Lykkelig som biseksuell?

Det å kjøre to fil på en gang er spennende for de som har tiltrekning til begge kjønn. Og det er ikke lengre så veldig merkelig.

Tidligere kunne man høre en sjelden gang om en mann i USA som hadde vært vært gift med en kvinne, fått barn, og de var » one big happy family». Men så gikk far på club og fant seg en mann som han mye heller ville være sammen med. Eller omvendt. At hun fant henne. Dette er faktisk ganske så vanlig i Norge også, i 2011.

Kan man være lykkelig som biseksuell? Selvsagt, man kan få i pose og sekk, pikk og kuse på en gang, det må jo være fantastisk for den som til trekkes begge kjønn, og det er visst stadig fler som velger å kalle seg bi.

ThreesomeCreative Commons License

Anthony Easton via Compfight

Og hvem kjøper seg seksuell tilfredstillelse, gamle griser på pluss femti? Langt derifra, kvinner kjøper sex de også.

– Å være bifil er en legning, ikke en kriminell handling, du skal ikke skamme deg, gjemme deg eller la være å leve ut DIN verden. Kjenner du at det er noe som kniper når du ser en person av samme kjønn, samtidig som du er sammen med en person av motsatt kjønn, så er du trolig tiltrukket av begge kjønn. So what!

Uansett hvilken legning og lyster man har så er det viktig å følge sine egne drømmer og ingen andres. Homofili er fortsatt ikke akseptert i mange kretser. Lesbiske derimot har langt flere tilhengere.

Sånn er det med bifile også. Kvinner som liker begge kjønn er langt mer akseptert enn menn som liker begge kjønn.

– Min oppriktige mening er at alle bør følge hjertet, tenk over hvor mange du vet om, utenom de store kjente stjernene som er bifile, eller ikke redd for samme kjønn som man også kan kalle det. Jeg tipper du vet om flere. Og det er nok noen i din omgangskrets som vurderer å fortelle om det.

Gjør dine drømmer til virkelighet, lev ut dine fantasier….

Det er best å være to, spennende å være flere.

Kan du ha bifile trekk?

 

Vargas

2 thoughts on “Lykkelig som biseksuell?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.