Norges mest Sexy sjefsredaktør

 

Moteekspert og sjefredaktør i «Vixen» Marianne Jemtegård-

 

For ei dame og for et smil! Marianne er ei dame som lever og ånder for mote og fashion, og det er det ikke så vanskelig å se på henne. Hun gølder av iver og glede når hun er på TV2 eller andre kanaler som benytter seg av hennes ekspertise.

 

http://www.tv2.no/gmn/disse-kjolene-er-hotte-i-sommer-3517710.html

 

 

Marianne Jemtegård Foto: Dagbladet.no

 

31 årige Jemtegård er stilig, klassisk, vakker og sexy og en meget dyktig redaktør i musikk- og motemagasinet «Vixen». Hun er kanskje ikke en «Vixen» selv 100%, men mye av betydningen av ordet passert veldig godt på sjefredaktøren også. Vixen  er det  engelsk ordet for ”jente-rev”. I tillegg betyr ordet ”en kranglete, vanskelig eller skummel dame”. Setter man de to sammen, blir det med andre ord: en foxy dame med bein i nesa!

– Marianne Jemtegård er kvinnenes svar på Jan Thomas, og kaster noen gangen terningen for andre aviser, magasiner og tidsskrifter. Uten sammenligning for øvrig. Marianne er feminin, kul og en dame som kan sitt fag. Hun er blant de moteekspertene andre fagfolk lytter til når hun har meninger om noe som hun vil dele med andre.

Jeg synes Marianne Jemtegård er den mest sexy sjefredaktøren i Norge.


http://www.dagbladet.no/2011/03/06/kjendis/spellemann/odd_nordstoga/15697485/

 

NRKs Nasjonalgalleriet om bloggere, der Marianne også har sine sterke meninger: http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/255170/

 

http://vixenmagazine.no/

 

 

Vargas

2 thoughts on “Norges mest Sexy sjefsredaktør

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.