SEX- Hva skal til for at du får det som du vil?

Du går med en et brennende ønske og en våt drøm om å få være sammen med to gutter på en gang, du er jente i din kåteste alder ca mellom 25 – 40 år, men dette er svært individuelt. Som kvinne fantaserer du minst like mye som menn. Du drømmer om alt fra å bli voldtatt, til å bli pult på jobben, til å bli slikket av din beste venninne. 

Mange kvinner har seksuelle fantasier, men det er viktig å skille mellom fantasi og virkelighet, der er det stor forskjell.

I boken «Hemmelige Rom«, skrevet av Kristin Spitznogle, finnes det overraskende og grove beskrivelser av hva anonyme norske kvinner bruker som sin våte fantasi i sitt seksuelle register. Anbefalt lesning for begge kjønn.

Kvinner som sier rett ut at de vil ha pikk, og helst nå. Skremmer mennene mer enn det gagner kvinnen tror jeg. Det er ikke så vanlig at en kvinne ytrer seg seksuelt og kommer med ønsker, ihvertfall ikke med bruk av vulgære ord i tillegg.

Det hører til sjeldenheten at man hører at en kvinne sier noe sånt som, «Hei, skal vi dra hjem til meg å pule?» Jeg er ikke så sikker på at det ville være en ubetinget suksess, til tross for at menn har et jevnt over sterkt rykte på seg for å være lett på tråden.

Mannen er tatt igjen av de tøffe og så alt for selvstendige kvinnene. Det er på mange måter kvinnen som er det sterkeste kjønn og ikke omvendt, som på 60´, 70´ og 80 tallet. Da kjente mannen sin virilitet, og manndom godt på huden og visste å kue sin kone om nødvendig.

– Respekten for mannen er forsvunnet som dugg for solen. Før i tiden, så var det far som tok alle viktige avgjørelser. Nå for tiden er han heldig om han får være med i butikken å holde håndvesken til sin kone, når hun handler de nødvendige varer til kveldens middag. Som selvsagt mannen i huset skal stå for. Satt litt på spissen selvsagt.

– Den moderne selvstendige og kåte norske kvinne vet hva hun vil ha. Og den norske mann er på langt nær nok. Salget av sex-leketøy i alle fasonger og størrelser har formelig eksplodert i en stadig voksende kurve de 20 siste årene. Men de 5 siste årene har kurvene vært som brattest.

– Hvis man sniker seg inn i et hvilket som helst norsk soverom, så finner man overraskende mange seksuelle preferanser. Det må ikke være lange sorte støvler, pisk og håndjern. Det kan være sexy undertøy, en dildo, og en vibrator (det er forskjell som kjent). Det kan være noen deilige massasjeoljer, og anal-kuler eksempelvis. De som ikke har noe av dette skal ikke på noen må føle seg truffet, for de kan ha en flott sexliv uten disse hjelpemidlene. Men seksualiteten i det norske hjem har endret seg radikalt de siste 30 år.

Så hva gjør du som mann for å få deg et ligg? Hva gjør du som kvinne for å få deg pikk? Eller for å spørre i moderne fraser, hvordan får du det som du vil, for å bli tilfredsstilt etter dine behov og ønsker?

Det er ingen hemmelighet at kvinner har sex med kvinner og menn samtidig, eller bare med en av samme kjønn uten at det er så «big deal» for noen. Sex er viktig for de fleste og «alle» vet hvordan de vil ha det. Også menn har sex med menn uten at de velger å kalle seg homofil.

Det man tenner på, ofte kalt fetisjer er av så variert art at man kan nesten ikke forstå alle variabler. Det er noe for alle. Noen tenner feks på barken på trærne, andre liker å kle seg ut som et dyr med pels, og andre synes det er stas å se på at sin egen kvinne får så mange menn som mulig, på en gang.

Vi mennesker er noen merkelige skapninger. Dvs vi er ganske like med to armer, to ben, en kropp og denne rundformende dingsen på toppen, populært kalt hodet. Den menneskelige hjerne derimot er svært avansert og der er det enorme forskjeller.

– Hjernen er jo også en erogen sone, slik som huden er den største. Vi tenker på ting som gjør oss kåte, vi fantaserer og vil dermed gjøre det vi kan for å oppnå seksuell aktivitet. Enten alene, med sin partner eller andre. Noen har så livlig fantasi at det blir aldri tomt for fantasier, og vil leve ut disse til ytterste grad. Det må ikke nødvendigvis være menn.

Når du er som kåtest, hvor langt er du villig til å gå for å få det som du vil?

– Det finnes ingen fasit på menneskelig kommunikasjon for at det skal ende med et nummer. Men god kommunikasjon, kjemi og at begge har lyst er viktige og velkjente punkter for suksess, så vidt jeg vet. Det er opp til hver og en som er seksuell aktiv om man er i er forhold eller som singel, får sex når man ønsker.

Det er stor forskjell på å søke seg en partner om man er alene. Mot det å snakke med sin partner om sine behov.

Som singel må man jakte på en annen måte, man må ut på «markedet», på Internett eller oppsøke steder der det er andre single mennesker.

Som samboere eller partnere skjer dette på samme måte, men det er langt lettere nå man kjenner personen og vet hva hun eller han ønsker og tenner på.

Noen liker mora andre liker broren.

Uansett hvilken alder du har, hvilken legning eller drifter du har, lysten kommer med årene. Det må være en trøst for de fleste.

– Sex er noe som alle bør ha gleden av så ofte lysten kommer, men det er også viktig å respektere et nei, uansett årsaken til det svaret. Kvinner og menn er forskjellig på de fleste plan, også seksuelt. For mannen er det viktigst å få orgasme raskest mulig, når han først er blitt kåt. Kvinnen ønsker ofte et langt forspill, masse kosing og slikking. Hun ønsker å føle seg ønsket og begjæret, helst med litt «dirty talk» som krydder.

Gjør noe positivt med livet.

Elsk deg selv så får du gleden av det…

Vargas

5 thoughts on “SEX- Hva skal til for at du får det som du vil?

 1. Nå er jeg 49 år, vært sammen med ektefelle i 18 år, og har to tenåringsbarn. Jeg vil påstå vi kjenner hverandre godt og vi vet også hva som tenner oss. Det vi ikke har vært flinke til de siste årene er å reise vekk, være kjærester. Mange grunner til det som jeg ikke skal komme inn på her, men jeg tror det er viktig å sette av tid til slike ting. Bare være to voksne 🙂

  Jeg kan tenne på så mangt, men det viktigste for meg er å vite av partneren min syns jeg holder i massevis. At det ikke gjør noe at jeg har født 2 barn, at kroppen ikke er som 20 lenger. At jeg kan være attraktiv uansett. Man må ikke se ut som en kjærring selv om man nærmer seg 50 🙂 Trening og vedlikehold av seg selv er viktig. Føler jeg meg sexy, så ser jeg sexy ut.

  Hvordan jeg ville vært som singel vet jeg ikke. Jeg er glad jeg ikke trenger å finne det ut, for det kan ikke bare være lett å skulle gå på byen for å få seg et ligg. Man skal ha selvtillit bla for å sjekke opp noen. Selv om jeg jo merker at det å være 49 ikke nødvendigvis trenger å være til hinder. Modne damer er poppis så det holder 🙂

  Sexleketøy ja. Her er det mye, men det blir brukt som et supplement og ikke som en erstatning for ekte vare, og skal det være en dildo i bruk skal den være av glass og helst Phallix-dildoer. Dyre, lekre og helt topp 🙂 Litt luksus må man unne seg!!!

  Takk for et godt innlegg btw.

  1. Hei Rita

   Tusen takk for din kommentarer som jeg håper er en døråpner for andre som har meninger og ønsker å ytre seg i plenum og et tema som ofte er tabu belagt. Det setter jeg stor pris på Rita.

   49 er ingen alder, du har jo de beste årene foran deg ennå, med god margin. Hvordan man føler seg har alt å si hvordan man ser ut og omvendt. Det å ha født barn skal ikke ha noen innvirkninger på sex livet, tvert i mot, det bør berike det.
   Hvor mange innlegg jeg har skrevet om hvor viktig det er å reise bort får å kjenne på forelskelsen og hverandre vites ikke. Til tross for å ha vært sammen i mange år, bør man bare være to og kjærester alene noen ganger

   Alle leketøy bør være et substitutt og ikke en reserveløsning før det er absolutt nødvendig. Ingen plast-dings kan erstatte «the rael thing»:)

   Litt luksus er nøkkelen som skal til får å kunne nyte noen late og kåte dager med den man liker best. Kjenner ikke de lass leketøyene du referer til, men det er det lett å gjøre noe med;)

   Rita, du er forhåpentligvis åpen nok til at din kommentar åpner dører for andre som har mye på hjertet rundt dette tema!

   Tusen takk, jeg gleder meg allerede til neste kommentar!

   Vargas

 2. Jeg har ikke noe problemer med å diskutere slike temaer som dette, men vet fra andre bloggverdener at meningene kan være mange og veldig ulike, men jeg er veldig bestemt på at man må respektere de forskjellige synspunktene også.

  Noen klarer seg lenge uten sex, andre må ha sex hver dag for å fungere. Vi er ulike. Det viktigste er man er åpen til parteneren sin. Ingen ting burde være flaut eller tabu å snakke om.

  Ønsker man litt kinky sex så si det. Partneren vet det jo ikke dersom man ikke sier noe 🙂

  Glassdildo må du se nærmere på 🙂 Phallix-dildoene tåler det meste. De er tunge, de knuser ikke, du kan legge dem i kaldt vann eller glovarmt, alt etter hva du liker (eller partneren din da) 🙂

  Vi har blitt flinkere til å være kjærester, men som jeg sa i første kommentar, det var mange grunner til at vi sjeldent hadde barnepass. Nå er ungene store nok til å klare natten selv, så nå er det mor og far sin tur igjen. Dessuten har vi invistert i en jacuzzi som står i hagen og DEN gjør at romantikken blomstrer i de sene kalde nattetimer 🙂

  1. Hei Rita

   Viktig at alle synspunkter rundt dette viktige tema respekteres ja. Vi mennesker er svært forskjellig og lysten like så. Noen bare må, andre kan klare seg lenge uten. Mitt poeng i mange av mine innlegg om tema SEX har vært nettopp dette at man skal tørre å si hva man ønsker, og dele sine fantasier med sin partner. Jacuzzi må være fantastisk i vinterkulda ja:)

   Jeg tror nok Phallix saken kan bli en potensiell julegave, som åpnes før de andre gavene, og helst på tomannshånd he he:):)

   Tusen takk for at du deler dine tanker på denne bloggen Rita.

   Det setter jeg stor pris på:):)

   Godt å høre at man kan ha en bra seksualliv, enda man har vært sammen såpass lenge som dere, men det gjør seg ikke selv. Det er hardt arbeide i tillegg til gjensidig tillit som ligger til grunn går jeg ut i fra?

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.