Sex i det fri- Ola og Kari har en fetisj foran alle andre

 

– Norge er et land med årstider der vi stort sett holder oss innendørs mesteparten av vinterhalvåret. Den andre halvdelen er vi nesten ikke hjemme, vi er ute i det fri, og har sex. Ikke alle, men svært mange nordmenn har en fetisj som tilsier at de ønsker å ha sex ute i det fri framfor inne.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

* Nesten hver fjerde av oss har sex mange ganger i uka.

* Like mange har hatt vennesex, mens 14 prosent fantaserer om å ha det.

* 34 prosent fantasere om gruppesex, og 12 prosent av oss har hatt det. Men der blir vi slått av finnene – men slik skjer jo når man sitter naken i badestamp og sauna.

Undersøkelsen «Sex og kondom og sånn» er gjennomført i de nordiske landene, med unntak av Island. 1222 nordmenn i alderen 15–65 år svart på den elektroniske undersøkelsen.

Det er også hevet over enhver tvil at de over 50 er ivrigere enn noen gang, samt at pensjonistene har mest sex av alle. Det betyr at det bare er å glede seg til man blir gammel.

 

  CopyrightVidarKolstad.jpg 

 – Sannsynligvis er det sjansen for å bli oppdaget, og å bli sett som pirrer de som velger å elske med hverandre i det fri. Enten det er på taket på Operaen, i skauen, på stranda, i parken eller på plenen utenfor egen bolig. Det siste er vel kun for de som bor i utkantstrøk med behørlig avstand til nærmeste nabo.

Vi mennesker er glad i spenning og det er utvilsomt spennende å ta sjanser, og vise kjønn og hud i områder det ferdes andre. Viser ihvertfall statistikken.

Da de norske  årstidene gir begrensede muligheter til å ha sex i det fri, og ikke mer enn kun et halvt år av gangen, er det mange som velger å reise på turer til varmere strøk. Gjerne for å besøke nudiststrender som gir muligheten til frihet og adspredelse i blanke messingen.

Sex er veldig viktig for alle par, og ikke minst at det stemmer for begge. Si det som det er. Tenner du på å ha sex i det fri, så si det. Det er ingen skam det, dessuten kan det hende partneren din tenner på tanken å gjøre det ute.

Vær bare klar over at det er forbudt å ha sex på offentlig sted.

Dere kan risikere å bli bøtelagt om dere blir tatt med buksene nede i et området der andre ferdes, det er lov å bruke det største hodet også.

 

Vargas

 

Kilde

 

 

 

TV2.no

8 thoughts on “Sex i det fri- Ola og Kari har en fetisj foran alle andre

 1. Det er da ikke så lenge (et år?) siden BT meldte om et par som hadde sex i byparken, men som bare ble «bortvist fra stedet»? Altså, ingen bot. Men forhåpentligvis litt fyllaangst dagen derpå 😛

  1. Hei

   Det er nok ikke alle i politiet som ønsker å dra det noe lengre enn nødvendig, og kanskje skjer litt mellom fingrene på slike saker. Det er ofte veldig uskyldig å bestige sin partner. Men pr norsk lov er det forbudt på offentligsted.

   Takk for at du leser og kommenterer på denne bloggen sukkerspinnet.

   Vargas

  1. Hei Ege

   Jeg tror grunnen kan være at andre føler seg støtt om de får glimt av å se kjønn i bevegelse. Dette er jo også forbudt å vise på TV i Norge.

   Uansett så er det liten tvil om at dette skjer på svært ,mange forskjellige steder rundt om i norsk natur:)

   Takk for at du er innom og kommenterer:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.