Norway Cup- Det beste stedet å lindre smerten

Norway Cup blir ikke avlyst og blir arrangert for 39. gang! Det viktigste noen gang!

– Barn, unge, foreldre, pårørende og vaktmannskap har et oppdrag å gjøre i verdens største fotballturnering. Dette er et enormt fellesarrangement for alle unge mennesker i hele verden. Den beste måten å ta hverdagen tilbake på, ta livet tilbake på og for å ære alle de falne 22.juli.

Foto: nordstrand-if.no

Generalsekretær Frode Kyvåg uttalte i en pressemelding lørdag at turneringsledelsen var rystet, og ville rette seg etter pålegg og anbefalinger fra norske myndigheter.

Nå er det avgjort: Det blir Norway Cup i år igjen, fra søndag 31. juli til lørdag 6. august.

For alle foreldre som er usikker på om det er forbundet med risiko å sende sine barn til Oslo og Ekebergsletta. Det er en ting å gjøre. LA BARNA DELTA! 

– Vi skal som Jens Stoltenberg sa, vise at vi ikke skal drives til frykt, og stå sammen, sier Kyvåg.

Oslo er den tryggeste byen i Norge nå. Fordi så mange er i sorg ennå, og mennesker tar vare på hverandre, det er mer politi og militære i gatene enn noen gang. Samt at arrangøren i Norway Cup vil ta sikkerheten på alvor og ha mer vaktmannskap på plass enn ellers.

Samtidig som at alle barn og unge har så inderlig godt av å være sammen med andre barn og unge i lek og moro. Få tankene over på noe positivt og meningsfylt.

Oslos gater vil være fylt av kjærlighet i lang tid!

Vargas

Kilde

http://www.dagbladet.no/2011/07/25/sport/fotball/norway_cup/17446597/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.