PST -lederen må gå! PST sover i timen

PST- Politiets sikkerhetstjeneste sover i timen og det må lederen Janne Kristiansen ta konsekvensene av. Hun sier til media at det norske folk kan føle seg trygge. Og det kan sikkert stemme, men hvordan kan hun vite det?

Kan det ikke være flere som vil sprenge bomber og drepe ungdom for en eller annen grunn? Selvsagt kan det det!

– Janne Kristiansen og PST har ikke kontroll på de gruppene som omhandler nordmenn med høyre ekstreme islamfiendtlige holdninger. Her kan det være flere mennesker med onde hensikter som PST burde ha visst om. 

At en person kan handle inn mange tonn med sprengstoff potensielt middel uten spørsmål er også betenkelig. Hvis PST ikke har kontroll på sånt, hva er det PST holder på med da?

Sjef i Politiets sikkerhetstjeneste Janne Kristiansen Foto: Dagbladet.no

– Kristiansen prøver å beskytte sitt eget skinn med å si at vi ønsker å leve i et fritt Europa og ikke ønsker Stasi- tilstander her hjemme. Faktum er at mannen som har endret Norge for alltid, har lagt igjen elektroniske bevis for at han er høyreekstremist av rang og er villig til å gå langt for å få det som han vil. 

Ingen andre enn PST har ansvaret for å avdekke nettopp dette. 

Etter norgeshistoriens verste terroranslag må det kunne stilles spørsmålstegn rundt sikkerheten i kongeriket. Den er det PST og Janne Kristiansen som står for. Jeg er helt sikker på at dette vil få konsekvenser. 

PST tar ingen kritikk, og sier at dette er det umulig å kunne ha kontroll på. Det er mulig at det er riktig.

Men da er det også bemerkelsesverdig at PST sjef Janne Kristiansen kan påstå at nordmenn kan føle seg trygge …

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.