Skavlan tilbake- Geir Lippestad første gjest

Geir Lippestad Foto: Adressa.no

Skandinavias største «talkshow» er tilbake fredag 16. september med Norges mest omtalte advokat i gjestestolen.

Fredriks Skavlan og hans stab er mesterlig til å få inn aktuelle og kjente gjester som ofte har mye å by på. Det er det liten tvil om hos Behring Breiviks advokat Geir Lippestad også.

Rihanna, Josh Stone, Robbie Williams og Taylor Swift er noen kjente navn som har gjestet enten studio i Stockholm eller i Oslo. Skavlan er en samproduksjon mellom NRK og SVT, derfor sendes Norges mest sette TV-program halve serien fra Sverige og halve fra Norge.

– Vi har, som alle andre, vært veldig opptatt av terrortragedien. Geir Lippestad er den personen som har vært nærmest Behring Breivik, og er derfor veldig interessant for oss, sier Ales Ree, redaksjonssjef i «Skavlan».

Dette blir det første store TV-intervjuet med Lippestad, som var ukjent for folk flest fram til 23. juli.

 

Fredrik Skavlan Foto: SIDE2.no

– Det er noe med måten Skavlan snakker med sine gjester, og måten han spør sine spørsmål på som gjør hele dette «Talk-showet» så severdig. Selvsagt pga interessante gjester også, men det er liten tvil om at Skavlan kan dette bedre enn de fleste, og det er ingen program som kan sammenlignes med dette, til tross for at det er mange «Talk- show» i andre TV- kanaler også.

– Jeg er rimelig sikker på at jeg har sett de aller fleste rundene med Skavlan siden han startet opp med » Først og sist» som serien het til å begynne med. Og seertallene viser at jeg har mange med meg i å se «Skavlan» som fortsatt sees av drøy en million nordmenn og minst like mange svensker.

Programmet taes opp på torsdag og sendes på NRK1 hver fredag.

Andre gjester i første program er ABBAs Benny Anersson og danske Iben Hjejle og svenske Rolf Lassgård kommer for å snakke om den nye sesongen av den mørke komiserien Dag.

Det blir garantert severdig.

Sendestart fredag kl 21.25 på NRK 1

Vargas

Kilde

NRK.no

5 thoughts on “Skavlan tilbake- Geir Lippestad første gjest

 1. Det er iallfall den mest effektive måte å lokke til seg seere som vanligvis ikke ser Skavlan! Jeg kommer sikkert til å se det, jeg og. Lippestad har en tøff jobb foran seg, han må være en dyktig fyr.

  1. Hei

   Det er jeg veldig enig med deg i. Det er ingen tvil om at Lippestad har en fortelling å komme med og derfor er en meget aktuell gjest. Og som du sier, han har en meget vanskelig jobb foran seg.

   Takk for at du leser og kommenterer på denne bloggen, det setter jeg stor pris på.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.