[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aZkIsDF3-pA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7-Jr-NvEmco&feature=related[/youtube]

 

– Hertuginne Kates yngre søster var på alles lepper etter det høyprominente bryllupet forrige fredag. Iført en hvit, utringet kreasjon fra Sarah Burton ved Alexander McQueen tok hun pusten fra både presse og tilskuere.
Veldreide «Pipa» har vært et nesten like hett navn etter bryllupet som brudeparet, grunnet sitt sjarmerende smil, og flotte figur.


Philippa Middleton Foto: okmagasin.com

Det ble nylig hevdet at «Pippa» snart kommer til å kunngjøre forlovelsen med børsmegleren Alex Loudon.

– Det kan hende at de er det neste paret som kommer med en kunngjøring når bryllupsfeberen har lagt seg, forteller en nær venn av Philippa Charlotte «Pippa» Middleton og Alex Loudon til Daily Mail.

Det som er litt spesielt med Englands kommende Dronnings søster er at hun er en «social climber». Som bygger nettverk sosialt for å komme seg opp og fram i verden. Man kan vel si at hun har begynt å lykkes med det. Det britiske kongehus er vel så høyt man kan komme i Storbritannia.

Den smellvakre 27 åringen er på alles lepper og kommer til å bli lagt merke til i alt hun foretar seg i lang tid fremover.

Pipa berg-tok publikumet i århundrets bryllup, med stil eleganse og skjønnhet.

Hun ble verdenskjent som forlover, og kommer til å bli minst like mye i mediebildet som sin søster, og mye tyder på at det er nettopp det hun ønsker…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Chelsea vinner Premier League!

  Med seier mot erkerival Man U søndag 8. mai så er det Chelsea alene som er i førersetet, på...

Bør ammende få servert øl eller vin?

  En ammende kvinne i Stockholm var på kaffebar med sine venninner da hun ønsket å bestille et glass rødvin. Men...

Lukk