Samsung vs Apple- the war is still on

Krigen mellom de to største aktørene i smarttelefonmarkedet har allerede nådd flere rettssaler for å avklare patentsøksmål fra begge parter.

Apples iPhone 4 – ble lansert i en ny og oppgradert S-utgave nå i høst og Samsung har høstet mye lovord og solgt i bøtter og spann av sin toppmodell, Galaxy II S.

Apple vant andre runde i patent-rettsaken i Tyskland, og Samsungs Galaxy Tab 10.1 får dermed fortsatt ikke selges i landet.

Det ser ikke ut som om patentkrangelen mellom de to IT- gigantene vil gi seg med det første. Med enda en tap i rettsalen kan det bety trøbbel for Samsung, som fortsatt ikke får lov til å selge nettbrettet sitt i Tyskland.

Dagen etter lanseringen av iPhone 4S ba Samsung om midlertidig forføyning i Frankrike og Italia, noe som – hvis de får medhold – vil hindre salget av Apple-telefonen inntil en rettsak er avgjort. Nå skjer det samme i Australia og Japan, ifølge en pressemelding fra Samsung.

Siden Tyskland er et av de store landene både Apple og Samsung har et stort potensielt marked ser Samaong seg nødt til å gjøre noen markerte justeringer.

Samsung planlegger å lansere en redesignet versjon av sitt 10.1 tommer store Galaxy Tab nettbrett i det tyske markedet, melder nyhetsbyrået Reuters.

En telefon er en telefon, akkurat som ost er ost, mener noen. Selvsagt er det ikke det. En Smart-telefon av iPhone eller Samsungs kvalitet er så veldig mye mer.

Dette for å unngå salgsforbudet som en tysk domstol la ned mot originalversjonen tidligere i høst, etter å ha gitt Apple medhold i at Samsungs nettbrett hadde for mange likheter med Apples iPad.

Det er ikke lenge til jul. Svært mange pakker vil være av det harde slaget i år. Har du problemer med hva du skal gi i julegave til de som betyr mest for deg? Vel, her er svaret.

Om det er en Samsung eller en iPhone som vinner julesalget vites ikke før godt ut på året. Alle tall skal granskes i Smart-telefon krigen.

De harde fakta: iPhone  4                                                                                                                            

iPhone 4 Foto: Nettavisen.no

 • Datahastighet Turbo-3G
 • God minnekapasitet
 • GPS/Navigasjon
 • Godt kamera 5,0
 • Musikk/MP3-spiller
 • WLAN

 Samsung Galaxy S II

 

 • FM Radio
 • God minnekapasitet
 • GPS/Navigasjon
 • Godt kamera 8,0
 • Musikk/MP3-spiller
 • Datahastighet Turbo 3G
 • WLAN

 

Vargas

4 thoughts on “Samsung vs Apple- the war is still on

 1. Det er jo latterlig å sette en iPhone 4 opp mot en S II, prøv heller 4s mot S II.

  De eneste «harde fakta» du har å stille med er FM radio på S II og 8 mp kamera.
  Det skal sies at iPhone 4s ikke har FM radio, men den har betraktelig bedre kamera enn S II, samt Siri som fungerer mye bedre enn talefunksjonene på S II.
  Skjermen er en god del større på S II, det burde kanskje også nevnes. Personlig føler jeg S II sin skjerm blir altfor stor til å håndtere med en hånd.

  I bunn og grunn blir det hele en smakssak.

  1. Hei Steffan

   Det er ikke så latterlig som man skulle tro, da Samsung Galaxy S II også i følge de fleste eksperter velger denne foran iPhone 4s. Det gjorde også «TV2 Hjelper deg» denne uke. Du har to hender å bruke,det kan ikke brukes som et argument mot en telefon som er solgt i 30. millioner eksemplarer.

   Du har rett i at det er i bunn og grunn en smakssak. allikevel er det grunn til å tro at Samsung er en bedre telefon enn iPhone 4 og 4s.

   takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Det jeg mente var latterlig var å sammenlikne en utdatert iPhone mot en ny S II, spesielt med tanke på at den nye 4s er sluppet. Nå har jeg ikke for meg salgstallene fra 4s, men mener å huske at disse slo SII ved lansering.

  Det med to hender er et argument da jeg ofte bruker bare en hånd til å betjene telefonen, men dette går jo under smakssak.

  Når det er sagt er jo S II og 4S relativt like. Har en S II selv, men det innlegget ditt virket ikke særlig objektivt, derfor jeg kommenterte det 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.