Sirkus Stein(rik) Erik Hagen

Suttrete, pr kåt og arrogant. Det er vel de ord jeg først kommer på når jeg hører navnet.  Hagen er som en liten guttunge som blir fratatt lørdags godte posen.

Hagen elsker oppmerksomhet. Mange godbiter har det blitt på pressen; fra milliardærens ekstravagante fester til hissig ordskifte med statsminister Stoltenberg.

Selv skyter Hagen fra hofta, men han kan bli dødelig såret når andre trekker raskere enn ham.

Hvis noen sier han i mot eller kommer med argumenter som ikke passer med hans egne så smeller det. Milliardæren går langt i å klage på alt og alle rundt seg, og hans kone Mille- Mari Treschow  ser ut til å ha gått lei hele fyren da det ryktes om trøbbel på hjemmebane. Synd for dem selvsagt.

Hagen har i en årrekke gjort seg bemerket i media med merkelig, kontroversielle og pinlige utsagn. Blant annet å sende skjortesnippene sine til England for å bytte disse, i stedet for å kjøpe ny skjorte. Og han gikk ut i media og skjelte ut bildet som Norges fremste kunstner, Vebjørn Sand malte av Hagen og fru Treschow til deres bryllup.

Det siste oppgulpet fra en av de få i Norge som har både egen tjener og butler, er at han beskylder Finn Jebsen for å ha ringt med dreid  stemme for å få han til å selge seg ut i gigantselskapet ORKLA. Jeg bare lurer på om det kanskje har veltet over på feil side for Hagen, kanskje hører han stemmer også?

For en tid tilbake mente både hagen fru Treschow at det spøkte på Norges største privateide eiendom Fritzøe Gods i Larvik.

Fritzøe Hus i Larvik

Det er ingen hemmelighet at Stein Erik Hagen og han Frue ser på seg selv, og trives utmerket med kongelige.

Mulig det er deres enorme samlede formue som gjør de til selvutnevnte kongelig?

Når paret skulle ha bryllup i 2004 inviterte de like godt 1000 gjester til bryllupet. Snakk om å være glad i oppmerksomhet, pomp og prakt…

Orkla-eier Stein Erik Hagen (54) angrer ikke på beskyldningene om at tidligere Orkla-sjef Finn Jebsen (60) står bak en organisert svertekampanje mot ham. – Jeg er temmelig sikker på at han står bak, sier Hagen.

Finn Jebsen er nok en slu rev, og har helt sikkert sine svin på skogen han også, som de aller fleste konsernledere har, men at han skal bedrive telefonterror kan vel ikke Hagen selv tro på? Det må finnes visse grenser for hvor barnslig, smålig og lavt man kan komme?

Neste utspill fra Hagen er vel at Jebsen er sett i buskene på Fritzøe der han også ble sett i det han ringte på og stakk av…

Sirkus Hagen fortsetter, og det er vel bare i Norge en av de største industriledere kan oppføre seg som en drittunge og komme unna med det?

Mye tyder på at fru Mille har sett seg lei av alle merkelige utspill fra ektefellen og det kan gå mot en durabelig skilsmisse for rikingene.

 

Vargas

7 thoughts on “Sirkus Stein(rik) Erik Hagen

 1. Er mye verre den feigheten som ble vist nå når han solgte Elkem til Kina. Norge har økonomiske muskler nok, både privat og offentlig til å kunne sikre at Elkem ikke havnet utenlands
  Man kan gjerne være oppbragt over Hagens griskhet. Det er mye verre at han selger teknologi og hjernekraft som vi har bruk for her i landet. Kina har mange nok hoder til å utvikle tilsvarende teknologi, ingen grunn til å selge dem det norske hoder har konstruert og klart å få lønnsomt.
  Inntektene våre fra olje og gassfeltene har stagnert og vil begynne å gå nedover før OL i 2018. Før det må vi ha alternativer på plass. Og de alternativene skapes i innovative hoder som må styres av oss og ikke av kapitalmakt i Kina.
  Men det trenger ikke Hagen tenke på, han har så han har til salt i maten også etter pensjonsalderen, men det er ikke sikkert at jeg har det når vi ikke bruker ressursene her i landet til å sikre oss. Muligheten for at mine barnebarn vil måtte plukke jordbær i Kina økte med salget av Elkem. Dèt er alvorlig, at Hagen slenger med leppa er ikke alvorlig i det hele tatt, det er bare skyggeboksing

  1. Hei-

   Å skrive er veldig viktig for meg, og jeg liker det veldig godt. Synd veldig få leser det men det kan endres. Jeg er ikke sikker på hva du mener om det er positivt eller negativt, men jeg er veldig glad for å høre fra deg kamelryttersken.

   Om du vil ha orden i blogg-innleggene så er det fantastisk om du legger deg til her: http://www.bloglovin.com/en/signup/b/1829545

   Tusen takk!

   Vargas

 2. For meg er et kommentarfelt en invitasjon til en samtale om bloggposten, mellom bloggeier og leser, og mellom leserne. Da blir en e-postservice som denne et «må ha» på en blogg som vil ha kommentarer, slik som på Karavanseraiet.no

  Kritiserer ikke, skulle tatt seg ut egentlig, bruker tross alt tid og energi på å gi deg tips på det jeg ser på som en forbedring av bloggen din.
  Det at det nærmest hagler med nye bloggposter gir en leser utfordringer med å finne fram. Og jeg som liker diskusjonene som kommer i kommentarfeltene rundt forbi, sliter når jeg må lete etter innlegg jeg har kommentert. Mye lettere når det kommer en e-post om at noen har svart post ditten-datten. Sparer meg mye leting, og jeg kan holde meg oppdatert på en enkel måte.
  På Karavanseraiet har jeg installert Subscribe to comments reloaded etter tips på BareBlogg.no
  Bareblog.no er et nettsted av bloggere for bloggere, og det hadde vært hyggelig med flere erfarne bloggere, som deg, der.

  Kamelryttersken postet sist: Irritabilifiseranes

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.