Rachel Nordtømme mobbes på nettet

 

Rachel Nordtømme Foto: NRK.no

 

Det er stor sannsynlighet for at det er nettopp noen av de ett hundre tusen menneskene som skrev under » Jeg lover å ikke mobbe » kampanjen til VG.no- som står får noen eller fler av de stygge meldingene trønder jenta har fått på egen blogg. Jeg blir forbanna og kvalm!

Rachel har ikke kommentert tilbake fordi hun er på treningsleir på Gran Canaria- http://rachelnordtomme.blogg.no/

Har noen med det å gjøre, hvem Rachel omgåes? Hun har ikke hatt sjanse til å forsvare seg, fordi hun er 100% uskyldig i at Otto Ulseth sender ut en pressemelding på vegne av Petter Northug om at han er singel-

Nordtømme er kun ei vanlig pen jente, som er en av Norges største idrettstalenter med hekkeløping som sin spesialitet. Hvilken rett har DU til å mobbe henne på hennes egen blogg? Du bør skamme deg langt inn i sjelen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n0r-3pPhFSU[/youtube]

Nettmobbingen i Norge er i ferd med å ta helt av, og det kan virke som svært mange ikke har respekt for andres meninger og liv. Skjellsordene hagler, og man blir ofte kalt både det ene og det andre fordi en mening ikke stemmer med leserens.

Dette er det nok ofte unge mennesker som utøver, men jeg er tror nok også voksne kan være vel så ufine hvis det er deres egen integritet, autoritet og standhaftighet  som står på spill.


Hverken Petter Northug eller Rachel Nordtømme har bedt om å bli kjent, men de har begge blitt rikskjendiser gjennom sin idrett, og Rachel har skapt seg sin karriere gjennom forholdet til Petter, og sin meget populære blogg.

Jeg skjønner ikke med beste mening hva er grunnen til det hatet som ser ut til å komme blant mange-

Pass deres egne saker, og ikke skriv stygge ting til andre på nettet.

Jeg ønsker Rachel Nordtømme lykke til med karrieren, bloggen og kjærligheten!

Stå på Rachel-

 

Vargas

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10092622

8 thoughts on “Rachel Nordtømme mobbes på nettet

 1. Hei, er helt enig med deg. Hvis man ikke tørr å stå fram med sitt eget navn når man skal trakassere noen så har den som skriver et større problem.

  Men samtidig må ikke de som skriver på en blogg bli sittende å sutre hvis det kommer negative kommentarer, blogging er tross alt en helt frivillig hobby som man driver og man kan ikke bli «venn» med alle sammen, mennesker er skrudd sammen på forskjellige måter.

  1. Hei

   Du har rett i at det er forskjell på folk. Men det er stor forskjell på å tåle konstruktiv kritikk og å bli grovt sjikanert av fremmende mennesker som skjuler seg bak en anonym kommentar. Man skal ikke bli mobbet fordi man er kjent eller har vært kjæreste med en som er kjent. På meg virker det som om Rachel Nordtømme er fritt vilt, og det blir jo helt feil.

   Takk for din kommentar-

   Vargas

 2. Fy faen så idiotisk tett dette er..

  Når man skriver ting på nett så får man tåle kommentarene… Denne «mobbingen» på nett har blitt ett hysteri… Tror vi først trenger å få bukt med mobbing i skole og arbeidsliv..

  Hvis du er så dum at du bryr deg om en anonym kommentar fra en eller annen tilfeldig dust når du selv har valgt å skrive noe offentlig… Hva faen er dette for noe tull..

  MOBBING PÅ INTERNETT ER TULL. Takler man ikke spydige og direkte fæle kommentarer så IKKE SKRIV EN FUKKING BLOGG da vel…..

  Dumme «kjendiser» som tråkker ut i medias rampelys og ikke takler presset…

  Null sympati fra meg..

  1. Du er nok en intelligent fyr bak alle disse kloke ordene Runar.

   Mitt poeng er at det er dustet å gå løs på noen som ikke har gjort noe som helst. Jeg skal tåler det meste, og det gjør sikkert Nordtømme også. Men når det kommet 600 kommentarer og de fleste er direkte mobbing mot hennes som person, så er det det som er dustete Runar. Det er ikke snakk om en spydig kommentar, men veldig mange, mot en person som ikke har gjort noe annet enn å få seg kjæreste- så blir det slutt. Da skal hun få så ørene flagrer av idioter som ikke har folkeskikk. Det er dustete det!

   Alle som har blogg må tåle kritikk, men det lang vet fra å få en spydig kommentar til å bli trakassert.

   Vargas

 3. Det som kanskje er mest dustete er at noen i leiren hennes gaar ut aa faar det til aa se ut som om han var den som var utro naar det faktisk var henne!! Det er litt vell dustete det! Vil man vaere «kjendis» saa maa man taale kritikk.

  1. Det er jeg helt enig i- men det er vel ikke så mange som er helt sikker på hva som er skjedd akkurat i denne situasjonene.

   Man kan ikke angripe og sjikanere noen på antagelser Mia, det blir i hvertfall dustete. EAr du ikke enig?

   Takk for din mening-

   Vargas

 4. Jeg er heller ikke enig i mobbing eller aa angripe vedkommende, men det er alt for mange kilder som vet hva hun har drevet med til aa fornekte det naa. At man da blir kritisert maa man bare taale – hun har selv satt seg i den posisjonen. Synes bare det blir litt vell pathetic naar det naa er han som blir fremstilt i aviser som syndebukken!

  1. Hei igjen

   Du mener det er mange som har sett at Rachel har vært utro? Det har jeg vanskelig for å tro Mia, men poenget mitt var at man skal ikke trakassere noen uansett. Og det er ingen som har noe med om andre velger å gjøre det slutt, eller er utro. Dette er noe Petter og Rachel må ordne opp i selv. Klart det blir nevnt i media når det er to så profilerte mennesker det skrives om.

   Uansett er det feil å gå løs på en av partene på den måten som det er gjort på
   Nordtømmes blogg-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.