Skråblikk på Tippeligaen 2011

 

Tippeligaen starter fredag 18. mars kl1900 på TV Norge kanalen MAX, med Sarpsborg 08- Molde.

Resten av kampene går søndag 20. mars

Lørdag 19. mars Viking- Vålerenga

 

Jeg synes det er vanskelig å spå, men er rimelig sikker på at det vil stå om Rosenborg og Vålerenga når det kommer til seriegullet.

De som rykker ned er enda vanskeligere å spå, men jeg tror særpingene kommer til å slite sammen med Sogndal og Haugesund-

– Lønningene i Tippeligaen har gått kraftig ned, det samme har også budsjettene. Heldigvis har klubbene begynt å skjønne at man kan ikke lønne spillere for penger som ikke finnes.

Verst har det vel gått ut over Brann, som har hatt flere spillere med million inntekter. Seriemesteren fra 2007 har nesten ingen av de etablerte stjernene er igjen på Brann Stadion.

Borte er Vaagan Moen, Bakke, Solli og Huseklepp. Men det er en ung, liten og sulten stall, det betyr at det kan bli vanskelig å holde plassen, men klubben har unngått konkurs.

– FFK har fått tilbake Fredrikstads store sønn, Tarik Elyounoussi. Det alene er ikke nok, men klubben som var mest kjent for økonomisk surr, administrativt rot, og en ledelse som ikke snakket sammen – har nå blitt stødigheten selv. Alle etablerte spillere som Piroja, Borges, Valencia og Ramberg er fortsatt med til tross for et år i Adeccoligaen- Jeg tror FFK med Norges beste publikum i ryggen- kan overraske og sloss om medaljer.

– Henning Bergs Lillestrøm er fortsatt ingen utfordrer til ligagullet. Stallen er fortsatt for ung og uerfaren. Men har spennende spillere som spissen Anthony Ujah. For mange uavgjorte forrige sesong gjorde Åråsen publikummet misfornøyd. Høylytt kritt av Berg forstyrrer og mitt tips er at Berg er den første treneren som får sparken denne sesongen. Lillestrøm er dog for gode til å rykke ned.

Sarpsborg 08 er det svakeste laget i Tippeligaen. De har svært begrensede midler, og en svak stall. Og den minste stadion. Mot Molde vil det bli tap og det vil fortsette utover i sesongen. Øyvind Hoås er den eneste spilleren med noe erfaring på toppnivå. Dette blir tungt for de blå hvite ved Glommas bredd.

TRENEREN OG ARENAEN: Roar Johansen foran storstua hvor Sarpsborg skal ta de fleste av poengene sine i Tippeligaen.

TRENEREN OG ARENAEN: Roar Johansen foran storstua hvor Sarpsborg skal ta de fleste av poengene sine i Tippeligaen.Foto: Dag Langerød

– Tromsø tok bronse i fjor, men Sigurd Rushfeldt begynner å bli en gammel fotballspiller. Mye er avhengig av at han scorer like mye som i fjor, det tviler jeg på. Dermed blir Tromsø en klubb som ikke kan kjempe om medaljer denne sesongen. Men Tromsø er et godt hjemmelag, og de skal kjempe hardt de som vil ta poeng på Alfheim. De fleste lag vil dra hjem derifra uten poeng. Jama fra Somalia er et spennende tilskudd i den spennende stallen til Per- Matias Høgmo.

– Vålerenga blir en knalltøff utfordrer til seriegullet denne sesongen. Martin Andresen har mister Moa, men fått den tidligere Rosenborg spilleren Yssouf Koné, og det er en fullgod erstatter. Fra før har Oslolaget Luton Shelton, og det kan bli årets beste spisspar. Med Kristoffer Hæstad, Harmeet Singh og andre landslagsspillere som svenske Fredrik Stoor og Norges André Muri har Enga en stall som garantert vil sloss om gullet.

– Haugesund er den klubben med flest utenlandske spillere, noe i seg selv er mer negativt enn positivt fordi alle Tippeligaklubber bør satse på egne unge spillere, og det burde NFF ha hatt som en av kriteriene til spillerlisensen, med et fast antall egen produserte spillere. Jeg er sikker på at Grindhaugs klubb vil slite på nedre halvdel gjennom hele sesongen, til tross for å ha en av få brasilianske spillere i Tippeligaen i  Daniel Bamberg.

– Rosenborg er en klubb som alltid vil være med i kampen om gullet, så også i år. Ny trener i tidligere Stabæk sjef Jan Jönsson kan by på noen utfordringer til tross for at svensken er en glimrende trener. Så skal det klaffe med spillestil og spillerforståelse så må de lykkes fra allerede tidlig i sesongen.


Rosenborg- seriemester 2010 Foto: tilphoto.com

– Eggen er borte, men de fleste spillerne er fortsatt på Lerkendal. Mesterne har kjøpt Boti Goa fra Elfenbenskysten, og Daniel Fredheim Holm er kommet hjem etter et mislykket opphold i Danmark.  Iversen dro til London og Crystal Palace så spørsmålstegnet blir om de kan score nok mål. Moldskred kan fort bli for lite skuddkraft. Fredheim Holm er ikke i nærheten av formen han hadde da han forlot Vålerenga.

– Start har allerede tabbet seg ut med å ikke klare å bli enige med trener Knut Tørum. Det betyr at denne sesongen blir en lang oppsigelse for Kristiansands klubben. Tørum er en av Norges beste unge fotballtrenere så han hadde fortjent fornyet kontrakt. Bare en Årst i knallform og skadefrie etablere spillere i Espen Hoff, Morten Hæstad og Fredrik Strømstad kan berge den tradisjonsrike klubben fra en fiasko sesong. Tørum er kjent for å få det beste ut av en tynn tropp, men at han sitter på oppsigelse gjør jobben vanskelig.

– Odd er en klubb som er blitt rammet knallhard av en begrenset og dårlig økonomi. Borte er Kovacs og Bentley. Japan proffen Frode Johnsen kommet. Det blir for tynt til tross for at grenlands klubben har unge lovende Torgeir Børven og mer erfarne Morten Fevang så vil ikke Odd kunne hevde seg nevneverdig. Men, de tar ofte poeng på Skagerak Arena. Derfor vil Dag – Eilev Fagermo være fornøyd med fornyet tippeliga kontrakt.

– Aalesund er et lag som alltid er å regne med på eget kunstgress. Men, de taper for mange poeng på bortebane. En fordel at Kjetil Rekdal har skrevet under ny kontrakt, det skaper ro i spillergruppa. De har en god stall med mange utenlandske spillere og mest spennende er kanskje den Nigerianske spissen Okoronkwo- som har erfaring fra Bundesliga. Ellers er det lite nytt inn på Color Line Arena. Borte er Hogne Årøy som frister proff tilværelsen i Japan. Rekdal er en mann som forlanger full pinne fra sine spillere. I tillegg til god poeng fangst på kunstgresset gjør at Aalesund vil holde seg godt over midt sjiktet denne sesongen.

– Ole Gunnar Solskjær og Molde vil få en tøff start på Tippeligaen, enda de banker Sarpsborg08 lett i første kamp. Det vil ta litt tid før Oles jernhånd får resultater, for de vil komme. Få trenere, har den erfaringen Kristiansunderen har som spiller. Derfor har han den ballasten som trenges for å lykkes i norsk toppdivisjon. Inn er det kommet mange unge sultne gutter som er villig til å «dø» for en plass på det mest spennende laget i Norge denne sesongen. Media trykket blir enormt på Ole, men er det en mann som takler akkurat det så er det han.

Magnus Wolff Eikrem er hentet fra Manchester United og blir en meget sentral spiller. Unggutten er en av de beste unge spillere i årets Tippeliga. Og med spillere med bred erfaring i Magne Hoset og Daniel Berg Hestad så er det mulig Molde kan være med helt i toppen når det strammer seg til i høst.

Spennende utenlandske spillere som Pape Diouf og Thioune kan bli en hitt på Aker Stadion. De spillerne som tror de skal sole seg i glansen til Norges mest kjente spiller kan tro om igjen. Solskjær kommer til å forlange mye fra sine spillere, det vil gi resultater.

Sogndal rykker ned med mann og mus. Den mest sympatiske klubben i Norge rykker opp og ned etter som det passer, men har aldri klart å etablert seg i øverste divisjon. Allikevel er det meget imponerende at ei lita bygd som faktisk Sogndal er, har klart å markere seg såpass som de har i Norsk fotball. Men det er tøff kamp om poengene og jeg ser ikke at Sogndal er gode nok til å ta så mange poeng på bortebane.

Alle er glad i Sogndal. De gir oss saft, Tone Damli og Eva Weel Skram. Men det blir ikke mer enn en sesong oppe for Harald Aabrekk  og to blad Flo. Norges største fotballfamilie fornekter seg ikke, og denne sesongen er det Per Egil og Ullrik Flo som danner familie båndene. Sogndal har også en tynn stall og begrensende ressurser. Fosshaugane publikummet må virkelig mobilisere om det skal være noe håp men, det blir nedrykk dessverre.

Viking er en av de store klubbene i Norge. Denne sesongen tror jeg blir en opptur for Stavanger-klubben, og Åge Hareide har en god og bred stall og jobbe med. De får en knalltøff start med kamper mot Vålerenga, Fredrikstad og Molde i de tre første. Viking Stadion er et praktanlegg.

– Her er det få om noen som kommer til å reise hjem med full pott. Hareide er en klok fotballmann. Spillergruppa ser bra ut. Borte er publikumsyndlingen Peter Ijeh, men det er fortsatt gode spillere i Viking. Veteranene Sæternes og Nevland kan skape trøbbel for de fleste lag som kommer på besøk. Greier Hareide å få noe ut av bortekampene så kan det bli medalje til Viking denne sesongen. En av få klubber som fortsatt har resurser.

– Strømsgodset hadde en fantastisk vårsesong i fjor, der de slo de fleste. Men det butta utover i sesongen og det var så vidt de berget plassen. Jeg tror den regjerende cupmester har fortsatt nok lyst til å vinne fotball kamper til at de blir værende i Tippeligaen. Godset er som Wolves. Ingen stjernespillere, bare en iherdig lagmoral der alle jobber for alle. Ronny Deila har gjort Gull av gråstein, og jeg blir ikke overrasket om de slå hvem- som- helst på Marienlyst også i år. Det begynner å bli alt for lenge siden det eneste seriemesterskapet til Drammens stolthet.  1970 er 41 år siden. Et kjempeløft for klubben og trener Deila å løfte potta.

– Stabæk har mistet treneren som skaffet de seriegullet i 2008. Jönsson er dog ingen helt lengre på Telenor Arena, siden han gikk til erkerival Rosenborg. Inn er det kommet en ny svenske, Jörgen Lennartsson. Han var spådd en assistent rolle til Hamrén og det svenske landslaget, men den tidligere U21 landslagssjefen ville til Norge og Tippeligaen. 45 åringen er ydmyk for oppgaven og vet det blir et tøff sesong.

– Borte er selveste Daniel Nannskog. Han la opp etter langvarig skade. Men Veigar Páll Gunnarsson får endelig en hel sesong for Bærums klubben og det er bare gode nyheter. Jon Knudsen ble nylig skadd, men er nok tilbake ila de første kampene. Og det bør landslagsmålvakten være- da de møter Lillestrøm, Rosenborg, Vålerenga og Molde i de fire første kampene. En nådeløs start altså for Lennartsson.

Hvordan NFF har planlagt å gjennomføre den første serierunden er det få som vet noe om. Snø og is skaper enorme utfordringer før den tidlige seriestaten. Kampene skal spilles, men flere må nok flyttes innendørs da det ligger mange cm med is på de fleste banene.

Det er bare å glede seg, endelig starter vårens vakreste eventyr. Vær klar over at kampene går på helt andre tider enn det du er vant til. I år får vi også kamper på både fredag, lørdag, søndag og mandag.

Uansett, Tippeligaen 2011 er like rundt hjørnet. Hvem tror du vinner, og har du noen lag som du liker bedre enn andre?

Vargas

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10099108

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10099350

37 thoughts on “Skråblikk på Tippeligaen 2011

 1. Jeg har muligens aldri noensinne sett noen skrive om noe de har så lite peiling på. Jeg er enig i at Sarpsborg 08 kommer til å slite, men på helt andre grunnlag enn hva du har. Du får deg nok en overraskelse i serieåpningen. Og du, sjekk i det minste Wikipedia før du påstår at Hoås er den eneste spilleren med noe erfaring fra toppnivå.

  Som du kanskje skjønner er jeg sarping, og forventer hard kamp mot nedrykk. Men jeg vet i det minste hvorfor. 9 spillere med Tippeliga-erfaring, Sogndal har mindre stadion. Du har rett i begrensede ressurser, men stadion bygges ut til neste sesong. I en by med over 50 000 innbyggere er potensialet stort nok til å doble kapasiteten. Med ligaens yngste stall, men samtidig mest sammenspilte gjeng, noen av landets største talenter og spisser i høy Tippeliga-klasse, har vi absolutt noe å gjøre i Tippeligaen.

  Rykker vi ikke ned, blir jeg pessglad. Rykker vi ned, beholder vi alle, og rykker forhåpentligvis rett opp igjen med enda mer erfaring og større stadion. Heldigvis tar ikke klubben noen sjanser ved å gi spillerne altfor høye lønninger eller kjøpe inn annenrangse østblokkspillere til overpris.

  PS: Vi var én av 4 klubber i våre to øverste divisjoner som endte med overskudd i fjor. Det viser at det går an å gjøre det bra med hard jobbing over flere år, og ikke kun ved å kjøpe alt man kommer over. Svært begrensede midler? Tja.

  1. Hehe Har jeg lite peiling fordi jeg dømmer favorittklubben din ned da eller? Vet at Martin Wiik også har spilt i Tippeligaen så jeg må ikke innom noe Wikipedia for å ta med det.
   Sarpsborg 08 hadde flaks som rykket opp. Og de vil komme til å ligge sist størstedelen av hele sesongen.
   Og Fosshaugane er en litt større stadion enn den i Sarpsborg.

   De ungen talentene du referer til er kun talenter, det er ikke sikkert de slår gjennom som Tippeliga spillere.

   Du må nok belage deg på Adecco ligaen igjen.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Nei, jeg dømmer også klubben ned, som du ser om du følger litt med på det jeg skriver. Men du viser store grunnleggende mangler i din viten om klubben. Wiig er én av 9 med Tippeliga-erfaring. Totalt sett har klubben lite erfaring på øverste nivå, men det er mye mer enn én som du først sier. Fosshaugane er mindre enn vår stadion. Sarpsborg stadion har egentlig plass til over 8000 tilskuere, men NFF tillater ikke mer enn rett under 5000. Som likevel er mer enn Fosshaugane. Neste år vil det være plass til 8000.

  Jeg anbefaler deg i det minste å gjøre litt research om du ønsker å bli tatt seriøst i din spådom.

  Det er aldri sikkert at talenter slår gjennom i Tippeligaen. Derfor mener du at det ikke er viktig med talenter i klubben? Du må da være fra Fredrikstad da eventuelt, de kjøper jo heller utlendinger enn å avle opp eget.

  Ellers bekrefter du dine ekstreme mangler når du sier at det var flaks at vi rykket opp. Det er nok ikke mange som er enig med deg der, i hvert fall ikke om du spør noen som kan litt om temaet.

  Lykke til med laget ditt, jeg anbefaler deg å fokusere på det enn å late som du har peiling på andre lag. Jeg bryr meg kun om Sarpsborg, og kommer derfor ikke med noen spådom om de andre lagene.

  1. Du kommer med mye uriktigheter her. Fosshaugane tar 5400 tilskuere, og har derfor en større kapasitet enn Sarpsborg stadion. 8000 på Sarpsborg Stadion he he he Nå var du morsom! Den har aldri hatt større kapasitet enn 5000 så dette er bare vissvass. Sarpsborg har kanskje hatt 9 spillere med Tippeliga erfaring gjennom tidene. Ikke i årets stall. Du bør sjekke fakta før du kommer med dumheter. De fleste spillerne i Sarpsborgs stall er amatører i form av at de har en annen jobb ved siden av, så ikke kom med frekke påstander om at jeg ikke vet hva jeg snakker om. Jeg gjør alltid forhånds jobb før jeg skriver.
   Jeg skjønner at du har hjerte for klubben, og a det derfor er grusomt å få vite hvordan det ligger ann før seriestart. Men vær heller forberedt på at klubben rykker ned, og at talenene som er der finner seg en skikkelig klubb som har tradisjon og et navn i fotball Norge. Du nevner FFK- Dit vil nok de fleste av ungguttene til Sarpsborg havne om de greier å vise seg fram-

   Jeg har ekstreme mangler fordi jeg mener det var flaks at Sarpsbor rykker opp? Det er bare en som ikke har peiling på fotball som kan komme så usaklige kommentarer-

   Du får heller gå i Sparta Amfi hvis du er så hårsår på at fotball laget ditt blir en kasteball i Tippeligaen. Sparta vinner jo tross alt av og til;)

   Vargas

 3. Oj, du tok deg nær av konstruktiv kritikk? Ut i fra reaksjonen din tipper jeg du er 16-17 år. Nei lille venn, du har faktisk veldig mye feil. Du er faktisk så langt på jordet at jeg vurderer intelligensen din som ganske lav, ettersom du bruker herskemetoder i stedet for argumenter. Da får vel jeg også gjøre det da. Derfor lar jeg også diskusjonen tale for seg selv i stedet for å gjenta meg flere ganger.

  Og så lurer jeg på hvorfor FFK ikke har noen virkelige talenter. I S08 er det mange med bakgrunn fra FFK, men som de ikke satset på. De har blomstret i S08. Og ønsker å bli i klubben som har sjel, i motsetning til de fleste andre lag i TL. Og S08 har en ganske god statistikk mot FFK og har vært bedre de siste årene.

  Jaja, bra du fikk noen til å kommentere bloggen din da. Jeg forstår at ikke flere gjør det når du ikke takler saklige motargumenter.

  Dessuten har jeg vel opptil flere ganger fortalt deg at S08 sannsynligvis rykker ned, likevel tror du jeg tar meg nær av det. Nei, kanskje jeg titter innom om noen år igjen, når du har vært russ og kanskje vokst litt mentalt.

  Sarpsborg stadion har aldri hatt større kapasitet enn 5000 sier du? Oj, nok en skivebom. Jeg kan fortelle deg at den tidligere hovedklubben i Sarpsborg var SFK, Sarpsborg Fotballklubb. De spilte på samme hjemmebane. Resten kan du kanskje finne ut selv? Bare om du gidder da selvsagt.

  Hei no. Hyggelig å fornærme deg.

  1. Hihihi for en dust du er! Hyggelig å fornærme meg? Tror du virkelig at jeg tar meg nær av det tullet ditt eller?

   Det er ikke konstruktiv kritikk når du har feil på feil. SFK er lever vel ikke lengre nå, det er ikke det samme som Sarpsborg 08- Det er to forskjellige klubber. Men de får samme utgang. Kun snakk om tid før 08 er borte-

   Det er vel du som ikke tåler at jeg tipper laget ditt ned.

   Jeg har flere kommentarer på min blogg en du grer å telle. Så, gå å ta på deg pysjen din og kom deg i seng du nå. Lillegutt-

   Tosk!

   Vargas

 4. Jeg tror vel heller ikke at Sarpsborg08 kommer til å gjøre det veldig bra i tippeligaen i år. De er vel omtrent det eneste laget som har spillere som må ha jobber utenom fotballen. Det gjør dem jo til noen amatører. Det kan jo endre seg dersom de gjør det bra i tippeligaen, men det tviler jeg på.

  1. Nettopp- Det er stor forskjell på proffer og amatører også i Norsk fotball-

   Helt enig med deg. Sarpsborg er nok allerede fortapt før de har sparket i gang en eneste kamp-

   Takk for din kommentar!

   Vargas

 5. Slik ender (kanskje) Tippeligaen 2011

  1 Rosenborg
  2 Vålerenga
  3 Molde
  4 Tromsø
  5 Odd Grenland
  6 Viking
  7 Lillestrøm
  8 Brann
  9 Strømsgodset
  10 Haugesund
  11 Stabæk
  12 Aalesund
  13 Start
  14 Fredrikstad
  15 Sogndal
  16 Sarpsborg 08

 6. Du har noen god argumenter her, men skulle gjerne sett deg tippet hvordan tabellen ville sett ut i november.
  ser du har skrevet: «- Strømsgodset hadde en fantastisk vårsesong i fjor, der de slo de fleste. Men det butta utover i sesongen og det var så vidt de berget plassen. »
  dette stemmer vel ikke helt? Strømsgodset endte på en respektabel 7.plass, og ikke engang i nærheten av å rykke ned. faktisk var de vel aldri i nærheten av å rykke ned ifjor?
  uansett så blir dette en spennende sesong hvor jeg Tror Vålerenga(DESSVERRE) tar seriegull med Rosenborg hengende bak. Tviler veldig på at Fredrikstad skal kunne kjempe om medalje derimot. slik som du skriver. hvorfor skulle de ta medalje, eller i det hele tatt kunne kjempe om medalje? de har fått inn Tarik, men hvordan er stallen forandret så positivt i forhold til nedrykksåret? Og det er svært begrenset hva Tarik kan få til alene, dette så vi senest i høst med Tarik i LSK.
  mitt tips:

  Enga
  ———-
  RBK
  Viking
  AAFK
  Strømsgodset
  Molde
  Tromsø
  Start
  Odd
  Lillestrøm
  Fredrikstad
  Stabæk
  Haugesund
  ———–
  Brann
  ———–
  Sogndal
  Sarpsborg

  1. FFK har fått inn flere gode spillere og har Norges beste midtbanespiller i Celso Borges med 14 mål i fjor. Tarik var fantastisk i FFK- trøya før han dro, hvorfor skulle han ikke bli det igjen? Jørgen Horn er kommet fra Viking, Gamboa på lån, Jabbie på lån, Alexander Ruud Tveter (Follo) og Mads Hansen (Mjøndalen). Dette styrker en allerede god FFK-stall jeg tror FFK vil overaske mange. Men det kan nok bli tøft å ta medalje.

   Å sette opp en tabell blir litt meningsløst- Jeg er enig i de du setter opp i topp og bunn. Det er jo der det blir avgjørende.

   Sarpsborg kommer ikke til å ta mange poeng med et amatør lag i Tippeligaen. Jeg tror Rosenborg blir for sterke for Vålerenga til slutt.

   Takk for kommentar-

   Vargas

 7. «Bare en Årst i knallform og skadefrie etablere spillere i Espen Hoff, Morten Hæstad og Fredrik Strømstad kan berge den tradisjonsrike klubben fra en fiasko sesong»

  At du nevner Morten Hæstad i samme åndedrag som Hoff og Strømstad er ganske smått utrolig! Gutten har vel spilt tilsammen 40 minutt de siste 4 sesongene! Bytt ut Hæstad med Owello/Børufsen så skal jeg være enig!

  1. Men så er du veldig opptatt av å finne noe som kan kritiseres også da-:) Jeg mener Hæstad kan bli en av de viktigste spillerne i Start-stallen i år-

   Takk for kommentar-

   Vargas

 8. Bare opptatt av å fikse på noe som opplagt er uvitenhet fra din side. Så du mener altså at Hæstad kan bli en av de viktigste spillerne for Start?! Hvordan skal han bli en av de viktigste når han ikke engang får plass på benken? Tror du skal konsentrere deg om noe annet en fotball hvis du virkelig mener dette.

  1. Nå er heldigvis ikke du den som tar ut laget til Start. Og sesongen har ikke startet ennå. Så gi Hæstad en sjanse før du er så bedreviter. Ingen vet hvem som skal spille for Start bortsett fra trenerteamet. Når det kommet til å vite nok om fotball så tror jeg nok jeg vet minst like mye som deg. So hold your horses!

   Vargas

 9. Nei heldigvis slipper jeg det! Tørum tar seg av den jobben og han har forsatt tilgode å bruke Hæstad på laget… Som sagt, hold deg til noe annet en fotball. peace out!

  1. Gratulerer med seieren! Kos deg mens du kan, det blir ikke så mange flere seire. Eller har pessimismen blitt snudd til håp om å overleve?

   Vel, dream on!;)

   Vargas

 10. Hør her du er rett og slett en stor idiot. Du skaper bare irritasjon, fordi du har så mange feil. Du kaller »jaja» bedreviter? Hvorfor sa du at SO8 kommer til å tape da? Du er en idiot.

  1. HE HE Er jeg en idiot fordi jeg kalte en som kommenterer for bedreviter? Han hadde jo rykket ned før en ball var spilt, og var resignert lenge før jeg svarte tilbake. Liten tvil hvem som er idioten her ja, din klovn.

   Du har i hvertfall ikke peiling!

   Vargas

  1. HE HE og det kommer fra DEG!?:):) Du tror du har så veldig peiling på Start, og påstår at folk er stokk dumme fordi de ikke har samme mening som deg? Da sier det seg selv hvem som er klovnen.

   Gnåler og messer om en og samme spiller i alle dustet innlegg- Fordi det eneste du har å komme med er at Hæstad ikke er sentral for Start? Hvor patetisk og jævlig dum kan du bli?

   Kreativt navn du har kommet på der- Brukte lang tid å komme på «javel», kan jeg tenke meg?

   Du kan ikke noe om hverken Start eller andre klubber i Tippeligaen, så finn deg andre ting å gjøre på din pøbel!

   DU bør finne deg annet å gjøre enn å kommentere det smålige pisset ditt på seriøse blogger.

   Du kommer aldri til å ha mer peiling på fotball enn lillesøster´n min ditt lille krek.

 11. Haha, fy faen du er stusselig. For en verdiløs «blogg».

  PS: Jeg har jo faktisk vært optimist og positiv hele tiden, men frykter selvsagt nedrykk. Jeg er en positiv supporter, men du er vel fra Fredrikstad og derfor mer opptatt av å rakke ned på andre enn å heie frem eget lag.

  Gratulerer med Downs!

  1. HIHIHI Uttaler du deg om blogging, det burde du absolutt ikke gjøre, du har ingen peiling, ei heller på fotball. Og verdien på min blogg vet du ingenting om. Ta fram strikketøyet ditt du.

   Du er ikke optimist, du er langt mer opptatt av å slenge med leppa. Og det er vel fordi du kommer fra den kjedeligste og mest verdiløse byen i Norge.

   Get a life shorty!

 12. Varags12.com oi, jeg er imponert.. For et navn! Not. ALLE kan finne på det navnet + du er ekstremt trangsynt og inkompetent. Forresten Fredrikstad er den styggeste byen jeg har sett i hele mitt liv .. Jo, jeg kan mer fotball enn du! Du tror at du kan fotball, så bitch please slett bloggen. Blir kvalm av deg.

  1. Du er helt sikkert drit flink til å lyve om det meste. Vi som har greie på blogg, fotball og livet har ingen bruk sånne mentalt tilbakestående krek som deg. Fredrikstad er sikkert en fin by, men jeg er faktisk fra Kristiansund. Men du med din kunnskap har selvsagt ikke peiling på hvor det er?

   Når det er sagt så er jeg lite interessert i å bruke noe mer tid på noe så patetisk som deg.

   Du kan godt be meg om unnskyldning i november, når serien er over og du må innrømme at jeg hadde rett og du forsatt ikke har noe liv i det hele tatt-

   Vargas

 13. Oj. Stakkars. Du har virkelig problemer. Ikke bare med rettskriving, men du er også tydelig mentalt forstyrret. Med det beveger jeg meg vekk fra din flotte blogg, og ønsker deg et fint liv.

  Det er lov å være uenig i mye rart, men fakta bør alltid skilles fra meninger. Husk det neste gang du forsøker deg på et blogginnlegg.

  1. Hvem av oss som er mentalt forsyrret vet jeg ikke helt- Du er vel ikke den skarpeste kniven i skuffen du heller- Fint du ligger unna min blogg, du skjønner ikke noe av det som blir skrevet uansett- he he:):) Tulling!

 14. Hei og takk for interessante tips. Det ser ut som du får klaff med Start, Strømsgodset, Odd, Aalesund, Molde (delvis), Sogndal (delvis).

  Derimot går det ikke som tippet med Tromsø, Vålerenga, Rosenborg, Viking, Stabæk og ikke minst Haugesund.

  1. Hei Martin takk for det, men du har nok misforstått. Disse tipsene er etter endt sesong. Nå er det ikke spilt mer enn 19 runder av Tippeligaen. Da spiller ikke tabellen like mye. siste seire runde er like før jul, og jeg går fortsatt i shorts og har sommerferie.
   Søndag, 27. November kan du se etter om tabellen stemmer. Forøvrig så ser det veldig bra ut, med å ha ca halvpartene av lagene riktig plasser til litt over halv gått sesong…

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.