Rom-folket forsøpler Oslo og spiser rotter

 

Rom- folket. Befolkning fra Romania, ofte sigøynere. Et vandrende folkeslag som spiser det de kommer over, og forflytter seg fra by til by fra land til land. Det er ingen som vet hvor mange som er i Norge, men det er åpenbart stadig flere og helt sikkert titusener, bare i Oslo.

Politiet finner måker fanget i snarer, griller langs Akerselva der beinrester fra rotter har blitt funnet.

De gjør fra seg i barnehagenes sandkasser og stjeler klær fra Frelsesarmeens utplasserte bokser.

Det er også funnet en flådd hund i et  fraflyttet hus på Grünerløkka. Barn helt nede i 4 års alder er funnet sammen med de voksne rom- folkene som bor på gata i Oslo regionen.

De etterlater seg enorme mengder søppel, og de lager provisoriske toalett akkurat der det måtte passe seg.

– Tyveri, vold og fare for smitte av mange forskjellige sykdommer er situasjonen i de fleste leirene disse mennesker oppholder seg i. De må stjele eller tigge for å overleve. Du ser de langs hele Karl Johan og de fleste andre kjente steder i hovedstaden det er mye folk som ferdes.

 

Foto: Nettavisen.no

Et norsk fengsel er ikke avskrekkende for disse menneskene.

De fleste har ikke noen identitetspapirer, så jeg er ikke så sikker på at politiet er så interessert i å arrestere de for deres overtredelser av norsk lov heller.

For å stilne sulten spiser rom- folket det de selv klarer å fange med provisoriske feller og snarer. Duer, rotter, måker og de husdyr de klarer å få tak i blir grillet og spist.

Situasjonene er uoversiktlig og akselererende. Rom- folket kommer til å ta over store deler av Oslo om ikke noe drastisk gjøres raskt.

Ønsker vi å ha disse menneskene i Oslo? Bør de få husly, eller bør de jages ut av Norge raskest mulig?

Bør vi ikke vise medmenneskelighet og gi disse menneskene mat i rike Norge så de slipper å spise rotter?

 

 

Vargas

 

Kilde

 

Aftenposten.no

2 thoughts on “Rom-folket forsøpler Oslo og spiser rotter

  1. Bra og tankevekkende blogginnlegg. Et vanskelig spørsmål, forstår veldig godt at de berørte er inderlig lei av denne forsøplingen og tiggingen, samtidig som vi må vise nestekjærlighet. Interessant blogg du har!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.