Liverpool- Manchester United kampen fansen ønsker å vinne

 

Liverpool fansen og  de fleste andre som liker fotball håper på Liverpool. Kun Manchester United fansen håper på  Man U.

Manchester United har få sympatiserende supportere. De er det laget de aller fleste «ELSKER Å HATE», mye pga av misunnelse sannsynligvis. De har tross alt blant annet 19 Premier League, og er på jakt etter det 20. under legenden Sir Alex Ferguson.

Det er knalltøft for alle andre fans å takle.

Dette er klassikerens klassiker.

– Ingen kamper er større i Premier League enn denne. Fans over hele verden venter hvert eneste år på dette oppgjøret. Kan Kenny Dalglishs Pool slå de regjerende mesterne? Sir Alex Ferguson er tidenes trener og elsker nettopp slike oppgjør hvor han svært ofte plukker med seg tre poeng, enten det er hjemme eller på bortebane.

lørdag 15. oktober kl 1400 braker gigantene sammen på Anfield. På tide med Pool´revansje?

Fotball er ikke et spill på liv og død osv…

Liker du ikke fotball så bør du allikevel se denne kampen så skjønner du hvorfor lidenskapen er så stor i England.

Foto: SkySpots.co.uk

Kan kapteinen Steven Gerrard (31) tilbakekomst etter skade være nok til å vippe seieren til Merseyside, eller er det Manchester United evighets maskineri som nok engang trekker det lengste strået?

Tilfeldigvis kom Gerrard siste start for klubben i Liverpools 3-1 seier hjemme mot Man Utd i mars.

«En frisk Steven Gerrard styrker denne fotballklubben, ingen spørsmål. Hvis du har Steven i troppen din, det kommer til å heve moralen og standarden», sier manager og Liverpool legende Kenny Dalglish til Magasinet Metro.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NN5AmHDTZ0M[/youtube]

Mange Liverpool tilhengere liker å tro at fansens innsats på tribunen med «You’ ll never Walk Alone» i pausen på Champions League finalen mot Milan i 2005 snudde kampen. Til pause stod det 3-0 til Milan. Liverpool snudde til 3-3 og vant på straffer.

Ikke så rart verdens vakreste idrett er den største på kloden, elsket av milliarder world wide.

– Humøret til Man Uniteds nr 10 Wayne Rooney er ikke det beste om dagen. Rødt kort på landslaget og en advarende pekefinger fra Englands-sjef Capello er dårlig oppladning. Men før det gir Liverpool fansen noen forhåpningen kan det være smart å minne om at Wayne Rooney bruker å gi beskjed med å spille sin beste fotball etter en turbulent periode som nå.

Kan det gå knallhardt utover Liverpool?

Sett av Lørdag 15. oktober. Det vil bli en fantastisk kamp, uansett hvilket lag du håper skal vinne.

Har du noe favorittlag i England?

Vargas

2 thoughts on “Liverpool- Manchester United kampen fansen ønsker å vinne

  1. Kudos til deg for å ha skrevet en objektiv artikkel uten egne synsinger som tidligere «manure» kommentarer. En klar forbedring i blogging som angår Manchester.

    Enig i hva du sier her. Blir en hard kamp. Kenny er dyktig og har brukt en god del penger på å lage «nye» Liverpool. Ferguson på sin side kjører på med den yngste stallen på maaaaange år. Tipper Manchester tar dette, men blir en hard kamp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.