Medias søkelys på sex-sladder når nye grenser

 

Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis


Imogen Thomas Foto: thesun.co.uk

 

Den smekre 28 åringen som er tidligere miss Wales, og deltager i British Big Brother, har gjort alt hun kan for å fortelle om at hun har kapret den mest kjente og kanskje beste spiller for Wales gjennom tidene mr. Ryan Giggs. Selveste slangen i paradis her altså.

Glamourmodellens medierådgiver benekter at 28-åringen var ute etter å skaffe seg publisitet på bakgrunn av affæren hun skal ha hatt med Manchester United-spilleren.

Når en kjendis er utro eller har en flørt med noen han kanskje ikke burde, så er media der og slår dette stort opp. Hadde det vært deg eller meg, så vill det selvsagt ikke blitt annonsert noe sted.

Hva er en kjendis, og når er du pr definisjon en kjent person? Er det når 2 av 10 kjenner deg igjen, eller kanskje 8 av 10?

I fra Store Norske 1968 står det: «kjendis, kjent person; person som «alle» vet hvem er (især pga. hyppig omtale i massemediene); berømthet.»

Vel, Ryan Giggs, den største av dem alle. Manchester United. Mr. Gentleman, og den spilleren i England som er mest respektert av alle andre spiller, og andre lags fan. Tatt med buksene ned, og prøvde å stanse avsløringene i media.

Da er det betimelige spørsmålet. Hvorfor tror en av verdens mest kjente fotballspillere, en absolutt A- kjendis, at et sidesprang skulle kunne holdes skjult?

Og hva har media med hva Mr Giggs gjør på fritiden? Han kan vel ligge med hvem han vil han. Eller er en kjendis fritt vilt 24 timer i døgnet?

Alle skjønner at en utro- historie med Giggs i en av rollene som hovedperson vil selge aviser og blader og være på alles lepper så lenge historien fortsetter.

Mr. Ryan Giggs Foto: flickr.com

 

Ryktene rundt en gift Premier League-stjernes affære med realitystjernen Imogen Thomas har florert lenge, selv om spilleren hadde fått en rettslig kjennelse som forbød mediene å navngi ham.

Mandag navnga representanten John Hemming Manchester United-spilleren under en debatt der han henviste til at «75.000 mennesker allerede har navngitt Giggs på Twitter».

– Medias søken etter skandaler har kommet til rettsapparatet for ente gang, men her har Ryan Giggs tapt på alle punkter og kan risikere å måtte møte i retten hvis hans kommende ekskone ønsker del av formuen hans. Paret har en sønn og en datter sammen, og det ville vært en trist måte å legge opp på for mr perfekt, som skal spille en av sine aller viktigste kamper 28. mai Champions League finalen mot Barcelona.

 

 

Fruen Stacey Cooke Foto: dailymail.co.uk

 

– Om en norsk landslagspiller hadde vært utro, og media hadde fått tak i historien så kan det vel hende at «SE og Hør» og andre sladderblader hadde skrevet noe om det, men det hadde ikke blitt som i England der det ser ut som om absolutt alt handler om Giggs påståtte utroskap. Saken hadde ikke fått samme spalteplass om det ikke var for at nevnte kjendis ikke hadde gjort alt i sin makt for å stoppe pressen for stoppe skriving om det i media.

– Selveste Sir Alex Ferguson har også kastet seg inn i den hete debatten med å bli avslørt av Sky News mikrofoner der han villsint proklamerte sin mening.  Mikrofonen til Sky News fanget opp at Ferguson først spurte klubbens presseansvarlige hvem som hadde stilt spørsmålet om Giggs, og deretter sa at han skulle bannlyses fra fredagens pressekonferanse.

Min mening er at det sier det meste om hvor langt spesielt britisk presse er villig til å gå, for å få en førsteside som er så sex- fiksert, avsølende, «dyneløftene» og ondsinnet som mulig.

– Min uforbeholdende støtte går til Ryan Giggs til tross for at han har sviktet kone og familie. Dette er selvsagt storm i en te kopp, og jeg håper Giggs og hans familie får fred for Englands journalist gribber. Journalister er ok folk, men de som lager aviser og magasiner i Storbritannia er en skam for hele journalist-yrket.

Ryan Giggs har hatt en eventyrlig karriere som spiller for verdens største fotball klubb, og fortjener heder og ære for det. Jeg håpr han vil bli husket for sitt spill på banene og ikke utenomsportslige affærer.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3GxhYklM_3M[/youtube]

 


Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10086142


 

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10094362

http://fotball.aftenposten.no/mesterligaen/article201531.ece

6 thoughts on “Medias søkelys på sex-sladder når nye grenser

 1. Jeg har ikke fulgt med på denne saken, men jeg skjønner nå at det er store nyheter i England. Kan ikke annet enn å si stakkars mennesker. Og kanskje spesielt kone og barn.
  Men det er jo sykt! Virkelig sykt hvordan mediene kaster seg over ham! Huff. Sist var det Diana.

 2. Kunne ikke vært mr enig! Javisst, var dumt av han å være utro, og jeg føler med familien hans. Og for han, sånn som han gribbes i england nå. Han er en fantastisk fotballspiller, best ever etter min mening 🙂 Ser på kommentarer under avisinnlegg både her og i England at mange desverre ser ut til å glemme det i øyeblikket. La han og familien hans få fred og ro til å rydde opp og finne ut av ting, sier jeg bare….. Gjør jo ikke akkurat situasjonen lettere for kona og barna heller at paparazziene jager de og camper utenfor døren dems 🙁

  Hilsen Giggsy-fan 🙂

  Ps; de har ei datter på 8 og en sønn på 4-5 år 😉

  1. At de går etter familien er jo det verste, de er sikker vant til å være i søkelyset og se journalister rundt seg til tider, men dette er jo det glade vanvidd-

   Håper Mr Giggs greier å berge ekteskapet etter dette-

   Takk for tips- det blir rettet umiddelbart Mette-

   Vargas

 3. Noe av poenget i “vi lar oss ikke kneble”-vinkelen ligger i pressefrihetens bakhage. Selv om man som presse i et fritt land har rett til å trykke hva man vil gjelder også “vær varsom”-plakaten. Pressefirhet betyr ikke at måkene som flakser rundt fisketråleren bør svelge alt avskjæret som kastes i sjøen som delikatesser de kan smøre utover enhver førsteside bare fordi de har mulighet til det. Dette er vel kanskje et større poeng i denne saken enn om Ryan Giggs har luftet penisen på feil sted eller ikke.

  1. Du har nok rett, og det er ikke spesilet smart av en så profilert person å for det første være utro, for så pørve å hindre at det blir kjent.

   Men det gir ikke journalist gribbene rett til å smøre hele greiene utover avisene sine for det-

   Takk for bidrag Eddi-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.