Morn´a Carl Ivar!

 

Carl Ivar Hagen har gjort sitt siste sprell og blitt forbanna for siste gang i norsk rikspolitikk, får vi håpe. Makan til sutring fra en voksen mann. For ikke å snakke om fru Eli som får nesten femten minutters forsvarstale på Nyhetskanalen. Jeg tror nesten ikke det jeg ser. 

– For to år siden ga Carl I. Hagen beskjed til Siv Jensen om at han ville inn i Nobelkomitéen. I forrige uke ble han vraket. Så vidt jeg vet kan vel ikke hverken Siv Jensen eller andre partiledere dele ut verv til gamle kjente. Politikk drives ikke på den måten, og Carl I Hagen burde av alle mennesker ha visst det.

Ingen vet hva Siv Jensen, bortsett fra Jensen, hva hun har blitt enig om- Det ville overraske meg mye om hun har lovet Hagen noe som helst.

– Jeg gikk av umiddelbart etter møtet i stortingsgruppen. Årsaken er den behandling og ydmykelse jeg har blitt utsatt for fra partiledelsen. Dette var det siste Hagen sa før han var historie i norsk politikk.

 

Den gang da… Foto:  SIDE2.no

Carl I. Hagen løftet FRP til et av de største politiske  partiene i Norge, han viet nesten hele sitt politiske liv på partiet, det gir han allikevel ikke retten til å forlange verv hverken i partiet, eller i Nobelkomitéen. Det vet Hagen godt. Han greier bare ikke å gi slipp på partiet.

Inger Marie Ytterhorn (70) ønsket å fortsette, og det sa et klart flertall i FRP ja til, det må Hagen bare akseptere. Ikke sutre som et lite barn når han ikke fikk det som han ønsket.

Den kvalmende sortien man så i sommer der ekteparet Hagen sitter å rakker ned på partiets ledelse for at meningsmålingene går i feil retning, er et godt bevis på at paret ikke har fot feste. De tror at det herr og fru Hagen som fortsatt er FRP, så feil kan man altså ta.

Det var nok dråpen som fikk begeret til Siv Jensen til å renne over. Både for henne og resten av den politiske ledelse i FRP har Carl I. Hagen vært en verkebyll siden han ikke fant seg helt til rette i Torrevieja i  Spania.

Jeg mener det er bra for FRP og norsk politikk at ekteparet Hagen ikke har mer å si.

 

Vargas

5 thoughts on “Morn´a Carl Ivar!

 1. Nåja, jeg er lei Siv Jensen også, og møkk lei alle skandalene (jada, jeg har fått med at skandaler skjer i andre partier også, men media er ikke like ivrige på å gnage på dem i ukevis), og møkklei Tybring-Gjedde. Får de ikke til noe jævlig bra fremover, så stemmer jeg Høyre ved Stortingsvalget.

  1. Hei Gneldre.

   Jeg er ikke pro Siv Jensen, jeg er bare glad Hagen endelig er borte fra politikken. Han og kona har brukt media og spesielt TV2 som sin egen sutre kanal der de har fått alt for mye sendetid etter min mening.

   Det er utelukkende sutring og det er ikke noen politiske velgere interessert i å høre på-.

   Enig med deg i at det er mange skandaler rundt dette partiet, og det vil nok bare eskalere.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Jeg er veldig enig med deg Vargas!!! Carl passser definitivt i Nobelkomiteen. At Eli står frem på TV og forsvarer sin kjære mann og sutrer så VELDIG, blir jo bare å dumme seg skikkelig ut… Nei Siv er bedre tjent uten dem… Liv

  1. Takk for det Liv. Jeg regner med at du mente at Carl Ivar ikke passer i Nobelkomiteen? Jeg mener i hvertfall at han passer til det meste bortsett fra politikk;)

   Takk for du kommenterer min venn;)

   Vargas

 3. Takk selv, det er fin blogg:-). Ja jeg mente han ikke passer i Nobelkomiteen. Han har gjort endel bra FØR for å nyansere og krydre politikken, men nå fremstår han bare som en sur kverulant gammel gubbe og passer best som mannen til Eli;-) De får kose seg med å sutre sammen de to;-) Ha en fin lørdag Vargas!! Liv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.