Hvis man er glad i å gamble så trenger man ikke bruke lang tid på internett før man finner fristende tilbud å prøve ut. Spiller du om penger på nettet?

Hvem har vel ikke drømt om at norsk tipping ringte når du minst ante det og fortalte at nettopp du hadde vunnet i Lotto feks? Det tror jeg det er mange som har. Og det er mange tusen mennesker som har opplevd drømmen, kan du være den neste?

– Det er et hav av forskjellige spillmuligheter på Internett. Og poker er blant de absolutt mest populære. Nylig gikk VM i poker av stabelen i Las Vegas USA. Der var det mange norske kjendiser med blant andre Aylar Lie og Petter Northug. Begge har spilt poker noen år med blandet suksess. 

Det er svært mange spillere i Norge og spesielt i Sverige som er profesjonelle pokerspillere som tjener millioner av kroner på å spille poker på nett.

Spiller du om penger på nettet?

 Den svenske nettpoker spilleren «Isildur1» Victor (20) vant 12 millioner kroner på tre uker, men spilte også bort 24 millioner kroner på 5 timer, så det meste er mulig på nettspill. 

Omsetningen på nettpoker var i 2010 på svimlende 30 milliarder kroner. Det er derfor sterke krefter og store beløp i omløp på Internett.

– Gjør som meg når du spiller enten det er på  nettpoker eller andre steder. Spill for den summen du har råd til å tape og stopp etter det. Da er du sikker på å ikke spille deg fra gård og grunn. Det kan være fort gjort når du først er i gang. 

Man må ikke spille bort både kjerring og unger for å ha det gøy på nettet.

Lykke til!

 Vargas

Pin It on Pinterest