sexy svenske jenter blant de mest populære i verden

De fleste svenske jentene har lite til overs for svenske pojkar. De er grådige, de er mer opp tatt av å drikke seg full, de må være beruset for å tørre å snakke med jenter og de kler seg snuskete.

Svenske gutter og menn inviterer ikke sine kvinner ut, og de velger heller å være sammen med sine venner, gå på hockey match enn å tilbringe tid med kjæresten. Ikke alle, men mange svenske menn gjør det.

Svenske jenter er alt hva du fantaserer om. De er høye, vakre, blonde. fagre, atletiske og sterke. Disse viking-kvinnene er en gåte som få har funnet svaret på. Svenske jenter er mest sexy på kloden.

– Svært mange svenske kvinner elsker menn med penger. Noen må kunne kalles «Gold Diggers». Søker etter menn med mye penger. De menn med mye penger elsker slike jenter da de er fantastisk vakre Alle menn elsker vakre kvinner. Også de med svært mye penger. Det gir god PR og det blir lagt merke til å omgåes vakre blonde svenske skjønnheter.

De svenske jentene er også best i verden i sport. Foreløpig er det vel bare Marit Bjørgen og Duracell-Johaug som er bedre. Ellers er de svenske jentene på topp i svært mange idrettsgrener. De er også blant de beste i verden i fotball.

Svenske jenter er mer utadvendt og selvsikker enn sine nordiske medsøstre. De har muligens grunn til det også. Skjønnhet gir trygghet.

Det er en grunn til at så mange svenske jenter reiser til Norge. Det er ikke bedre betalte og fler jobber alene som trekker de vakre svenske jentene fra de dype svenske skoger, fra byer og tettsteder og hit.

Den norske mannen selvsagt.

 

Vargas

9 thoughts on “sexy svenske jenter blant de mest populære i verden

 1. Er ikke helt enig med at de svenske jentene er så veldig mye bedre enn de norske i sport. I fotball og håndball presterer vi bedre, spesielt i håndball. Det samme gjelder ski, friidrett, sykling, svømming osv.

  1. Men de svenske jentene er vakrere og mer sexy enn de fleste? Det må du innrømme?

   i friidrett er svenske jenter langt foran de norske, også i svømming. I håndball er svenskene helt på høyden med de norske.

   Vargas

 2. Skal jeg være helt ærlig ser jeg ikke mye forskjell. Tror det er mest psykologisk. Svenskene har som regel bedre stil og det påvirker nok en del, i tilegg er det ofte de pene svenske jentene som får jobber der man syns her i Norge, som for eksmpel i barer og på restauranter og derfor blir vi mest utsatt for den tradisjonelt pene og blonde svenske jentetypen. Utseendemessig tror jeg de norske og svenske er så og si det samme. Samme gener og samme genetisk bakgrunn har vi. Hovedsakelig en usynlig linje som skiller våre to land, ikke gener.

  I friidrett er faktisk Norge vesentlig bedre enn svenskene for øyeblikket, dette varierer. Svenskene har vært best i flere år, men nå er det Norge som er på topp. I håndball er vi også hakket bedre, svømming er jeg enig, de er vel bedre der, hvertfall gjennom historien. Men det er vel helst danskene som har regjert der på kvinnesiden.

 3. Svenska män är lika populära som som svenska kvinnor internationellt. Ingenting av det du skriver om att svenska kvinnor inte gillar svenska män stämmer. 9/10 svenska kvinnor föredrar svenska män. Dom sista 10% har psykologiska problem och därför måste dom välja en man från ett annat land. Sen hörs dom mycket mer för dom mår så dåligt och måste skrika om sina liv till media och en korkad norrman som du. Svenska män är populära internationellt för skönhet samt att vi är just gentlemän och inte ser på kvinnor bara som sexobjekt medans svenska kvinnor är populära internationellt just för att män ser på dom bara som sexobjekt. Det är ingen skillnad mellan svenska och norska män och kvinnor vi är alla vikingar men Norge är egentligen ett landskap som tillhör Sverige. Vi vill ha eran olja fattar ni!!!

  1. Patetiske dumme svenske! De aller fleste menn er party- svensker som kun er ute etter en ting. Ikke så rart at ingen svenske jenter er interessert i dere he he he:)
   Ikke kan dere noe annet språk enn svensk heller. Må være slitsomt å være så korckad!

   Vargas

 4. Haha du är nästan rolig, du skämmer ut ditt folk med denna korkade blogg, jag har träffat många trevliga norrmän och du skämmer ut dom förstår du inte det.
  Jag kan prata Engelska och Svenska och ett till språk och det kan många svenskar.
  Är du avundsjuk för att svenska män som kommer till Norge som gäst arbetare är populära bland norska kvinnor eller vad är ditt problem? svenska kvinnor är underbara och dom förtjänar bättre än den skiten du skriver om dom, dom förtjänar svenska män 😉

  1. Mitt problem er at det finnes idioter som deg, som tror du kan slenge dritt til alle rundt deg fordi du er svensk.
   Snakk om skjemme ut seg og sitt eget folk hehe:) Tulling!
   De fleste svenske kvinner finner seg skikkelige norske mannfolk når de kommer og jobber i Norge. Det er vel du lite fornøyd med.
   Objektiviteten, du må jo være i gjennomsnitt enda dummere enn den vanlig svenske eller hva?

   Denne bloggen bør du faktisk lese langt oftere, så lærer du kanskje noe

  2. Dessuten så har mine svenske kolleger bekreftet ved flere anledninger at svenske menn er
   stort sett korkade idioter som kun tenker på sex. Skjems du inte Bajenboyen!?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.