Pirattaxi- Ikke gjør det, det er ikke verdt det

 

Må du hjem raskest mulig etter fest og ikke ønsker å stå i endeløs taxikø for å få en ordinær taxi hjem, og heller velger en pirattaxi, kan det bety å komme seg trygt hjem eller å bli voldtatt. 

Jeg er overrasket over at kvinner fortsatt tar sjanse på å sette seg inn i en vilt fremmed manns bil for å bli kjørt hjem.

Politiet tror det er mange forskjellige grupper menn som kommer fra Øst Europa for å kjøre pirattaxi i den perioden vi nå går inn i, med julebordsesong og stor aktivitet på hoteller, restauranter og barer i de fleste større byer.

Ikke la en bytur endre livet for alltid. Bruk alltid ordinære taxier uansett hvor du skal, om du ikke kan kjøre selv eller ta annen kollektiv transport.

Dette er et eldorado for organiserte kriminelle. De er ikke bare ute etter penger, men også for å utnytte naive norske kvinner.

Jeg mener det er på grensen til å være naivt å tro at det skjer mange, men aldri meg. Det er nettopp du som kan være den neste de melder om på nyhetene. Du kan bli et tall i en dyster statistikk.

Disse menneskene eier ikke skam i livet og får de tjent noen tusenlapper på pirattaxikjøring, og får avslutte kvelden med å voldta en kvinne så er dagen reddet. Det er trist for de kvinnene det rammer, men det lov å bruke hue.

– Å bli voldtatt kan ikke beskrives av noen som ikke har opplevd det, men de fleste som får føle dette marerittet på kroppen får livene sine ødelagt. Man går med skyldfølelse, du kan risikere å bli stukket med kniv ved å gjøre motstand, du får slått ut tenner, du kan miste både hørselen, synet og livet.

Er det virkelig verdt det?

Det er svært mange måter å være sikker på at man kommer sikkert hjem. Det bør derfor planlegges på forehånd, og før man planlegger å bevege seg i sentrum-sonene i de større byene.

* Bli hentet av venner, familie eller kjør selv.

* Drikk med måte, ikke vær for full og for lite kledd. Sørg for å gi beskjed at du drar så andre vet at du er på vei hjem.

* Ta nattbuss sammen med flere.

* Sørg for å registrere deg med det samme du setter deg i en ordinær taxi med å dra kortet ditt med det samme.

* kjøp med deg pepper spray, gjør høylydte rop, og sloss for livet hvis du først blir overfalt. Bruk alle slemme triks du vet om, lugg, bit, slå, spark eller press fingeren inn i øyet hans. Ikke stopp om han hyler, bare press hardere. Det er han eller deg. Du vet at han kan komme til å drepe deg etter at han er ferdig med å voldta deg.

Så langt i år har tre av de anmeldte overfallsvoldtektene funnet sted i pirattaxier. Hvor mange som er blitt ranet, har ingen oversikt over. Heller ikke hvor mange som er lurt, truet eller banket opp.

 

Foto: Aftenbladet.no

Hittil i år er det anmeldt 53 overfallsvoldtekter i Oslo, det er dobbelt så mange som i fjor.

Er du klar for å bli en i statistikken?

Du selv kan gjøre mye for å unngå det, det første du kan gjøre er å bestemme deg allerede i dag for at du aldri skal sette deg inn i en taxi som ikke er en taxi.

Du er verdifull for mange, ikke ødelegg livet ditt på en bytur. Det er dessverre slik samfunnet er blitt. Det er svært mange som er mer enn villig til å bryte loven og risikere flere år i fengsel for å få tak i deg, får en overfallsmann tak i deg kan det ende med at du dør.

Er det verdt det?

Det er en brutal og voldelig verden der ute. Sørg for å ta ansvar for egne handlinger, gjør det du kan for egen sikkerhet.


TA ALDRI PIRATTAXI!

Vargas

4 thoughts on “Pirattaxi- Ikke gjør det, det er ikke verdt det

 1. Jeg tror problemet ofte kan være slik at jentene blir oppfordret av industriene og idolene til å gå slik, det de unge ikke tenker på er at disse idolene og kjendisene har vakter rundt seg hele tiden, så for de er det ikke noe farlig å gå med bare en liten tråd. Jentebladene ble også proppfulle av at hvorfor skulle ikke jenter få gå med bittelite skjørt og en bitteliten topp, eller en liten kjole som er så liten at du ikke kan sitte uten å vise trusen og puppene for det er det kjendisene gjør og de oser jo sex og alle vil ha de. det var jo en mann som hadde kommet med disse kleskodene skrev de, og dermed skulle noen jenter gjøre dette på trass som en del av den nye girl power. Det er også en egen sport for slike jenter å få flest gutter til å ville ha de, for så si nei til alle, de fleste har jo gjerne spandert drikke og vært hyggelig, for så å bli brutalt avblåst. Detter er en skummel aktivitet bare for å få positive kommentarer fra gutter, slik at de kan tro at alle vil ha de. Det er både dårlig gjort ovenfor guttene og jentene som er ordentlig. Går man kledd slik så sender du et signal som du utmerket godt vet hva er, men alle skal passe på jentene og de kan gjøre som de vil uten konsekvenser, for det er demmes rettighet, selv om gutter alltid har måtte passe på for å ikke havne i bråk og vist de oppfordrer til bråk, så får de bare beskjed om du ikke burde gått der, drukket så mye eller oppført deg slik. Men selv om vi vet at jentene på ta ansvar selv, både med måten de går kledd, oppfører seg og drikker. Men det et helvete på jord å si at de selv må ta ansvar, for det er tross alt ikke lov det voldtektsmenn gjør og de må få gå med hva de vil og sette seg selv i farlige situasjoner, de er tross alt jenter og må få gjøre som de vil uten konsekvenser. Voldtekt kan selvfølgelig skje selv om man passer på og det er ikke slike jenter jeg mener. Noen voldtar uansett, men mange voldtar for lett tilgjengelighet og rykte norske jenter har i utlandet. Det er ingen hemmelighet utlendinger kommer hit kun for å voldta, for de vet at jentene her er lettkledde, fulle og naive. Nå når det er så mye fokus på det også, så må de snart forstå at verden ikke alltid er slik som vi vil. Ikke drikk dere sanseløs og mist all kontroll og ikke ta piratdrosje eller bli med noen du ikke kjenner på nach. Det er enkle ting man kan gjør for å unngå at livet blir ødelagt og det er ikke voldtektsmannen som får livet ødelagt, de drar hjem igjen og koser seg etter ferien. Om det er verdt det, kan jeg skrive under på at det ikke er.Hva skal dere egentlig oppnå ? for å få oppmerksomhet og at dere skal få gjøre som dere vil!

  Jeg hadde et par slike venninner, men taklet det ikke i lengden, de snakker kun om seg selv og hvordan de skal få mest mulig oppmerksomhet. Og det var ikke oppmerksomhet for å være smart eller gjort noe bra de vil ha oppmerksomhet for, det er kun utseende, det falske utseende, med lysvippe, løsnegler, hold in strømpebukser, løs hår, 4-5 lag brunkrem og push up bh og mens de tar på seg alt dette så snakker de om hvor mye alkohol de klarer å lure ut av dumme gutter som ikke klarer å si nei til jenter som går med veldig utfordrende klær. Det er nok ikke flest av de som blir voldtatt som drikker passe masse, kler seg pent og steller seg, planlegger hjemturen. Det er ingenting i veien med kjørt eller utringing, problemet er når det er samtidig og i minste og mest provoserende måte. Glad jeg kan ta på meg noe fint, få respekt av både gutter og jenter, vite det at det er meg som person de vil omgåes med, gå ut å hygge oss uten å hele tiden prøve få mest mulig oppmerksomhet. Det er nok media og foreldre som er litt ansvarlige, sydd puter under armene og ikke vært kritisk nok til hva som blir mote og populært. Jeg er selv jente på 26 år, høres sikkert ut som en fossil, men jeg er så utrolig lei slike jenter og at vi hele tiden skal føle sympati med de, selv om de gjør og går noe de fleste vet ikke er så lurt og det har får vite det, men igjen er det kun de som teller og alle andre må forandre seg slik at de kan gjør som de vil. Håper folk får litt mer vett snart ( særlig media ).

  1. Takk for lang og god kommentar Sara.

   Foreldrene har mye å si, men de kan ikke ta ansvar for at voksne kvinner ikke vil forstå eller respektere risikoen for å gå gatelangs litt for beruset med et bittelite skjørt.

   Det er dessverre kun snakk om noen timer før det er ny helg, med store sjanser for voldtekter.

   Takk for at du bidrar med din mening i denne viktige og alvorlige debatten Sara.

   Vargas

 2. Du har helt rett og jeg skulle ikke tatt de fleste under en kam. Det er bare det at jeg kjenner et par og har hørt om mødre som kler opp datteren sin i voksen antrekk, kjøper strippestang og alkohol og det var jenter fra 14-17 år. Har forresten aldri hørt en mann gjøre slikt, det har bare blitt kvalm og forstår ikke at det er mulig at de vil at barn skal være et sexobjekt, ja jeg hadde tatt for mange under en kam da jeg sa foreldre Så det jeg kanskje mener er at når du blir «lært opp» til at kropp er alt og du skal vise den mest mulig, så tror det kan gjøre litt skade med tanke på fremtiden. De som vokser opp slik ( de jeg vet om ) tar veldig dårlige besluttinger som voksne, med tanke på fare og hva som er lurt å gjøre, selv om det er lov eller ikke. Det skal jo også sies at de på ingen måte er skyld i voldtekten, men vi må være flinkere til å ta ansvar, så vi bør vel også ta dette litt med i diskusjonen også. Vi må jo selvfølgelig sette mest fokus på de som voldtar og hvordan vi kan forebygge at det skjer, som mer politi, at de blir strenger med pirat taxi, strengere straffer og ikke gjør slik at kvinner må filme at de blir voldtatt før de blir trodd, det er jo horribelt hvor mye bevis de må ha og den laaaaaange ventetiden og dårlig oppfølging enkelte får.

  1. Takk Sara!

   Kvinnene er er ikke skyld i voldtekten, men de hadde ikke blitt voldtatt om de ikke var i sentrumgatene i hovedstaden langt på natt. Selvsagt er det politikernes ansvar, men vi vet at dette er et voksende problem der mer enn 50 jenter har opplevd å bli voldtatt i Oslo, dobbelt så mange som året før.
   Det bør kvinnene ta konsekvensene av passe på seg selv.

   Takk for sine kommentarer ,de setter jeg veldig stor pris på Sara.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.