Kjærlighetssorg- smerten sitter i sjel og hjerte

Det ble slutt etter en krangel …

– Når du vet det er over, tårene renner og er saltere enn noen gang. Du og din store kjærlighet er ikke lenger to. Bare en av hver, alene ensom og forlatt. Sengen mangler en, skapene er tømt, du er ensom. Savnet er jævlig. Hjertet blør. Du tror du dør. Du ser etter han overalt.

Parfymen hennes sitter i sengetøyet, du vil ikke være alene. Du savner henne. Har hun allerede kunnet glemt alt dere hadde sammen?

Du klarer ikke å gå på skolen. Du ser henne sammen med en annen. Er de sammen? Du kommer ikke videre. Du elsket han så inderlig, og av hele ditt hjerte. Det skulle alltid være dere to. Alltid.

Han har aldri hatt en annen enn henne.

Hun kommer plutselig innom for å levere nøkler. Det er vondt å se henne. Savnet sitter i sjelen, du bør si noe.

Du sier «Jeg savner deg så inderlig». Hun ser på deg, med de øynene som du forelsket deg i, som speilet hennes hjerte til deg. » Vær så snill, ikke gå, bli litt», jeg har det vondt, og jeg elsker deg så inderlig!»

Du ser at øynene blir fylt med tårer, dere gråter sammen.

Hun sier stille «jeg klarer meg ikke uten deg». Jeg elsker deg også!»

Vi skal klare det, sammen!

Det er best å være to …

Vargas

14 thoughts on “Kjærlighetssorg- smerten sitter i sjel og hjerte

 1. Et fantastisk velskrevet og flott inlegg vargas! Her får du virkelig frem hva slags følelser som dukker opp ved et brudd. Det finnes ikke noe som er vondere enn å miste den du elsker. Sorgen og smerten som sitter igjenn etter tomrommet er grusomt.

  Håper ikke dette er noe som har skjedd deg, nå nylig. I så fall må jeg bare si at jeg føler med deg og at jeg sender varme tanker din vei!

  1. Hei Stine

   Tusen takk , det var veldig hyggelig å høre, og jeg er glad det kom fra en som kan å skrive:)

   Det er heldigvis ikke noe som har skjedd, jeg er veldig lykkelig forelsket, men det er ikke så vanskelig å sette seg inn i situasjonen om man skulle miste sin elskede. Samtid er det lett å føle sorgen ved å miste sin kjæreste og bestevenn ved å høre den låta fra ADELE som er bare helt fantastisk, og litt gripende på en gang.

   Takk Stine!

   Vargas

 2. det var jo godt å høre;) ja, det er veldig lett og sette seg inn i den situasjonen ja. Utrolig vondt…

  Ja, den sangen er nydelig, hun har mange fantastiske sanger hun igrunn!

  Ønsker deg en fin dag;D

  1. Adele er bare helt nydelig og hun har en vakker stemme med mange fengende og litt vemodige kjærlighets låter.

   Håper du også får en fin dag Stine.

   Takk for din kommentar

   Vargas

  1. Hei Ege

   Jeg er overbevist om at du har helt rett i det Ege;)

   Hun er fornøyd hun så vidt jeg vet. Allikevel er det ikke enkelt å sette ord på følelser man ikke har. Å ha kjærlighetssorg er lettere å uttrykke når du står midt i sorgen. Jeg er veldig forelsket, uansett er jeg veldig fornøyd med dette innlegget. Likte du det Ege?

   Poenget var at man skal lytte til låten til Adele i det man leser innlegget, jeg ble rørt selv når jeg skrev det hehe:) Håpløs romantiker!!

   Takk for kommentar Ege.

   Vargas

 3. Faen ta deg – på en fin måte.

  Du setter så ord på det, så utrolig bra… Men jeg skulle ønske du ikke gjorde det, for jeg vil ikke at det skal være sant…

  Jeg har alltid vært så sinnsykt klinisk og fornuftig, og trodd at jeg ville klare kjærlighetssorg helt greit. Men istedenfor kasta den meg ut på en vill, vill, vill reise hvor jeg har lært mer om meg selv enn hva jeg gjorde på mine 21 1/2 år… Jeg er så glad for at jeg snart er på veg ut, men og at det finnes slike som deg som kan sette så bra ord på det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.