Ringer til meg for å si at jeg har feit ræv…

Hva er en perfekt rumpe for deg? Skal gutter ha liten stram rumpe, eller litt sprettrumpe men ikke for liten?

Rumper og dets form har opptatt og opptar svært mange mennesker. Hva er det som gjør at den kroppsdelen vi bruker til å sitte med, og gå på do med, er den viktige kroppdelen å være fornøyd med for så mange?

Har du fin rumpe, om du er mann eller dame så er det ok. Da får du oppmerksomhet uansett.

Det finnes faktisk truser som gir deg et ekstra løft for å få fin rumpe, og i USA der det meste er lov og går an, kan man få silikon i rumpeballene for å få en mer «perfekt» rumpe. Og det er det faktisk mange tusen mennesker som er villig til å gjøre.

– Jeg har sagt det før og sier det igjen. Triana Iglesias er Norges mest sexy kvinne og har den flotteste og mest perfekte rumpa etter mitt syn. Den er hjerteformet og litt frodig, og ikke for tynn. Det skal jo være noe å ta i, uten at jeg en gang drømmer om å klemme Trianas vakre stuss.

Menn er helt sikkert like opptatt av å ta seg bra ut som kvinner, og menns rumpe er nok like viktig for kvinnen som den er for menn. Men er en ok rumpe nok?

Bør det ikke være mer enn bare utseendet som teller, eller har de som sier at det skjønnheten kommer innenfra?

For unge som gamle er nok utseendet viktig, men hva hjelper det om utseendet er der hvis ikke det er gjensidig kjærlighet?

Vær stolt av den rumpa du har!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.