Sirkus Northug fortsetter…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hTy1sCJ6S8A[/youtube] 

 Jeg kan ikke begripe hvorfor det er sånn mediastorm rundt den storkjefta trønderen som tror han er kongen.

Det er spaltemeter og direkte sendte TV intervjuer hele tiden. Det er VM på ski snart, og hva så? Tror noen det kanskje er Petter Northug som får all fokusen? Men kanskje ikke alle medaljene mange forventer?

Jeg er sikker på at det er en person som hadde fortjent all oppmerksomheten Northug får. ‘

Nemlig Marit Bjørgen. 

En norsk skihelt elsket av et helt folk-

 En ekte vinner, en ekte helt med de rette innstillingene- En fantastisk person med glimt i øyet og et flott smil. Verdens beste kvinnelige skiløper mange kan lære masse av. Inklusive Northug!

Marit Bjørgen

Petter Northug mangler bare klovnenesen for være den perfekte klovn til forargelse for stadig flere skielskere-

Er det kun Petter Northug som er mannlig skiløper for Norge? Skal man lese mediabilde riktig så kan det absolutt virke sånn-

Det er ingen tvil om at man trenger folk som tør å by på seg selv, gå nye veier, gjøre ting andre før ikke har gjort. Men det blir så innmari flaut, og fallet så stort når man er så diger i kjeften, har så til de grader selvtillit at det blir bare dumt, spesielt når det går så dårlig i sporet…

Hadde Petter Northug vært konge i skisporet og vunnet så mye som det er forventet av en skiløper som selv har laget forventningspresset så høyt som han, så hadde alle hjerter gledet seg, men pr i dag er Northug mer klovn enn konge, dessverre.

VG-kommentator Truls Dæhli mener Petter Northug var usportslig da han stengte konkurrentene under mandagens etappe i Tour de Ski.

Det må jeg si me enig i…

Petter Northug

Vargas

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/northug/artikkel.php?artid=10028794

http://www.vg.no/sport/ski/langrenn/artikkel.php?artid=10028693

http://www.expressen.se/sport/vintersport/1.2276577/petter-northug-blir-av-med-bonussekunder

3 thoughts on “Sirkus Northug fortsetter…

 1. Dette er ikke sirkus, dette er bare tragisk. At han er som andre idrettsfolk og ikke alltid i like god form det er vel ikke noe rart. At han svarer litt annerledes enn andre, det er heller ikke riktig. Jeg har levd i mange år og sett og hørt andre idrettsfolk sagt hva de mente. Den mobbekampanjen som foregår er helt grusom.

 2. Digger Petter! Det er da ingenting galt i og si det man mener. Folk sier de blir kvalm av Petter, jeg blir kvalm av alle de som forteller at de blir glad når Petter ikke vinner. Folk er ondskapsfulle. Og grunnen til at det ikke står mye om Marit nå er jo at hu ikke er med i tour de ski som nå pågår, hu får sin plass av pressen hun også når vm starter.

  1. Hei Janet

   Jeg skjønner hva du mener og du har rett i at det blir sikkert litt belest rundt Marit Bjørgen når VMstarter i Holmenkollen.

   Men mitt poeng er at Northug gjør en god del feile valg i måten han fremstår på. Jeg har aldri sagt at jeg blir glad når han ikke vinner. Det har du ikke lest hos meg. Men når man er så breial, tøff i kjeften når det går bra, også så tilde grader grinete og storkjefts når det som nå har gått litt trått- da må Petter Northug tåle at den oppførselen ikke faller i lkie god jord over alt-

   Takk for kommentaren din Janet-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.