Kvinner kan forsvare seg selv mot overgrep

 

For å unnslippe eller unngå å bli overfalt så kan mange kvinner gjøre forehåndsregler. Gå med pepperspray og sørg for at du kan noe selvforsvar.

Både Sandra Gerecke og Maria Karlsen har med seg pepperspray, selv om det er ulovlig. –Jeg har tenkt gjennom et mulig scenario og vil ikke gjøre meg selv til offer. Vi må skrike vilt og slå tilbake hardt og brutalt, sier Maria Karlsen.

FAKTA:Overfallsvoldtekter i Oslo

2. april cirka kl. 23 ble en ung kvinne voldtatt i Sofienbergparken.

3. april mellom kl. 02.30–02.45 ble en kvinne voldtatt utenfor Mandals gt. 16 på Grønland i Oslo.

3. april mellom kl. 03.00–03.30 ble en kvinne voldtatt i en sidegate ved Brugata utenfor REMA 1000.

3. april mellom kl. 01.00–01.30 ble en kvinne voldtatt av to personer på bussholdeplassen på Tjuvholmen.

Tiltak mot voldtekt

Justisdepartementet vil i statsbudsjettet for i år styrke arbeidet med voldtekt.

Ved Kripos er det opprettet en egen gruppe. Den ble i år styrket med fire årsverk og utgjør nå 12 årsverk.

Voldtektsofre skal tilbys inntil tre timer gratis advokatbistand.

Det arbeides med en strategi for å forebygge voldtekt i Oslo. Justisdepartementet er involvert i arbeidet.

– Jeg mener det ikke er holdbart at kvinnene selv må gå til drastiske tiltak for å unngå å bli overfalt, slått bevisstløs også voldtatt.

– De fleste menn som forgriper seg på kvinner i Norges hovedstad er utlendinger med en bakgrunn som offer, vold og overgrep. Da er det lett å ty til samme voldsspiral når de kommer til et nytt land. De fleste sliter psykisk og har problemer med å etablere seg i samfunnet. Og andre er i Norge ulovlig uten oppholdstillatelse, og bøt uansett sendes ut raskest mulig.

Oslo-kvinner frykter en ny voldtektshelg. Maria Karlsen og Sandra Gerecke har trent selvforsvar for å kunne slå effektivt tilbake. Ble stanset. Spaning, alibisjekk og samarbeid med dørvakter: Stavanger reduserte antall overfallsvoldtekter til null.

Stavanger politiet bør være malen for hvordan dette kan håndteres.

– Jeg er forbanna. Nå er jeg snart 30 år og tør ikke gå ute alene om kvelden. Det er skammelig at norske kvinner må leve sånn, sier Maria Karlsen.

Vi kan ikke leve sånn i Oslo. Jeg bodde tre år i New York. Det var tryggere der, sier Sandra Gerecke.

Foto: Frifagbevegelse.no

I 2009 registrerte politiet i Stavanger 49 voldtekter og forsøk. 23 av dem ble karakterisert som overfallsvoldtekter. Året etter var det ingen.

– Da bølgen kom, tok vi tak i det som et samfunnsproblem, sier Kristian Johansen, seksjonsleder for etterforskning på Stavanger politistasjon, og forklarer hva som ble gjort:

 • Politispaning i sentrum i helgene.
 • Stoppet og sjekket menn som fulgte etter kvinner om natten.
 • Allierte seg med utestedenes dørvakter og ba dem melde fra til politiet om mistenkelig oppførsel.
 • Informerte mye og ofte gjennom mediene.
 • Allierte seg med drosjenæringen og kommunale etater, som for eksempel oppvekst- og levekårsetaten som hadde kontakt med innvandrermiljøer.

 

Min mening er at alle borgere i Norge, også i Oslo, bør kunne få gå fritt i gatene uten frykt, men det er enda svært mye som kan gjøres. Kvinner bør gå selvforsvars kurs for å kunne forsvare seg.

Gå aldri alene.

Bli plukket opp av venner eller kjente.

Og ikke flørt på bussen hvis du skal gå av alene…

Oslo er blidt til et voldsmekka som er en skam for nasjonen. Politisjefen på Grønnland politistasjon sier at han må dobbelt så mange politifolk for å få til de tiltak som er nødvendig får å få en trygg by. Da mangler det 250 politifolk.

Det er en skam!


Vargas


Kilde

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10099983

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092026

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10091994

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10091945

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4086855.ece

28 thoughts on “Kvinner kan forsvare seg selv mot overgrep

 1. Asylsøkere er en resurs og ikke en plage! Selv om noen få syke menn voldtar så skal ikke alle rammes av det! Asylsøkerne kommer ikke hit for de har lyst, de kommer hit siden de er drevet på flukt, ca. 90% av alle som er på flukt og flykter fra sitt land flykter til et naboland og det er bare promiller av det som kommer til Norge, det er også en stor del av de som er på flukt som flykter til et annet sted i sitt eget land. Og Inna, flyktningene i Norge utgjør bare 3,1% av befolkningen og nordmenn vil aldri bli en minoritet i Norge. Det er også utelukkende positivt med et flerkulturelt samfunn.

  Men for å gjøre noe med voldtekts problemet så må selvforsvarskurs inn i skolen, slik at de kan forsvare seg!

 2. har du så noya så ta med deg en kniv da for hælvete! selvforsvarskurs hahhahahahahah
  kniv i veska et stikk og forhåpentligvis dør karen og vi er kvitt et problem!:D

 3. Man setter ut løver og tigre i byen fordi man synes de ser så søte og snille ut, så viser det seg at disse spiser oss, ville vi da fortsette å sette dem ut eller ville vi stoppet? Burde ikke regjeringen snart se hva som skjer? Hvor mange skal bli “spist” før man avliver de man har satt ut og stopper å sette ut nye? Lever politikerne i sine inngjerede eiendommer slik at de ikke gidder å bry seg om problemet? Jeg har ett håp og det er at politikerne eller dems nærmeste blir voldtatt eller drept av disse dyra slik at de virkelig våkner opp og ser hva som virkelig skjer her i landet.
  Til de som nå har tenkt å rope RASIST så vil jeg bare si at rasistkortet ble oppbrukt på for en del år siden, så det er ikke vits. TAKK

  1. Doffen, jeg skjønner din tegning av poenget- men å håpe på at noen skal blir drept for at politikerne skal våkne opp blir absurd og feil. Hadde politikerne hjort jobben sin, så hadde de som forgriper seg blitt sendt ut av landet, men det ser ikke ut til at de skjønner noe som helst.

   Jeg må si jeg er meget skuffet over norske politikere, og synes synd på politiet som må jobbe under de rådende og elendige forhold som de gjør.

   Takk for kommentar-

   Vargas

 4. Hadde politikerne gjort jobben sin så hadde de som forgiper ikke blitt sendt ut fordi de ikke hadde vært her i utgangspunktet. Man kan IKKE sette ut noen og ta de etter at de her gjort noe. Ei voldtatt norsk kvinne er ei voldtatt norsk kvinne for mye. Man må ikke slippe inn disse overhode. Bare det at noen i det hele tatt lar disse som lever i en helt annen virkelighet enn oss selv gå fritt omkring er galskap. Lever man i steinalderen så blir man ikke sivilisert over natten, det vil ta generasjoner før de blir siviliserte. Har man ett kvinnesyn som er innøvd i tusenvis av år så er det slik det kommer til å være de neste hundre år også. Går det noen rundt med tanker i hodet om at hun kan jeg pu*e for nå er jeg kåt og det er slik man er vant til så er det klart at man ikke klarer å holde seg og bare kjører på. Man kan ha ulv og bjørn som kosedyr også, men det indre innstinktet som er opparbeidet over laaaaang tid det vil bryte opp til overflaten hvis de rette forhold er tilstede, slik er det og slik vil det være.

 5. dere som kun klager på muslimer innvandrere,hva med nordmenn i utlandet!? de misbruker barn ,driver med barneporno osv. gjør det til alle nordmenn som pedofile i utlandet?
  selv ønsker jeg streng straff,som dødstraff for voldtekt pedo drap .

 6. Beste selvforsvar er å gå sammen andre nordmenn, ta følge med noen andre norske kvinner og menn, unngå helt å gå alene. Disse overfallsvoldtektsmennene kommer fra kuturer der kvinner ikke engang kan bevege seg utendør, de voldtas og trakasseres selv med heldekkende burka og som nesten usynlige i samfunnet og ikke nok med det så steines de selv til døde etter å ha blitt voldtatt.

  1. Enig. Gå sammen med andre så er mye løst, blir fulgt helt hjem.

   Mer politi i gatene, og følg Stavanger sitt glimrende eksempel til etterfølge-

   Takk for din mening Siri-

   Vargas

 7. For en ynkelig apoligist du er Vargas. Hvordan skal kvinner forsvare seg mot flokker av villmenn fra den tredje verden som jager de nedover hovedstadens gater og gruppevoldtar dem? Er du så dum at du mener at kvinnene selv kan banke overfallsmennene, så stiller jeg spørsmålstegn ved dine egne erfaringer fra «slåsskamper».

  Du er vel mest en stakkars internettkriger som prøver å bortforklare den etniske hatvolden som våre kvinner blir utsatt for av menn fra samfunn med en råtten kultur og et enda råtnere kvinnesyn.

  For øvrig fint at de fører valgkamp for FrP med sine kuker. Tipper den råe følelsen av et par penetrende hardinger i en usmurt bakdel får de fleste til å stemme «nei takk» til innvandringsvennlige partier.

  1. Du må være forsiktig med hva du sier på min blogg du heavy b. Du vet ikke en dritt om meg, så det kan du la ligge, og du vet ikke en dritt om mitt kvinnesyn heller. Gruppevoldtekt er heldigvis svært sjeldent man hører om. Selvfølgelig greier kvinner å forsvare seg, det er sjeldent mer enn en overgriper, og med litt pepperspray, eller litt planlegging så går det fint det- Selvforsvar kan være kløkt og planlegging, og som du helt sikkert ikke er klar over, så er kvinner langt smartere enn menn.

   Apoligsit? Vel, jeg kan lett lese ut i fra den tåpelige kommentaren din at du fant ikke opp kruttet du heller….

   Vargas

 8. «gå sammen med andre så er mye løst»..
  Ja det hadde vært fint om dette var den enkle løsningen. eller hvorfor ikke ta Taxi.. Alle har vel penger tild det (også nevner vi ikke alle taxivoldtektene begått av muslimske sjåfører.)

  Ærlig talt, Ansvaret for at vi er i ferd med å innhente Sverige når det kommer til voldtekstatistikker man egentlig kun forventer å finne i Kongo er hos politikerene. De gir faen, for deres døtre kjører Taxi hjem til vestkanten forståes..
  http://affes.wordpress.com/2009/05/08/beviljade-uppehallstillstand-valdtakter-1980-2008/

  Norge tar i mot f l e s t «flyktninger» i Europa p r i n n b y g g e r og det er det som betyr noe. Hver gang en SVer eller Venstre politiker sier noe annet så LYVER de bevist..

  Nei, skal man «gå sammen» for å oppnå en reell endring så bør det kanskje være med Norsk forsvarsliga i morgen i Oslo på Akershus festning.. Det har vært nok bortforklaringer i for mange år.

  1. Å ta taxi er en billig livsforsikring, mht å unngå voldtekt. Det har alle råd til ja. Og reiser man flere sammen så trenger det ikke bli dyrt. Det du holder på med her kalles snik reklame for nå jeg tar avstand fra. Norsk forsvars liga er minst like ille som overgriperen i Oslo natten. De står for vold og ønsker å løse alle problemer i samfunnet med å bryte loven. Samfunnet kan ikke bygges rundt sånne prinsipper.

   Vargas

 9. Slutt å snakke om «asylsøkere», «innvandrere», «fremmedkulturelle» osv! Problemet som nordmenn og gode innvandrere opplever er i praksis utelukkende MUSLIMER og ISLAM. Ovennevnte samlebetegnelser er en grov sverting av ikkemuslimske innvandrere. Det er sammensmeltingen av norske kommunister i dekning i media, akademia, organisasjoner og politikk med naive nordmenn og uvitende nordmenn som tilsammen har importert denne sosiale kreftsvulsten inn i samfunnet. Islam må ut av Norge og Europa. Det er en fornærmelse mot menneskeheten, og det er en tragedie at de kan ture frem med intern dødstrusseldisiplin mot egne muslimer og ditto mot andre mennesker. Ingen vold er følgelig heller for stor til å brukes mot ISLAM og dens zombier.

  1. Islam i seg selv er ikke farlig, det er menneskene som dyrker islam som ei hellig ku som er farlige. Muslimer tar over verden sakte men sikkert, og det er det ingen som får gjort noe med, dessverre.

   Vargas

 10. Dette minner mye om hvordan en angrep «mobbesaker»… Her fokuseres det paa alle forhaandsreglene kvinnene maa ta. Offeret sitter igjen med angsten, offeret sitter tilbake med smerten, mens mobberen eller i dette tilfellet voldtektsmennene gaar «fri».

  1. Alternativet er å bli voldtatt, derfor bør alle kvinner ta forehåndsregler. Det er ikke dermed sagt at det er sånn samfunnet skal være, det er direkte feil at det er sånn, men nekter man å ta forehåndsregler risikerer man å bli drept. Det er heller ikke så smart-

   Vargas

 11. Jeg har aldri sett på meg selv som rasist og stemte i mine yngre dager sosialistisk. Men Når jeg ser hvilken destruktiv og harme vanstresiden ønsker å straffe sitt eget folk med gjennom sin islamisering av Norge blir jeg både provosert og frustrert. Det er åpenbart at innvandring fra muslimske land har blitt en verkebyll på samfunnet, og det er på tide å snu kurs hvis vi noensinne skal ha noen mulighet til å snu denne stygge trenden med overfallsvoldtekter og innskrenking i personlig frihet.

  1. Jeg skjønner, men har du vært i muslimske land og vet hvorfor de lever som de gjør? Jeg har ikke vært der, men jeg føler at mye av hatet er skapt av media, hva mener du?

   Bør man ikke gjøre hva man kan for at alle skal ha det ok?

   Vargas

 12. Selvsagt mener jeg at alle bør gjøre det man kan for at alle skal ha det ok, men vi må samtidig ikke fornekte fakta som er svært relevant for hvordan jeg mener vi må handle for å oppnå nettopp dette. Innvandringspolitikken de siste 30 årene føyer seg bare inn i en lang rekke av velmente tiltak som ender opp med å bite oss i ræva. Da får våre politikere klare å legge sine egoer og utopiske ideologier til side og heller se på virkeligheten og tørre å gjøre praktiske tiltak som faktisk har et håp om å fungere. Forresten flott at bloggere som deg selv sørger for at folk får luftet sine tanker på et område som både er kontroversielt og betent. Landets største aviser har vist at de ikke støtter ytringsfriheten så lenge ytringene ikke er i samsvar med deres ideologier. Så stå på og lykke til

 13. vargas12.com Her tar du itj opp islam!!! Her handler saken om voldtekt! Tru dåkk at det e islam som står bak voldekt fordi det e forbanna UTLENDING som har gjort det?????? Æ e utlending, asylsøker, muslim. Men hvis æ treffer en eneste person som har reist honda si mot en kvinfolk eller voldtat så faen mæ han ska angre at han vart født! Spille itj rolle om det er dæ eller kongen. Og æ drit i hvis æ bli satt i fengsel for det. Bli sittende der me ÆRE. Hater forbanna aper som ødelegger for andre.

  1. Anzor – Så hyggelig å høre fra deg, men jeg tar opp det som passer meg, for dette er min vkakre blogg, men det er hyggelig at du er innom da.-

   Enig i at det er noe dritt med alle disse voldtektene.’

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.