Mann med stor M- Norges mest sexy?

Det er ikke mange som når Atle Pettersen når det kommer til aktivitetsnivå for tiden. Den tatoverte rockeren er fortsatt med i «Skal vi Danse?», han slipper ny skive 11. november («Based on a true story»), og han har fått smykkemodell-avtale med Italienske Police.

Både George Clooney og David Becham hår vært modell for smykkedesign kjeden som har har hatt base i Italia siden den startet i 1980.

– Den deilige 22 åringen har hatt braksuksess siden han var med på TV2s «X- Factor». Nå vil Atle være å se over hele landet fram til Jul på posters, i magasiner og i alle butikkene som selger merket «POLICE». Den nye platen vil også være å få kjøpt i de samme butikkene.

– Det er utrolig stas å få lov til å samarbeide med POLICE, ikke bare er det smigrende at de velger å satse på meg, men det er samtidig et merke jeg liker godt og lett kan la meg assosiere med, sier Pettersen i en pressemelding.

– Atle er fortsatt singel, til tross for massiv rykteflom om at det skulle være en romanse på gang med Rachel Nordtømme. Dette har derimot blitt avvist av Pettersen selv. Jeg konsentrer meg om dansing har han uttalt til «God Kveld Norge».

Til tross for å være en populær kar blant damene så har det ikke vært så mange navn som har vært linket til den sjarmerende Skiens karen. Det er grunn til å tro at han ikke har manglet tilbud fra mange hold.

En artist med så mye på agendaen har ikke så mye tid til overs, så det kan være en naturlig årsak til at den sexy dansestjernen og hardrockeren fortsatt ikke har funnet den store kjærligheten.

Atle satte ut Guri Solberg, programleder for «X-Factor» da han gikk ned på kne og tulle- fridde til henne. «Jeg må øve meg fordi det er jenter som frir til meg på bloggen», lo Atle.

Atle var også med både som artist og som gjeste-programleder for TV2s sommersatsing «På Grensen», sammen med Katrine Moholt.

Så snart Atle er ferdig med dansingen, og julefreden skal senke seg så kan det hende han kommer på andre tanker når det kommer til å få seg en kjæreste.

Du har med andre ord forsatt sjansen.

Synes du Atle kan være blant de mest sexy menn i Norge?

 

Vargas

7 thoughts on “Mann med stor M- Norges mest sexy?

 1. Ja jeg tror han kan komme høyt på en slik liste, ikke minst etter det reklamebildet der. Han er både sjarmerende og tøff, og så ser han jo så snill ut, på samme tid – i alle fall når han snakker på TV. Og den kombinasjonen er jo noe mange jenter setter pris på. Flink til å synge og danse er han, også. Bare synd han ikke er ti år eldre, da… hehe

  1. Hei Marit

   Han er en flott kar som kan komme så langt han selv vil. Jeg tror han kan vinne hele dansekonkurransen også.

   Vi har heldigvis hverken sett eller hørt det siste fra Atle:)

   Takk for at du kommenterer på denne bloggen Marit, det settes stor pris på.

   Vargas

 2. Norges mest sexy er han nok ikke. Men han er høyt oppe på lista! Han er både kjekk og sjarmerende syns jeg, og fikk sansen for hann fra første stund!;) Får bare håpe han klarer å holde seg nede på jorda, til tross for all oppmerksomheten han får nå da!

 3. Vil bare nevne at han ikke er en hardrocker, mer pop-rocker. Tattoveringen gjør ikke artister automatisk til hardrockere vettu vargas;)

 4. herregud vargas! ikke gå rett i forsvarsposisjon. jeg er aldeles ikke et troll, ikke har jeg noe i mot atle heller men han lager ikke hard rock. kanskje sammenlignet med vanlig rock er det litt «hardt», men det går ikke under betegnelsen «hard rock». det at han kaller seg hard rocker gjør ikke automatisk musikken hans til hard rock, liksom, hva om han hadde kalt seg svart metall artist? hadde jo ikke blitt det forde.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.