Du finner vibratorer, dildoer, anal-kuler, kondomer med og uten smak, antrekk, filmer, og masse annet som du helt sikkert synes er merkelig, på nettet eller butikker i storbyer i Norge.

At de fleste moderne kvinner greier faktisk å sprute, både mer og lengre enn mannen er ikke akkurat balsam for sjelen. Konsistensen er selvsagt ikke den samme. Men en sprut er et tegn på klimaks for begge kjønn, så vidt jeg vet.

– Alt denne sex- shoppingen går direkte på mannens selvtillit, og følelse. Ikke for alle, men for noen menn så er det direkte nedtur at han ikke klarer å gjøre den jobben som menn har hatt i millioner av år. Han skal jakte sitt bytte og befrukte henne med sitt enorme dryppende lem. Men dessverre så er den heller innskrumpet som en liten rosin, for noen.

Størrelsen alene er jo et enormt problem. De fleste menn har sett pornofilm. Det burde de slett ikke….

Den digre vibratoren, med både lyd og bevegelse, og en hare på toppen, som kvinnen som han elsker, elsker.  Er både flaut og litt skremmende for noen menn.

– Hadde ikke kvinnerevolusjonen vært så markant, så hadde det vært håp for mannen og hans sexliv. Men så lenge hun kommer og kommer av en vibrerende plast-dings, og heller vil kjæle med det forbanna leketøyet enn «snoppen» personlig, så går det direkte på mannens sentralnervesystem.

 

Vibrator Foto. SIDE2.no

– Norske kvinner er de mest sexy i verden. Det alene er nok til at menn med dårlig selvfølelse får problemer med å prestere. Norske menn er blant de beste i verden på å la kvinnene ta styringen. De vil aller helst at fruen skal ta seg av alt det mannen ikke er interessert i å være opptatt av.

Kan en mann få komme hjem til dekket bord, saus og potet, en avis, en blund, vakre velstelte barn og en blid og behagelig kone uten truse, ville det fortsatt vært sus i serken. Som på 60, 70 og 80 tallet altså. Og helt sikkert før det.

Spesielt om han fikk gå ut i garasjen å skru bil etter å ha fått det som han ville, uten å slippe å tenke på at fruen ligger å presser i seg en vibrerende hare.

Nå for tiden i snart 2012, er det kvinnen som står i trappen med dildo, sexy undertøy, et vått blikk og ønske om mere pikk før batteriene er ut-ladet.

De aller fleste menn får ereksjons-problemer av sånt.

Den eneste trøsten må være at de fleste norske menn ønsker frodige kvinner med lår, pupper og rumpe. Slankehysteriet i dette landet når stadig større høyder og kundegrupper, og kvinnene blir dessverre tynnere og tynnere.

Det er en mager trøst…

 

 

 

 

Vargas

7 thoughts on “Kåte kvinner skremmer de fleste menn

 1. Haha 🙂 jeg ville ikke tatt for gitt at sex-livet til menn var så mye bedre på 60-70 og 80-tallet… Seriøst,
  tror du virkelig at du ville fått ett bedre sexliv?
  Når kjerringa mest sannsynligvis ville være på grensen til å bli tvangsinnlagt på sinnsykehus, fordi ho aldri fikk frihet til å slappe av, fordi alt måtte være på stell for den stakkars mannen??

  1. HEHE Hei Ege

   Det er ikke godt å si, men den moderne mannen er i hvertfall helt på tryne.

   Han er også helt på trynet nå det gjelder å styre sin kone i huset eller i sengen. Det alene er jo en stor forandring.

   Kjerringa trenger ikke å være på vei til galehus om hun er kåt døgnet rundt sant å si. Det er et signal moderne norske menn bør ta på alvor. Men kanskje ikke er i stand til…

   Takk for at du er på og kommenterer på denne bloggen.

   Vargas

 2. Mye bra i det innelegget ditt Vargas. Jeg syns ikke disse «tøffelheltene» er veldig sexy uansett jeg da. La menn være menn og kvinner være kvinner!!! Lik lønn for likt arbeid er bra, men alt det andre med likestilling er ikke så veldig bra syns jeg. Menn tør knapt nok åpne døra for oss mer jo:-)
  Det er ingen vits i å strebe etter å være perfekt hveken for menn eller kvinner, det idealet som skapes av reklame og media generelt er helt hinsides uansett!!!!! La oss heller DRITE i de uoppnåelige idealene som skapes!!!
  La hvert enkelt par finne ut hva som er best for en og ikke tvinge oss til å være helt likestilt alltid!! Hvis en kvinne liker en fotformsko type så greit for meg. Jeg liker sånne som gjerne er «handyman» jeg da.
  PS størrelse spiller ingen rolle – det er bare noe tull den industrien har skapt.
  Ha en fin dag!!
  Vennlig hilsen Liv

  1. Hei Liv

   Likestillingen er kommet langt, problemet er at den er gått for langt på mange felt .»tøffelheltene» er kommet i flertall, og det er dessverre langt i mellom de riktige «handyman»-tøffingene som tar det hardt og brutalt opp etter veggen når han får lyst. Det er kvinnene som på mange måter det sterkeste kjønn, og det bærer svært mange menn preg av. Når kvinnene i tillegg er den kåteste i forholdet skaper dette problemer for mennene.

   Tusen takk for at du er innom og gir din mening liv, det setter jeg pris på, og du må gjerne komme tilbake:)

   Vargas

 3. Hvorfor kan ikke kvinner og menn være likestilt? i forhold eller singellivet- Om mann vil male(kunst),håndarbeid av alle salg. Om kvinnen vil mekke, løse tekniske problemer.
  Ha respekt for hverandre, intresser avgjør vel ikke kjønn?
  Mann kan likevel være «gentel man» åpne dører, dra ut stolen på en resturant.
  Kvinnen kan la seg kurtisere og se på det som en naturlig og berikelse i tilværelsen.
  Tror at hvis menn og kvinner holder ved denne litt «gammeldagse» holdningen til kurtisering. Vil personlig intresser ikke forstyrre.
  Selv om vi er to kjønn er vi alle bare mennesker med forskjellig interesser og skal ikke settes i bås av samfunet.Det er trist med di Som mener kvinner bør jobbe med «ditt eller Datt» eller ha en bestemt hobby. Dett gjelder i like stor grad menn.
  Som jeg ser det eneste måte å sette menneskeheten fri på er å se på menneske å ikke kjømme.
  Å heller nyte kurtisen som i naturen, å godta og nyte menns deilige mandighet og mannen nyten kvinnens feminime natur.!!!!

  1. Hei K30 Det er nettopp det jeg mener de bør. Ha respekt for hverandre å leve sine liv, både sammen og hver for seg. Ingen eier den andre i et forhold. Det er veldig viktig med frihet. Jeg er enig med deg i at både kvinner og menn skal få jobb med det de ønsker, uten at kjønn skal være avgjørende.

   Takk for din kommentar K30.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.