Petter Northug the Hulk- verdensmester igjen! video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSdflHSI39E&feature=fvsr[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z0SUh4u7KIo[/youtube]

På selveste Holmenkollen søndagen på siste dag i tidenes beste VM på ski- viser «The Hulk» Petter Northug en hel verden hvem som er best-

Svenskene måtte gi tapt igjen. Jeg regner med at svensk skisport ligger brakk så lenge Petter Northug er aktiv, og de hater det maks. Fordi Petter er ekspert på å sette de på plass, og terger svenskene ved hver anledning.

Trener Djupvik har ikke ord for sin fantastiske gullgutt og lar Petter få lov til å gjøre som han vil på det lengste og siste løpet i VM. Og det betalte seg med Norges 8. Gull. Tidenes beste VM mht medaljer, og det på hjemmebane.

-Petter Northug er allerede rik på sin innsats i sporet, med Ski VM i Oslo lagt til grunn vil Petter få så mange gode tilbud at han vil bli en svært holden mann og det raskt. Hvilken markedsverdi Northug har er vanskelig å si, men jeg tipper på flere titalls millioner kroner.


Petter Northug  foto: wikimedia.org

Dette VM er en fantastisk reklame for skisporten, for Norge og Oslo som arrangør. Sett bort i fra tåka så kunne dette ikke gjøres bedre-

Jeg vil benytte anledning til å gratulere alle de norske utøverne, støtteapparat og ikke minst publikum for 12 fantastiske dager i tidenes beste ski VM.

Gratulerer Norge, GRATULERER PETTER NORTHUG!

Vargas

http://www.expressen.se/sport/2.701/langdskidor/1.2357357/sa-mycket-tjanade-stjarnorna-under-vm

http://www.expressen.se/sport/2.701/langdskidor/1.2355981/harvey-det-ar-bra-med-firanden

http://www.vg.no/sport/ski/vm/2011/artikkel.php?artid=10090863


http://www.gp.se/sport/1.566081-vm-kungen-northug-gjorde-allt-ratt-igen


http://www.expressen.se/sport/2.701/langdskidor/1.2355656/har-krossar-petter-northug-alla-igen

http://www.vg.no/sport/ski/vm/2011/artikkel.php?artid=10090852

4 thoughts on “Petter Northug the Hulk- verdensmester igjen! video

 1. Fint med bra resultater, men lett å bli historieløs. Har vært mange bra VM. Ser du lett hopper over alle dem som hadde kjøpt billetter til flere tusen, men aldri kom opp til arenaen grunnet dårlig transport planlegging fra arrangørens side.

  Enig at det var et bra Vm, sett med norske øyne. Det er litt av problemet med oss nordmenn. Vi er altfor opptatt av oss selv. En nasjon med ufortjent mye penger og dårlig selvtillit. Derfor legger vi altfor mye i dette.

  1. Hei hakkespett

   Enig i at logistikken burde vært bedre, men så er vi nordmenn eksperter på å klage når det ikke går som vi ønsker. Hvis man logger inn på nettsidene til SKI VM 2011 så er det en egen side der for de som ønsker å få igjen pengene for tapt underholdning-

   Jeg tror de landene som som sender dette VM på TV er imponert over det meste…
   Bortsett fra sine egne nasjoners innsats i sporet.

   Takk for din kommentar Hakkespett-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.