Oslo- voldtekstarena og hovedstad

 

OSLO- OVERGRIPERNES ELDORADO

 

7 voldtekter i Oslo i april og det er fortsatt mye igjen av måneden- Hvor mange voldtekter vil det bli i sommer?

Hvor er politiet? Er det utlendinger uten oppholdstillatelse, er det en og samme gjerningsmann? Hvorfor er det kvinner alene i Oslo sentrum på steder man kan bli utsatt for overgrep? Og hvorfor skulle man ikke kunne gå hvor-som-helst på natten i egen by? Uten å frykte å bli overfalt, slått og voldtatt?

Spørsmålene er mange, og de fleste kan ikke så mange svare på, men her har politikerne og politiet i  Oslo by mye å gjøre, for å få byen trygg igjen.

– Flere politi vil mange si, er et forebyggende tiltak. Men man kan ikke ha politi i alle gater døgnet rundt i Oslo by, men man kan gjøre politi langt mer synlig i belastede miljøer, og man kan få rask avklaring og utvisning av kriminelle som ikke har norsk pass, eller oppholdstillatelse.

Sjansene er størst for at det er en gjerningsmann med utenlands-opprinnelse også bak Oslo voldtektene.

Hva kan kvinnene selv gjøre for å unngå å komme opp i vanskelige og farlige situasjoner? Ta taxi, aldri gå alene, gå med pepperspray. Sørg for å bli hentet av venner og bekjente. Ta selvforsvars kurs.

Overgriperen er i de aller fleste tilfeller en mann av utenlands opprinnelse, og nesten alltid utenfor Vest Europa-

– Hovedgrunnene til at det er så vanskelig for myndighetene å kartlegge disse menneskene er at de er i Norge på falsk grunnlag, uten papirer og uten familie. De er ofte innvandrere som venter på å få avslag på søknad om oppholdstillatelse. I mellom tiden mishandler de og voldtar norske kvinner-

Dette er uakseptabel oppførsel, og myndighetene MÅ gjøre noe nå!
Vi kan ikke ha slike tilstander i Norges største by!


Oslo Rådhus Foto: Aftenbladet.no

Hvilken reklame er det for andre land, og andre byer vi like å sammenligne oss med?
Dette er en skam for hele nasjonen etter min mening.

– Hvis justisminister Storberget har hatt litt større forståelse for dette store problemet, så hadde det for lenge siden vært satt inn nok ressurser til at gjerningsmenn med utenlands opprinnelse, ble satt på første fly ut av Norge. Da hadde norske kvinner kunne ferdes trygt i hovedstaden, og nattestid.

Her må politikerne på banen og bevilge langt mer ressurser, og de kriminelle som blir tatt må sendes tilbake der de kom fra om de ikke hører hjemme i Norge. Norske kvinner må selv ta saken i egne hender, og forlange at det ryddes opp nå.

Man kan ikke ha lovløse tilstander som i hvilken som helst somalisk storby, dette er Norge og vi har ingen kvinner som skal oppleve overgrep fra noen.

Jeg mener at det er på tide å si i fra, få politikerne på banen, Justisminister Knut Storberget er tvunget til å åpne den digre pengesekken og bevilge flere stillinger innen politiet, og de må bli mer synlige i bybildet.

Mennesker kan ikke leve i frykt i egen by på denne måten.

Hvor mange kvinner skal få sine liv ødelagt av psykisk syke overgripere som ikke har rett til å være i Norge?


Vargas

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092342


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092340

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092300

25 thoughts on “Oslo- voldtekstarena og hovedstad

 1. Voldtektshovedstaden blir der det er høyest innvandrertetthet, enkelt og greit. Hadde det vært flere innvandrere i Bergen og Trondheim enn i Oslo så hadde de to byene vært ‘voldtektshovedsteder’.

  Hipp hurra for multikulturen!

 2. Undersøkelser viser at utenlandske kriminelle og lykkejegere krysser hele Europa for å komme akkurat til Norge hvor det finnes Paradise tilstander for dem.
  Naive Nordmenn, Naive Jenter, Lavt straffer (hvis en blir tatt), leke politi, fulle fengsler (og de har ingen planer om å bygge flere), i fengsel får de enerom, pluss kan de kreve Halal mat og egen bønnerom, og ikke minst 1 år i fengsler tilsvarer kun 9 måneder ikke 12 (visste du ikke det?). Norge viser stolt Verdens Beste fengsel som ligger i Halden og som er bedre enn Olav Thon hotel. For å ikke snakke om norske menn som er så snille at de la seg tråkke ned av hvilken som helst utlendinger som hever stemmen sin. Hvem har skylda, politikere? Ja, og alle som fortsetter å ønske velkommen til alle utlendinger utenfor Europa, når vi burde være skeptiske og stå på vakt…
  Tommelfingeregel burde være: de aller fleste voldtektsmenn er muslimer og østeuropeere. Ifølge statistikker.Nordmenner begår også voldtekt selvfølgelig, og
  mi trenger ikke å «importere» flere enn våre egne. Enig? Så pass på og følge de rådene fra politi. Lykke til!

  1. Ole, jeg er enig i det meste her, men det er bare helt unntaksvis nordmenn som blir tatt for voldtekt i Norge, og det er 90% utlendinger i norske fengsler-

   Takk for din kommentar-

   Vargas

 3. Man burde finne svina og henge de. Ikke la de leve til å oppleve en retts sak. Uansett hvilken rase det er . Er det uten tvil rikitg gjernings mann så finn frem repet. Så lenge det er en bevist overfalls voldtekt.
  Leste utdrag fra solmaliske ungdom som skrøt av at venner hadde trakasert norske kvinner. Bare få de ut. En dame burde kunne gå naken fra nordkapp til bergen og ikke minst i oslo sentrum uten å bli trakasert. Desverre lar ikke det seg gjøre.

  1. Jeg er redd du har rett i det du sier boalber, det er ikke trygt i Oslo, og det vil det ikke bli før det kommer flere politi i gatene, og man får huket tak i disse lovlydige kriminelle-

   Takk for din kommentar

   Vargas

 4. Når jeg leser innlegget ditt så undrer jeg meg over om du egentlig klarer å bestemme deg for vem du legger skylda på? Er det jentene som er på feil sted? Gjerningsmannen, eller kanskje begge? Jeg forstår hva du mener, og jeg setter dette på spissen, fordi jeg blir provosert over alle som skal gå rundt å være MORALPOLITI overfor Norges kvinner. Det er en jobb for kvinnens nærmeste nettverk. Feks, hennes mor. Det er morens/faren sin jobb å innprente dattern forholdsregler. Ikke alle andre, fordi det er med på STYRKE samfunnets uformelle normer om hvordan en jente bør oppføre seg, og vil i følge med det legge noe av skylden/ansvaret automatisk hos jenta. Denne jenta som ble voldtatt på utestedet, -Hun skulle kanskje ikke vært på et utested i det hele tatt hun da? for da hadde hun ungått å bli voldtatt? Det går søren i meg for langt, når vi skal måtte ha øyne i bakhode også, og skulle forutse enhver situasjon som kan skje. MEn bevares; Selvfølgelig er den letteste løsningen på voldtektsproblemene å legge skylda/ansvaret hos kvinnen. Da er vi indirekte kvitt det.
  ( Jeg vet at du ikke mener det sånn som jeg fremstiller det, men jeg blir provosert når jeg leser om dobbeltmoral uavhengig av hva. )

  1. Jeg peker ikke på jenta som noen skyldig, men alternativet for ikke å ta forehåndsregler kan være å bli voldtatt. Det er ikke kvinnens skyld, men et faktum. Skylda ligger på overgriperen, og Myndighetenes mangel på skjønn- Hadde justisministeren sett dette som et problem for hovedstaden så hadde han gjort langt mer for å unngå at så mange kvinner blir voldtatt, og svørt mange føler seg utrygge. Når det er sagt, så kan man aldri være 100% trygg når det kommer til å bli voldtatt på restaurant toalett. Det kan jo skje over alt-

   Poenget mitt er at det må mer politi i gatene.

   Vargas

 5. Bare å finne frem repet . Straffene for voldtekt og ødelagt liv etterpå er alt for lave. Er de skyldige uten tvil så bare heng de i lyskte stolpen. Om de er norske eller ikke, betyr ingen ting

 6. Skjer nok et par i natt også,og så neste helg,og neste etter der.

  Begynte å le når jeg leste i VG idag,:

  »Gjerningspersonen skal ha vært iført hvite klær»

  Visste de ‘Sensation’ folka kom til å voldta noen,venta bare på det.

  Oslo er en voldtekt hovedstad,og et fristed for overgripere og kriminelle personer.

  Og folk sier Oslo er et sted fylt med kjærlighet og grønt gress.My ass!

 7. desverre og det er helt forkastelig at kvinner bør tenke seg om å ikke gå alene hjem. det er også forkastelig at pga kropsdelene de har må være forsitkige så de ikke får ødelagt liver av perverse idioter som heller burde kjøpt tjenester av en hore på karl johan.voldtekt er ikke sex men overgrept mot en uskyldig person, og det er det mange fra land utenfor europa som benytter seg av.Og desverre slipper de ofte unne med det med lave straffer

 8. Wow. Rasismen i detta land är slående. Det var ingen som noterade att de sista våldtäkterna i oslo gjordes av män med ljus hudfärg? inte värt att notera kanske? så även när vita nordiska män våldtar så skriker man om mörka så kallade «icke europeiska» män som fullkomligt invarderar stackars oskyldiga snälla norge i gigantiska horder av negrer som springer runt på gator och torg och våldtar. Dessutom vågar jag påstå att 90% av våldtäkter sker i hemmet, i äktenskap och familjemiljö. Medan de få överfallsvåldtäkterna får all media uppmärksamhet med fokus på «icke europeiska män»

 9. «- Hvis justisminister Storberget har hatt litt større forståelse for dette store problemet, så hadde det for lenge siden vært satt inn nok resurser til at gjerningsmenn med utenlands opprinnelse, ble satt på første fly ut av Norge. »

  Du har missförstått. Storberget har inte brist på förståelse i den här saken. Däremot är han och Ap i full gång med att bygga upp Det Mångkulturella Samhället. Det sker även i Sverige där 7 av 8 riksdagspartier står bakom detta. I Norge är det väl bara Frp som är emot?
  Det handlar om att göra om samhället. I Det Mångkultruella samhället ska inte kvinnor kunna vistas ute på egen hand. Att våldtäkterna ökar och begås av utom europeer är inte något som Storberget ser som ett problem; Det är planerat.

 10. Det er klart mye skjer bak de 4 vegger og som er vanskelig å oppklare. jeg har ikke sans for norske volds forbrytere heller. Men slutt med utrykk som rasisme, for det er bare tåpelig. Klart det finnes rasisme i alle land men vil nå si at i norge og sverige er det fint lite av det. Det er mere et utvannet ord enn andre ting

  1. Jeg er ikke enig. Rasisme er et meget alvorlig problem og som må taes på alvor. Ordet i seg selv er ikke utbrukt- og det er det beste ordet man kan bruke.

   Rasisme er dog ikke kjernen i voldtekts problematikken i Oslo-

   Vargas

 11. norge som et lite land er uheldige med de som kommer hit. ofte er det mange som må gå på sosialtrygd hele livtet, hiv-smittete og andre. Hadde heller vært bedre å ta inn personer med kompetanse norge har behov for men de reiser som regel til usa, england og frankrike

 12. Cecilie Landsverk, Norges ambassadør i Tyrkia, går ut og ber norske jenter være forsiktige og obs på kulturforskjellene, for å unngå faren for å bli voldtatt i ferien. Det skriver Nrk.no.

  De to siste somrene har 14 norske kvinner tatt kontakt med ambassaden og fortalt om voldtekter. Antagelig er mørketallene store, for det er vanligvis et mindretall av voldtektsofre som anmelder overgrepet.

  – Det er aldri kvinnens skyld, men alle må være klar over kulturforkjellene. Det vi kaller uskyldig flørt kan oppfattes helt annerledes i ferielandet, sier Landverk til Nrk.

  Tyrkia har blitt et populært reisemål for nordmenn, men reiser du som kvinne er det et par ting du bør skrive deg bak øret. Her er noen tips:

  * Ikke sol deg toppløs på stranden eller ved bassenget. Tyrkia er et muslimsk land, og nakenhet er ikke like akseptert som i resten av Middelhavet.
  * Ikke gå rundt i bikini andre steder enn ved stranda eller bassenget. Kle på deg hvis du skal spise på strandrestauranten eller handle noe i en butikk.
  * Kle deg anstendig når du skal ut om kvelden. For mye hud sender signaler som kan misoppfattes.
  * For å slippe uønsket oppmerksomhet, kan det hjelpe om du tar på deg en ring på venstre ringfinger og late som om du er gift.
  * Vær obs på at en hyggelig prat i baren kan oppfattes som flørting.
  * Ikke vær redd for å avvise uønsket oppmerksomhet.
  * Hold sammen med reisefølget, og unngå å gå alene hjem fra restauranten/baren om kvelden.
  * Ikke drikk for mye alkohol. Berusede jenter er enklere ofre for overgrep. Pass også på drinken din, så ingen putter noe oppi den.

  GJELDER DETTE BARE TYRKIA ELLER KAN DET VÆRE AKTUELLT OGSÅ FOR NORGE? JA / NEI
  TILSTANDER I NORGE ER ALDRI VÆRT VERRE ENN NÅ. OG DETTE KAN VI JO TAKKE VÅRE POLITIKERE OG POLITISJEFER FOR…

  1. Takk for langt og bra innlegg-

   Tyrkia er populært for nordmenn og man kan aldri være forsiktig nok. Jeg mener at det er viktig å gå sammen med andre. Er du alene er du ofte et lettere offer enn om du er sammen med andre-

   Vargas

 13. Det er virkelig på tide at Nordmenn danner borgervern for å patruljere gatene, siden politikerne ikke gir politiet nok ressurser til å gjøre det. Jeg er også enig i boalper. Søk dem opp og heng faenskapene. Jeg er sikker på at voldtektsmennene denne helgen er utlendinger (muslimer) selv om etnisitet ikke er nevnt i vg. Torturer og drep dem, det er den eneste konekvensen de jævla apene forstår seg på..

  1. Borgervern og henging hører til filmverdenen. Mer resurser til politiet, og utvisning av utlendinger som forgriper seg så er mye gjort. Jeg har ikke detaljer på hva Stavanger- politiet har gjort, men der er en tidligere voldtestbølge lagt død, pga meget nøye og godt politiarbeide-

   Vargas

 14. For å si det sånn. Borgervern og hening burde kun være på film. Men er redd for at hvis politikere fortsetter å mangle vilje til å sette opp strafffer for voldsforbrytelser , kommer det til å skje med tiden. Straffen for overfallsvoldtekt og ran er latterlig liten og fengslene mangler plass. Vi vet alt for godt hvor over 70 prosent av de kommer i fra. En burde øke straffene til over 10 års fengsel og ta vekk luksus tilværelsen. Tror det det hadde da stemt bedre med den vanlige retts oppfatning

 15. Till er alla som tror att muslimer är svarthåriga eller brunhyade. Det existerar många muslimer som exakt ser ut som oss europer. blå ögda, ljus håriga. Bara för att man läser i media att personen som våltog var ljus i huden och var blå ögd eller liknande behöver inte betyda att denna inte är muslim!

  Oavsett religion så är våldtäkt fel men just nu så över representerar en religion våldtäkter i europa!

 16. En ting jeg ikke skjønner er at det de gjør har ingen konsekvenser,

  Voldekt i norge: Maks 5 år.

  Han som voldtok hu jenta på 14 år i sin egen SENG!,fikk 3,5 år.
  Jeg kastet nesten opp når jeg leste det.!

  Når overgriperen kommer ut igjen,må offeret se over skulderen sin resten av livet,hver dag,hvert minutt.

  Man får ikke ordnet besøksforbud engang.!

  For et land vi bor i,det er lizzom lett å finne de som gjør dette når de
  er noen sånne svarte utlendinger fra afrika some er ulovlig i landet.

  Fysj!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.