På flere nettsider finnes det mennesker som ønsker å bli spist, spesielt i Frankrike og Tyskland er dette populært.

Hva er det som er så jævlig stas med å bli spist av andre mennesker? Og det som er det mest bisarre med det hele, er at det er mennesker som er villig til å utføre ritualet.

– Verden er ikke mer gal nå enn tidligere, men nå er verden blitt så mye “mindre” fordi alt er så åpent via Internett, satellitt-TV og annen teknologisk utvikling. Dette gjør at vi i Norge kan få vite hva som skjer hvor som helst i verden. Nordmenn er også på topp når det kommer til å ha tilgang til Internett, og ha tilgang til PC 24/7 til tross for at mange er knyttet til Telenor …

Mennesker er ikke ondere, galere eller mer perverse nå enn tidligere tror jeg, men vi får vite så mye mer enn det som var mulig for feks 100 år siden.

Kannibalisme er ikke vanlig i vår del av verden heldigvis. Men det er mennesker som er så gale at de faktisk selv ønsker å bli spist.

* For fem år siden gravde Sumanto opp liket til en gammel dame, og spiste det. Målet var et billig og «smakfullt» måltid.

– Hun smakte deilig. Jeg elsker alle typer kjøtt, så lenge det er tilberedt, sier han, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Forbrytelsen gikk imidlertid ikke upåaktet hen. Sumanto ble dømt til fengsel for tyveri – tyveriet av kvinnens kropp. Og etter fem år bak murene har han kommet på bedre tanker.

– Jeg spiser ikke mennesker mer. Nå spiser jeg spinat, sier han.

Svenske Lennart Persson (29 år) ble i dag dømt til forvaring for å ha drept sine to stesøstre, drukket av blodet deres og spist deler av den ene døde.

* Ingeniøren Bernd Jürgen Brandes (43) derimot, han ønsket selv å bli spist. Og etter litt tid fant han noen som var nok komplett blåst i topplokket til å utføre handlingen, og det er selvsagt ingen bombe at man må til Tyskland for å finne toppen av galskap…

Den selvutnevnte tyske kannibalen Armin Meiwes (44) stilte villig opp etter å ha møtt Brandes på internett.

Brandes ønsket å bli spist levende, ellers kunne jeg ikke gjort dette, sa Meiwes under gjenomtakelsen av saken.
Det bestialske drapet og parteringen av sin elsker, som tok flere timer, ble filmet av kannibalen.

Armin Meiwes ble arrestert av politiet i desember 2002 etter at en østerriksk student tipset om at Meiwes hadde annonsert på internett etter menn som ønsket å bli spist levende.

Også vi da som går rundt og innbiller oss at verden er et og sted å være.

Det måtte være uten menneskeheten i så fall-

For en steingal verden vi lever vi …

Trodde du menneskene var uten skrupler for å kunne spise andre mennesker. Vel, noen er i stand til å gjøre absolutt hva som helst. Fantasien strekker ikke til engang-

Det er i grunnen ganske trist …

Kilde: VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest