Molde tar gullet- Solskjær er grunnen!

Ingen blir overrasket om det er Molde FK som tar gull i årets Tippeliga.

– Hovedgrunnen til dette er selvsagt at det er Manchester United legenden Ole Gunnar Solskjær som styrer Molde skuta. Han har tatt med seg den ekstreme vinnerkulturen i fra den engelske giganten og innført denne i romsdalsklubben på rekordtid. Skjønt det er ingen selvfølge å lykkes med noe så komplisert.

Ole har et godt fotballhode og er en erfaren fotballspiller på høyt internasjonalt nivå, noe de aller fleste trenerne i Tippeligaen mangler. Molde har de spillerne som er gode nok fysisk, teknisk og mentalt til å holde helt inn.

Foto: flickr.com

– Med cup- exit mot FFK nylig så er det fritt fram for Solskjær og ta sitt første trofee på første forsøk. En bragd i seg selv, enda det var mange i rosenes by som så for seg både gull og glitter da det ble klart at verdens mest kjente nordmann skulle gjøre røkeløkka til Norges ny fotballfort.

Med en fortjent seier mot Henning Bergs Lillestrøm så tok Molde et stort skritt mot sitt første seriemesterskap. Magnus Wolff Eikrem har åpnet scoringkontoen, og nå kan det komme flere mål fra den kanten.

Ole Gunnar bør få så lang kontrakt han vil i Molde, for Moldes beste. Han vil snart få et langt bedre tilbud fra en langt bedre klubb enn feks Køln.

Det er bare å la seg imponere.

Vargas

3 thoughts on “Molde tar gullet- Solskjær er grunnen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.