Spellemannsprisen 2010

 

Spellemannsprisen er en av de store musikk begivenhetene i Norge-

Og det er her man skiller klinten fra hveten. Vinnerne får glitter, oppmerksomhet og festivitas. Samt masse gratis PR verdt millioner i reklame.

I forkant av lørdagens utdeling har det vært et drama som mangler sidestykke.

To av de nominerte har trukket seg. Først var det Susann Sundfør som 20. januar valgte å trekke seg etter å ha blitt nominert i kategorien «Årets kvinnelige artist».
Dagen etter gikk artisten Bare Egil alias Egil Hegerberg ut og sa at han trakk seg som nominert i klassen «Årets tekstforfatter» fordi han var nominert sammen med flere kvinner.

Litt action er bare sunt, og all reklame er jo god reklame…

Blir det Madcon, Lars Vaular eller Karpe Diem?

Jeg håper Marit Larsen får noe heder og ære for sin tolkning av Erik Bye´s » Vår beste dag «- for et smykke….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=03zims6mOTo[/youtube]

 

Spellemannsprisen er norsk musikks «Oskar» – er man oppe på podiet og henter en spellemannspris så har man gjort mye riktig. Og man blir dermed hedret av  musikkbransjen, kjøperen/ fansen og ikke minst en fagjury som bør vite hva de snakker om.

Skulle jeg velge meg en av mine favoritter- som jeg absolutt fortjener en pris, må det være Sivert Høyem for sitt fantastiske bidrag til TV aksjonen 2010- han er ikke nominert i noen klasse- men han kan vinne for det…

foto: nrk.no

Norges største stemme valgte seg gospelsjangeren da han ble bedt om å skrive en låt til årets TV-aksjon. «Prisoner Of The Road» ble dermed både en korrekt låt til en viktig anledning og en høystemt, naken sang det går an å høre på når som helst-

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-TI3jI5zcMI[/youtube]

 

Det er alltid et spenningsmoment rundt hvem som blir årets spellemann, det kan selvsagt også bli en kvinne.

Ikke sant Susann Sundfør?

Også Madcon vil få en pris for sin «Glove» etter det meget vellykkede pause innslaget under fjorårets «Eurovisjon Song Contest» i fra Telenor Arena, tipper jeg.

 

Programledere i Oslo Spektrum er Ravi og Solveig Kloppen-


Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10090821

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10090790
2 thoughts on “Spellemannsprisen 2010

  1. TIL DET STREIK INNLEGGET DITT, SOM DU SKREV FOR LENGE SIDEN. HAHA SÅ STYGT Å KLIKKE SÅ HEFTIG PÅ EN 14 (SNART 15) ÅR GAMMEL JENTE.

    Hei det er visst jeg som har kommentert øverst der ser jeg, vel du har jo ikke ringt faren min? For da hadde han sagt ifra til meg. Uansett så er det ganske rart at du »truer» med å ringe faren min? Ha-ha. Det er jo ikke noe å true med. Dessuten så tar han ikke fra meg pcen vettu. Kommer ganske seint, men syntes det er utrolig dumt at en voksen person? skal bli så frekk i kjeften mot meg.
    HILSEN MEG( SOM TYDELIGVIS FIKK SÅ JÆVLIG MANGE HATERS, FORDI JEG VALGTE Å SI MIN MENING ) Takk for meg.
    Forresten: tror ikke det er dette pappa prioriterer først.
    -TOODLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.