«Knokkel-sex» er turn off

Foto: boycevoice.com

 

– Jeg synes Fotballfrue Eriksen må få lov til å gjøre som hun vil på egen blogg, samtidig så er det viktig at en blogger som har så mange unge lesere må ta hensyn til nettopp det. Kroppen er i tynneste laget for menn som liker frodige damer, men sånn blir mann når man trener og  har en sunn livsstil. Mer vil jeg ikke si om Eriksen som får mer enn nok pepper som det er stakkars kvinne-

Caroline Berg Eriksen er med sine 70.000 lesere Norges mest populære blogger, meget imponerende!

Mitt budskap til jenter er at det er ikke hvor tynn du er som utgjør om du er en ok person eller ikke. Og gutter flest ønsker jenter/ kvinner med litt kjøtt på kroppen. «knokkel- sex» er som kjent turn off.

– Jenter som velger ut vennene sine fordi de er tynne bør tenke seg godt om, fordi det har egentlig ingen betydning hvordan man ser ut. Jeg vet det er enormt mye kropp- fokus blant yngre jenter og det er livsfarlig. Jenter helt nede i 7 års alderen står i speilet og ser om det er ting å rette på, og det er det jo selvsagt ikke. Spiseforstyrrelser blant unge jenter har også økt kraftig i Norge. En meget skremmende utvikling.

– Om man spiser normale porsjoner med middag, og ellers holder seg i form med trening en til to ganger pr uke, så skal man ikke bruke måtte bruke energi på hvordan vekten er eller kroppen ser ut. Jeg kjenner mange gutter og menn og de aller fleste synes frodige jenter er flottest, men det er selvsagt mange som liker at jenter er topp-trente og tynne også. Det er smak og behag, og ingenting er mer riktig enn det andre.

Det som kan være et tankekors er at de yngste tror at det å være tynn er det samme som å være populær…

 

Kropps-hysteriet som er skapt av media, reality-serier på TV, og moteskaperne ødelegger livene til unge norske jenter. Det er blitt det hysteriske holdninger mht kropp. Foreldre må bli langt flinkere til å snakke med sine ungdommer om kropp og vekt, for ikke å snakke om mat.

/2011/06/du-vet-du-er-feit-nar/

 

Crystal Renn er en flott kvinne etter min mening

Foto: vargas12.com

 

Vargas

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10087069

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10087041

16 thoughts on “«Knokkel-sex» er turn off

 1. Ettersom hun er 24 år, er vel «ikke en dag over 30 år» et tegn på at treningen har tært en del på henne?

 2. «Knokkel-sex»! Haha, nå lo jeg godt!

  Skal ellers ikke uttale meg om Fotballfruen. Jeg vet veldig lite om henne. Men tynn – det er hun. Selv ble jeg født på feil sted. Skulle nemlig egentlig ha vært en afrikansk Quinde, har jeg funnet ut. 😉 Nuvel. Ha en nydelig kveld, Vagas. 😀

 3. Prøvde på bikinier i dag, og følte rumpa mi slukte hele speilet:P Heldigvis gir øverste delen litt balanse, om du skjønner, hehe. Godt å vite at det finnes menn der ute som liker jenter med former også:) Typen min virker ikke ufornøyd heller.
  Nå vet ikke jeg alderen din, men for meg virker det som «modne» menn liker best litt ekstra, mens unge gutter heller mer mot «Fotballfrue-målene». Godt folk er forskjellige sier jeg:)

  1. Jeg er ganske sikker på at du er veldig flott, og du har rett i at det er de voksne som liker damer med, former men det er selvsagt litt forskjell der også. For meg er det viktig å presisere at det er hvordan man selv føler seg som er viktigst.

   Fotballfrue er nok stolt av seg selv, og da er det sånn hun vil se ut. Du bør være stolt av deg slik du er.

   Takk for din kommentar

   Vargas

 4. Haha, godt innlegg, lo gjorde jeg også. Jeg kan ikke si annet enn at jeg jubler over at italienske Vogue har tatt initiativet til å bruke «formfulle», jeg liker å si normale modeller. Med kjøtt på kroppen og skikkelige pupper. Akkurat som en kvinne skal ha, og som andre kvinner kan identifisere seg med uten å bli misfornøyde med seg selv.

  Når det gjelder Fotballfrua, har jeg vært inne på bloggen hennes og lest kommentarer og hennes egne synspunkt. Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg synes hun har en veldig fin, og veltrent kropp, som jeg bare kan drømme om.

  Det jeg bekymrer meg over er at hun ikke er klar over hvilke ringeffekter hun lager når hun legger ut slike bilder av seg selv. Det er jo slik at unge jenter ser på hennes kropp og sammenlikner den med sin egen. Deretter blir de misfornøyde med sin kropp og vil gjøre noe med det. Noe som kan resultere i spiseforstyrrelser.

  Hun sier selv at hun står for at alle skal være stolte av seg selv og kroppen sin, men helt ubevisst gjør hun det motsatte. For meg virker hele saken fra hennes side ganske lite gjennomtenkt. På den andre siden vet jeg knapt hvem hun er, men dette er nå min oppfatning av saken.

  1. Veldig enig med deg mht Eriksen og hvilke ringvirkninger og følere hun legger ut. Leserne hennes er jenter fra 1o til 16 år, og de er veldig lettpåvirkelige.

   Takk for at du like blogginnlegget mitt, det var hyggelig at du gav uttrykk for det også. Men det er faktisk sant, at de fleste menn ønsker at damene skal være frodige.

   Fantastisk bilde du har på din signatur Cecilie.

   Vargas

 5. >>at italienske Vogue har tatt initiativet til å bruke “formfulle”, jeg liker å si normale modeller. Med kjøtt på kroppen og skikkelige pupper. Akkurat som en kvinne skal ha, og som andre kvinner kan identifisere seg med uten å bli misfornøyde med seg selv.

  Men hva med oss som er naturlig slanke og uten store former? Det er ikke alle som kan ha store rumper og pupper…

  1. Ja, hva med dere? Er ikke sånne som deg som ikke er frodige som er modeller som vi kjenner det fra cat walken? Ser ikke at dere har noe å klage på:) Gjør du?

   Vargas

 6. cec: Alle er forskjellige. Modeller nå til dags er syltynne. De er ikke naturlig slanke. En naturlig slank kan bli betegnet som ‘plus size’-modell, det jeg vil kalle normal. Hvis man er naturlig slank, betyr ikke at man ikke eier kjøtt på beina. Man ser fortsatt friskere ut enn en syklig tynn modell.

  Uansett er alle forskjellige, og man burde være stolt av kroppen sin, om man har en gedigen rumpe, eller nesten ikke en rumpe i det hele tatt. Jeg synes det bare var fint for engangs skyld at Vogue hadde modeller som ikke var et vandrende skjellett på coveret.

  Jeg er lei meg hvis du syntes mitt innlegg var støtende.

 7. til cecilie:

  mente ikke å kritisere deg for ett støtende innleg:)

  skjønner hva du mener, men en plus size modell som de kalles er som regel større og mer formfull enn de fleste jenter, de er absolutt ikke normale folk kroppslig! syns det er bra av vogue, neste steg er å bruke modeller som er vanlige. syns flere av victoria secrets modellene er bra, de er veltrente og slanke men ikke usunne. slikt er greit, men catwalk er ille.

 8. Så utrolig slemt av deg å bruke knokkel-sex i overskriften! Caroline har absolutt en sunn og sterk kropp som kan gjøre masse. Kan du i det hele tatt se for deg hvor sårende det må være for Caroline å se i VG på linkede blogger ar du har skrevet «Knokkel-sex er turn off»? Bare fordi hun er en kjendis betyr ikke det at hun er uskadelig. Tror du hun ville synket så lavt og skrive «fleske-sex er turn off» fordi hun så på bloggen din at du liker mer formfulle jenter?
  Hun har heller aldri sagt at man må trene og spise sunt for å holde seg slank, hun har skrevet masse innlegg om at man skal akseptere seg selv som man er og være fornøyd med seg selv uansett størrelser. Du som en voksen person burde virkelig tenke nøyere gjennom dette før du skriver. Jeg avskyr virkelig folk som tror det er greit å si hva de vil om andre personer. Attpåtil å skrive «knokkel-sex» for å tiltrekke seg lesere, uansett om det var ironisk ment eller ikke! Tenk at en voksen person kan være så lite gjennomtenkt.

  PS: Gjennomsnittsalderen på bloggleserne hennes er 19 år. Forhør deg med noen på forhånd før du skriver om slike «fakta»!

  1. Hei Juna

   Du tar feil, og du kommer med beskyldninger du ikke har grunnlag for, og det er minst like slemt som min mening om knoklete damer.

   Damer på 19 år skriver ikke meldinger til fotballfrue som lyder » å du er så pen, fint om du skriver en hilsning på bloggen min snart.» Og lignende. Det er fjortiser som leser henne blogg, og det vet du!

   Hadde du lest innlegget mitt så hadde du sett at overskriften ikke har med Eriksen å gjøre, men du mener tydeligvis det som passer deg.

   Jeg synes «Knokkel sex er turn off, og jeg er i full rett til å mene og skrive det. I innlegget så skryter jeg av «Fotballfrues» veltrente kropp, men det er feil av henne som har så mange lesere å legge ut slike bilder på sin beleste blogg etter min mening.

   Min overskrift er ikke slem, den er ærlig, synd du ikke leser helle innlegget mitt før du kommer med slike påstander Juna-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.