Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon?

6073880384_7004a532d1.jpg

– Siden jeg er den bloggeren i Norge som er mest aktiv på tema SEX så føler jeg meg pliktig til å avkrefte alle myter for de som fortsatt tviler- Sprutorgasmen finnes selvsagt og absolutt alle kan få det til- Jeg er ingen ekspert på område i så måte. Så dette er noe man kan bruke sommerferien å finne ut av.

Et lite tips kan jeg kanskje komme med. En G-punkt stav kan hjelpe deg godt på vei.

Og jeg vet at det hjelper godt å være avslappet, kåt og trygg  på egne sexvaner før man går til verket-

– Kvinner i alle aldre har en hemmelig drøm om å kunne sprute, kommer det fram i all verdens forum om det nevnte tema- Selvsagt er dette et tema man sjeldent snakker om- Det meste om orgasme, sex og nytelse er jo tabu hos mange i Norge, dessverre-

Jeg har en blogg som har stor takhøyde og det skrives av og til om tabubelagte temaer- Noen må jo strekke grensene…

Dette er hentet fra Lommelegen.no

Spørsmål: «Jeg er ei jente på 25 som får sprut-orgasmer. Jeg syns dette var rart og flaut i førsten og jeg lurer på om det er normalt? Det kommer så mye! Og hvor kommer det fra?»

Svar:

«Nei, dette er ikke rart og ingen ting å være flau over! Mange jenter ville nok misunne deg dette, da det er noe de fleste jenter ønsker å kunne få men ikke så mange har. Men det er normalt og kommer av væske fra kjertler som tømmer seg ut i urinveissystemet under orgasme. Det kan hos noen også inneholde noe urin, men ikke i så store mengder at det er ubehagelig. Hvorfor det er noen jenter/kvinner som får dette og andre ikke; det vet vi ikke så mye om.Så bare vær stolt over dette!»

Vennlig hilsen Dr. Haakon Aars, lege og sexolog

De fleste menn liker sex, kvinners sprutorgasme er en «høydare» menn finner svært opphissende.

Her er det flere meninger: Kvinneguiden.no

Dette er ikke noe som passer for alle, så man må bare prøve seg fram, og gir det deg ingenting- eller du føler ubehag med det så skal man la være.

For de som klarer å få det til- det skal være teknisk litt vrient til å begynne med- så er dette den beste orgasmen…

1gsZXA3iTa3-l

Det er ikke meningen at alle skal gå rundt å få sprutorgasme i et sett. Men det er mange kvinner som ønsker å oppleve denne typen orgasme. Og det gjør stadig flere kvinner som ønsker å utheve sin seksuelle horisont.

Teknikken som brukes for å få til dette med suksess er stadig mer utbredt og kjent. Allikevel er det ikke alle kvinner som lykkes uansett antall forsøk eller teknikker dessverre.

Seksuell aktivitet og søken etter orgasmen har vært et av menneskehetens største tema i den moderne media verden som vi kjenner den.

Er man seksuell aktiv alene eller sammen med andre er det svært ofte at det er orgasmen som er målsettingen. At kvinner kan sprute mer, oftere og lengre enn mannen er vel egentlig et godt og tydelig tegn i tiden…

Lykke til!

 

Vargas

 

10 thoughts on “Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon?

 1. Når ble du kåret til den mest aktive bloggeren innenfor sex om jeg tør spørre? :p
  Hørt om «flinkepiker» og lignende eller? 😉

  1. Når ble den falske bloggen «flinkepiker» kåret til den mest aktive innenfor sex da?

   Du bør sjekke fakta. Den bloggen var et eksperiment og kan ikke sees på som en reel blogg.

   Jeg vet mye om sex, jeg kan mye innen tema og jeg er en sex-gudinne i løveklær. Er det noe du lurer på så bare spør.

   Følg med!

   Vargas

 2. lol!

  Det finnes mange rene sexblogger her i Norge, jeg syns det er interessant lesestoff. Er ikke på noen måte ute for å kritisere deg, men der tar du feil i og med at du skriver om alt mulig og ikke kun sex. Sier seg selv at rene sex blogger da skriver mer om sex;)

  Hehe alt om sex ja. Liker menn med selvironi/innsikt, det er flott når det er så mange «KnowItAll» typer der ute!

  Jeg har et flott liv jeg selvom jeg leser blogger du vargas;) Og lever gjør jeg av mat og vann, det er det næring i! 😛

 3. Å sprute og å få en G-punkts orgasme er ikke det samme. Sprutingen kan komme før, under og etter orgasmen. Man kan sprute lett, men kreve mer tid for å komme seg helt til orgasmen. Bare for info 🙂

  1. Hei Inga

   Som du sikkert kan lese deg til så påstår jeg aldri at det er det samme. Allikevel KAN en G- punkts-stav hjelpe deg godt på vet til å oppnå sprutorgasme.

   Man føler i følge kvinner som oppnår dette, at man skal tisse på seg, når man spruter, og det er jo nærliggende da det er mye veske som ofte kommer, når man oppnår sprutorgasme.

   Takk for din kommentar, og velkommen tilbake Inga

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.