«Skal vi danse?» Disse er med i år!

 

 

TV2 vinner TV- krigen?

Høsten nærmer seg og TV kanalene kvesser klørne om seerne, og konkurransen om å få flest seere er større enn noen gang. TV Norge har tatt et stort jafs av de større kanalene NRK og TV2 og TV Norge blir å regne med denne høsten også.

Men TV2 har et par flaggskip som ingen kan ta fram dem, og det er «Skal vi Danse?» og » Jakten på kjærligheten». TV- Dorthes «God kveld Norge» og Thomas og Haralds «Senkveld» er også program som holder koken og fortsatt er svært populære i Norges største kommersielle TV-kanal.

Denne sesongens danseshow blir kanskje det beste på lenge da det virkelige er tunge navn som tar sjansen på å ikle seg minimalt med tekstiler før utfordringene står i kø. Og ikke minst sjikaneringen fra riksklysa Tor Fløysvik. /2010/09/skal-vi-danse-tor-den-nye-riksklysa-usmakelig-og-slem/

Her er de som er med i år:

Inger Lise Hansen- politiker

Stella Mwangi- Artist

Anna Anka- tidligere Hollywood frue

Lars Bohinen- tidligere fotballproff

Rune Larsen- Artist og programleder

Rachel Nordtømme- Programleder og blogger

Kari Traa- OL vinner i kulekjøring

Anders Jacobsen- Skihopper

Atle Pettersen- Artist

Programleder for året dansebegivenhet er Katrine Moholt og Yngvar Numme.

Dommerne er som sist. Cleve, Fløysvik, Tornell og Gulliksen.

 

Dommerne er de samme som forrige sesong «Skal vi danse»? Foto: TV2.no

 

FANGENE PÅ FORTET 

 

Også TV3s «Fangene på fortet» er snart i opptak til en ny runde og der er det enda flere kjente og mindre kjente fjes med. Blant andre villsinte Linnéa Myhre, Rein Alexander, Ole Klemetsen, Tommy Sharif, Kjersti Grini og Anette Bøe er blant andre de som skal sloss for gullmynter på den franske øya.

Programledere her blir Henriette Lien og Daniel Franck.

Og med minst 10 kamper pr uke i fra engelske Premier League ( TV2) så er det noe for en hver smak når kulda setter inn og det er på nytt koselig å sette seg med noe godt i koppen, fyr på peisen og bli underholdt av andre.

Eller godkjent å være TV slave som det også kan kalles!

 

Vargas

 

 

2 thoughts on “«Skal vi danse?» Disse er med i år!

    1. Jeg måtte ha gått på valium helt til jeg var ferdig, og det hadde blitt en kort affære he he :):) De får danse de som kan det. Jeg nøyer meg med å se på og jeg kan til nød trampe takten he he:)

      Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.