SEX er ikke for gamlinger

 

Ungdommer jeg har snakket med tror voksne slutter å ha sex når de runder 40 til 50 mellom der bør det være stopp. Etter det bør de eldre konsentrere seg om å være besteforeldre.

Så feil kan man ta tenker jeg da-

Eldre mennesker. Eller rettere sagt, de over 50 år er jo i sin beste alder på alle måter. De har barn som ikke lengre er barn, men voksne som har flyttet hjemmefra. 50 -åringene anno 2011 er kåtere, mer virile og har langt mer fantasi og kunnskap om sex enn de aller fleste ungdommer og unge voksne.

– De på 50 år og oppover de går ikke på soverommet og slukker lyset. De går på «Adam og Eva» og har sex med andre kåte 50 åringer, uten noen form for sjalusi fordi de har levd lenge nok til å forstå at man kan aldri eie en annen person. Ikke alle selvsagt, men de gjør det også. Noen av dem. Modne mennesker er akkurat som de som er 18 år, bare huden er endret, den er ikke like stram som før, og håret kan være gråere eller i mindre volum enn tidligere. Bortsett fra det så er de nøyaktig like pigge, kåte og sex lystne som 20- åringer flest.

http://swingersnorge.com/site/Foto: NRK P3.no

 

– For 50 år siden så jobbet mannen hver eneste dag uken gjennom. Nå har tidene endret seg enormt. Mye takket alle de som bygget nasjonen Norge til den fantastiske velferdsstaten den er i dag. Norge er kåret til det beste landet og bo i, vi er rikest i verden, og kan velge selv om vi ønsker å gå på jobb eller ikke om vi føler oss litt syk. Vi får den samme lønna uansett.

For 50 år siden stod kvinnen på kjøkkenet nesten hele dagen. Hun passet samtidig barn og ofte opp til flere stykker, inkl de tre naboen hadde.

I dag, er den norske kvinne idealet for alle verdens kvinner. Velkledd, selvstendig, rik, motebevist, i 100% stilling og tjener ofte mer enn en eventuell mann. Hun er kåt og vet hva hun vil ha. Om hun har passert 50, jo kåtere…

De unge som går rundt med den tanken at livet stopper opp ved fylte 50 år, vil få seg en overraskelseslag før eller siden-

Norge er et fantastisk land med flotte mennesker. Det er grunnet innsatsen til de nordmenn som bygget velferdsstaten etter krigen. Og de som ble født det året krigen sluttet er ca 66 år i år- og de får jo som kjent gjøre som man vil.

Det skulle bare mangle at nettopp disse skulle få den all den sex de begjærte…

Og til alle de unge bloggere der ute- om du lurer på om mor og far har sex, så kan jeg nesten garantere at det har de. Og de holder på lengre enn dere….

Det er med andre ord bare å glede seg til man blir gammel-


Vargas

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10093875

2 thoughts on “SEX er ikke for gamlinger

  1. Hva vet du om det egentlig?

   Tett i pappen? Fordi du ikke mener det samme som meg? Kan du ikke komme med et saklig argumet i stedet for slik vrøvl Duck?!

   De fleste 50 åringer er i sin beste alder! Bare spør en 50 åringen…

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.