Roskilde Festival 2011 Sommeren blir ikke den samme uten

 

 

 

Roskilde 2011 sommerens vakreste eventyr 30 juni- 3. juli

 

Roskilde 2011 er beregnet til å bli den beste noen sinne. Med navn som Iron Maiden, Kings of Leon, Artic Monkeys og Mastodon som de største trekkplastrene. Men når det kommer til Roskilde festivaler så er det alltid gode navn og bra artister som er med.

Denne festivalen startet i 1971 av to elever, Mogens Sandfær and Jesper Switzer Møller, and promoter Carl Fischer, festivalen ble senere overført til Roskilde Foundation.

Helt fram til ca 1990 har festival deltagerne utelukkende vært skandinaver, men nå er det et stort tilsig av tyskere, australiere og briter til Europas sjette størst festival.

Men det gikk fryktelig galt i 2000 på Pearl Jams konsert, på den orange scene. Svikt i vaktmannskaps rutinene gjorde at det ikke var skille mellom tilskuere og scenen, slik at de fremste ble presset inntil scenekanten. 9 mennesker døde-

Dette er selvsagt Roskilde Festivalens mørkeste minne. Men dette er nå utbedret og sikkerheten er betydelig skjerpet og mange hundre tusen kroner er brukt for unngå at noe slikt skal kunne skje igjen.

En musikkfestival som Roskilde skal være gøy, men det kan fort bli dyrt. Sørg for å ha nok kontanter, nok klær og skikkelig sovepose. Pass på hverandre å ha en fantastisk opplevelse.

Billettprisen er i 2011 1740 DKK

I 1971 var det 30 DKK.

 

God fornøyelse!


http://roskilde-festival.dk/nyheder/

http://dl.dropbox.com/u/3148995/p0ster2oll.pdf

Foto: heftig-festivals.de

 


 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wccdW-8zobs[/youtube]

 

Vargas

 


http://www.expressen.se/noje/musik/1.2452904/carlsson-grymt-maiden


7 thoughts on “Roskilde Festival 2011 Sommeren blir ikke den samme uten

 1. «Roskilde 2011 er beregnet til å bli den beste noen sinne.»

  Der tar du nok feil:

  «– Programmet er helt forferdelig. Det er det dårligste siden Roskilde-festivalen for alvor ble et profesjonelt arrangement for rundt et kvart århundre siden, mener Thomas Søie Hansen i avisen Berlingske Tidende. Hans kollega Henrik Queitsch i Ekstra Bladet er enig.

  – Det fins ingen toppnavn. Arctic Monkeys, The Strokes og Kings of Leon har toppet listen tidligere, og Iron Maiden har vært her en milliard ganger før, sier Queitsch, som etterlyser et trekkplaster som kan «samle festivalen» – slik Prince gjorde i fjor.»

  http://www.aftenposten.no/kul_und/article4091723.ece

  1. My biggest fan – Frank det dust- blogg-trollet som har funnet sin favorittblogg. Bruker tiden på å spre bullshit på Norges deiligste blogg- Midt i CL finalen. Patetiske idiot. Enten så har du jævlig liten tiss, eller så har du ikke noe liv i det hele tatt- Er det tungt å ikke ha noen venner eller ikke noen hos seg noen gang kanskje-

   Du må bare fortsette- jeg får rikelig betalt for hver eneste kommentar jeg-

   Fant du ikke mer å pirke på enn dette- svakt Frank-

   Vargas

 2. 1. Jeg sier ingenting usakelig, det eneste jeg gjør er komme med en kommentar hvor jeg er uenig med det du skriver i artikkelen. Mener du alle skal være enig i det du sier? De fleste musikkeksperter er forresten enig med meg.

  2. Jeg sprer ikke bullshit, jeg kommer med min egen mening. Takler du ikke meninger fra folk som er uenige med deg? Det er normalt å være uenig, det som ikke er normalt er å komme med usakelige angrep tilbake istedenfor å diskutere saklig.

  3. Norges deiligste blogg må jeg si er en merkelig beskrivelse av en blogg skrevet av en vanlig mann hehe.

  4. Har alle som er uenige med deg liten tiss?

  5. Jeg pirker ikke på noe, jeg er uenig og kommer med begrunnelse for min uenighet. Det er rett og slett ikke samme nivå på Roskilde i år som det har vært tidligere, da mener jeg det er rart å hevde at festivalen er beregnet til å bli den beste noensinne.

  1. Mulig du prøver å være saklig, men det oppfattes som dustet når du skriver utelukkende kritiske kommentarer bare fordi jeg har sagt i mot deg, og at du har feil. De fleste kritiske kommentarene dine er jo feil.

   Men du må bare holde på de frankie-

 3. «bare fordi jeg har sagt i mot deg,»

  1. Jeg er uenig i det du skriver her, har også begrunnet det.

  «De fleste kritiske kommentarene dine er jo feil.»

  2. Nei det er de nok ikke. Og du kan ikke hevde jeg tar feil her, da jeg er uenig i din mening. Ingen av oss kan hevde å ha 100% rett da dette er en subjektiv mening, men skal en sammenligne lineupen i år med tidligere er det helt klart at det er dårligere. Dette er også en av grunnene til at Roskilde ikke er årets «må oppleves» konsert.
  Nå er til og med musikkekspertene enig med meg.

  «Men du må bare holde på de frankie-»

  Igjen, tåler du ikke at folk er uenige eller kommer med andre meninger enn deg selv?

  1. Du må være så uenig du bare vil du- Jeg bryr meg ikke- og du må bare holde på. Jeg bruker ikke mer tid på deg.

   Jeg tåler konstruktiv kritikk, og hadde det vært det du kom med så hadde det vær greit. Men du er innom hvert eneste innlegg og leter etter skrivefeil, kommafeil og annet du kan finne på å komme med usaklige meldinger om.

   Beklager, men jeg har bedre ting å gjøre enn å krangle med deg.

   Du liker sannsynligvis bloggen bedre enn du gir uttrykk for, siden du bruker masse tid med kommentarer som jeg ikke tar til meg. For meg er du et «bloggtroll» som ønsker oppmerksomhet.

   Vargas

 4. 1. Det er altså slik at du kun vil ha kommentarer fra folk som er enige.
  2. Dette er konstruktiv kritikk, se på første innlegget på denne artikkelen.
  3. Jeg er ikke spesilt stor fan av din blogg, nei. Da det samme som du skriver kan leses i avisen, men jeg syns det er morsomt med slike som deg som istedenfor å svare saklig på konstruktiv kritikk blir sinna og kommer med følelsesbaserte svar tilbake.
  4. Jeg er langtifra et bloggtroll, de skriver tull kun for å irritere. Jeg har påpekt faktiske skrivefeil, en feil som vil gjøre det lettere for leserne dine hvis du fjerne («-» feilen) og har kommet med en saklig kommentar angående denne artikkelen.
  5. Jeg har også tipset deg om at MAN U og MANURE er kun brukt som mobbing av en flyulykke hvor 23 personer døde, det er ikke noe å spøke med. Regner med det er ok at noen informerer deg om dette når du ikke visste dette fra før så du slipper å gjøre samme feil om igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.