Skal vi danse?- TV2 sitt eget lettbente underholdningsprogram

Rent underholdningsmessig så er det smart av TV2 å beholde riksklysa Tor Fløysvik i dommerpanelet. Men at en kåt gammel gris skal bli sett på som viktig, og at danserne skal være redde for en en klovn i smoking er en gåte for meg. Selvsagt er hans hånlige og flaue dommer-utbrudd morsomt for seerne men det stopper det også. Han burde skamme seg!

Tor Fløysvik er en parodi på seg selv, og gir alle menn dårlig karakter og negative kommentarer, og alle kvinner under 25 år får det kåte blikket til den aldrende ex- danseren.

«Skal vi danse»? er nok det programmet TV2 har grunn til å være mest fornøyd med, sett i bort i fra «Senkveld» med Thomas og Harald, som er TV- kanalens flaggskip. Dette begynner også denne uken.

Danseprogrammet er populært fordi det er kjente mennesker som er villig til å by på seg selv, der de fleste har en progresjon gjennom serien, og der vinneren får glitter, stas og enda mer oppmerksomhet en stakket stund.

De profesjonelle danserne som vi etter hvert har blitt godt kjent med har mindre å si, og får mindre oppmerksomhet. Enda det er de som gjør både opplæringen og har koreografien.

Godt gjort!

Foto: TV2.no

Jeg er veldig glad for at jeg slipper å bli med på dette programmet, utelukkende fordi jeg har rytme som et strykjern. Jeg hadde fått sånn kjeft av Tor Fløysvik at jeg helt sikkert hadde begynt å grine.

 Det å kunne å danse ser så veldig enkelt ut for de som virkelig kan det. De bare flyter over gulvet som om de har hjul på skoene, og de mannlige danserne løfter 50 til 60 kgs tunge damer over hodet på en arm. Imponerende.

Antrekket til de forskjellige danserne er et skue i seg selv. Og  jeg vet at det er seere som ser samtlige episoder av «Skal vi danse» for å få med seg tekstilene til alle på parketten. De fleste andre ser på de halvnakne damene. Resten ser på de mannlige danserne.

Stor underholdning, godt å se at TV- høsten begynner for alvor.

Her er de som er med i «Skal vi danse» år:

Inger Lise Hansen- politiker

Stella Mwangi- Artist

Anna Anka- tidligere Hollywood frue

Lars Bohinen- tidligere fotballproff

Rune Larsen- Artist og programleder

Rachel Nordtømme- Programleder og blogger

Kari Traa- OL vinner i kulekjøring

Anders Jacobsen- Skihopper

Atle Pettersen- Artist

Programleder for året dansebegivenhet er Katrine Moholt og Yngvar Numme.

Dommerne er som sist. Cleve, Fløysvik, Tornell og Gulliksen.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.