Han jobber innen finans, og er bosatt i USA. “Och i söndags intog de alltså gemensam lunch på restaurangen Boathouse i det vintriga Central Park.”

Fra svenske Expressen.

New York er en verdensmetropol- der til og med prinsesser fra Europa kan forsvinne i mengden. Som også Haakon og Mette Marit gjorde litt etter bryllupet sitt.

USA er et enormt land, og de fleste privatpersoner forsvinner i mengden. Men det er ikke problemer for de kongelige å legge opp en som gjør disse usynlige i sitt virke. De får ofte slappet langt mer av der. For det er umulig for eksempelvis Haakon og Mette Marit å tusle ned på Karl Johan, i løpet av sommeren…

Det er jeg sikker på at de synes er veldig synd…. Derfor er det godt “vi” har Central Park, Manhatten og New York- som står meget sterkt i mange norske hjerter- slik at vår kongefamilie kan leve videre i trygge Norge- etter en pustepause ” in the big apple”.

Madeleine er verdens vakreste prinsesse- hun er ekte vakker og bare fantastisk. ALLE i Norge vil Madde vel, og vil hun skal greie å komme over “what ever his name is.

Hvorfor er ikke hun- asså Madde den mest ettertraktede i det europeiske kongehuset? Hun er jo den vakreste.

Denne CHRIS hun er forelsket i, er nok en mann hun med fordel og helt sikkert tidligere kunne falt for.

Det er en grunn til at Madde har vært i USA de siste månedene- og de siste dagers viste bilder tyder på en langt mer opplagt og tilfreds svensk prinsesse.

Får vi enda et Royalt bryllup i 2011?

Vel, hva fantasien tillater- så er det håp om at Madde får det som hun vil. Ingen vet noe om Chris ennå. Men det er best for han at han er snill mot hele Nordens prinsesse.

Og faller prinsesse Victoria fra – GUD FORBY-  så er jo Madeleine den sittende dronning med all makt i Sverige. Har dere tenkt på det – kjære svensker?

Det har nok også både Victoria og Madde.

Madde og Victoria.

Kan Madde være gravid med sin amerikanske kjæreste?

Det er ikke helt utenkelig, men heller ikke avklart- hvem får vite dette først i så fall? Familien naturligvis-

Vel, det er bare å smøre seg med tålmodighet. Det er liten tvil om at både Madde og Victoria er i den mest fruktbare perioden i livet- og begge er forelsket skal vi tro det kjente sterke svenske mediabildet.  

Og skulle tronearving Victoria være med barn i løpet av 2011 så får du nesten ingen penger igjen for den spillinnsats.

Hun er fortsatt veldig tydelig forelsket i sin Daniel- og de begge har brukt masse tid i snart to år- på forskjellige deilige ferieturer og bli kjent med hverandre som kone og mann- Daniel må føle seg underlegen i så måte. Men dette har han visst om lenge før bryllupet.

Victoria vil bli en fantastisk dronning for Sverige- men det vil også Madeleine, hvis hun får sjansen.

Begge prinsessene rekker å bli mammaer i løpet av 2011- der Prinsesse Victoria vil være største favoritt til å vinne det løpet.

Hele Norge følger med på hva det svenske Kongehuset finner på.

Man må bare få lov til å ønske lykke til.

Vargas

Pin It on Pinterest